no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Charl's

Charl's

Op de "Place m' as tu vu" was de Charl's tot enkele jaren geleden "the place to be". Na een afwezigheid van enkele jaren hebben de vroegere eigenaars de ideale locatie gevonden om de sfeer van destijds te doen herleven. Charl's biedt u 3 exclusieve gastenkamers, een brasserie met klassieke gerechten en een trendy bar voor het aperitief of de pousse-café.
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit

Peter Winters

Charl's bevestigde de al aanwezige positieve reacties,. Kwaliteit, service en prijs waren in evenwicht. De bediening was vriendelijk en efficient. Verblijf en restaurant zijn aanraders die we zeker terug zullen overwegen.

wo 16 mei 2018

Linda Seegers

Een aanrader. Professioneel personeel, vlotte bediening...lekker eten

do 10 mei 2018

Willy Blindemann

Het is telkens een aangenaam moment om in de Charl's begroet te worden en je welkom te voelen. Wij kunnen opnieuw met plezier aan onze avond terug denken

vr 06 april 2018

R.

We worden steeds super en met een vleugje humor, ontvangen door de gastheer. Het personeel is altijd vriendelijk en serveren met de glimlach. Het eten steeds smakelijk bereid en kwaliteit/prijs “top” Een restaurant met een hart en waar je met een zalig gevoel naar huis keert. Dank aan de ganse equipe.

wo 04 april 2018