accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Charl's

Contact

Op de "Place m' as tu vu" was de Charl's tot enkele jaren geleden "the place to be". Na een afwezigheid van enkele jaren hebben de vroegere eigenaars de ideale locatie gevonden om de sfeer van destijds te doen herleven. Charl's biedt u 3 exclusieve gastenkamers, een brasserie met klassieke gerechten en een trendy bar voor het aperitief of de pousse-café.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Terrassen
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10Kwaliteit
  • 9.2/10Service
  • 8.6/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Dagobert De Grave

De aangename rustige sfeer en het verzorgd menu zijn uitnodigend. De verse ingrediënten worden met zorg bereid en mooi gepresenteerd. De smaken zijn mooi in balans en verfijnd gekruid. De wijnkaart biedt een pallet van smaken. De vriendelijke bediening draagt bij dat men zich in de Charl’s echt welkom voelt. We komen graag terug,,.

do 23 maart 2023

Jan De Smedt

De kwaliteit van de gerechten was uitstekend., een délicatesse. Het was genieten. Temeer dat we bediend werden op een vriendelijke en gemoedelijke manier.

za 11 februari 2023

Oscar Callebaut

Meermaals al gaan eten en altijd top. Vlotte bediening. Super vriendelijke én attente patron evenals het personeel. Aangenaam interieur en rustig cliënteel. Ook goed gelegen met een ruime parking als pluspunt. Een aanrader op en top!

zo 08 januari 2023

Vincianne Proveur Pisane

Parfait La cuisson du râble était parfaite, les accompagnements délicieux!

zo 18 december 2022