account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Chef aan de werf

Chef aan de werf

Chef aan de werf is een restaurant op een unieke, industriële locatie in Hilversum. De voormalige gemeentewerf aan de Mussenstraat 11 in Hilversum. Nu bekend als Werf 35. Een groot deel van het 100 jaar oude pand is intact. Het restaurant van Chef Charly de Wijs ademt een industrieel karakter uit.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • € 25 - 50
  • Terras
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H.

Heel bijzonder gegeten. Een heel mooie menukaart met veel keus aan wat kleinere gerechten, allen bijzonder goed van smaak. Zeer vriendelijk personeel. Uitstekende avond gehad!

za 12 september 2020

P. uit Leusden

Erg leuk gegeten. Attente ontspannen bediening. Geen revolutionaire keuken maar wel lekkere gerechten en zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader.

za 12 september 2020

R.

Het eten is altijd iets met een twist of andere verrassende combinatie. De bediening is leuk en vlot in de omgang, stuk voor stuk gastvrouwen en-heren. In de bediening zie ik vaak dezelfde mensen terug, dat vind ik een goed teken, volgens mij hebben ze een leuk team. Tot slot zijn de prijzen ook in overeenstemming met het gebodene. Een 10 is wellicht wat overdreven, maar een 9 is het zeker: ja, wij zijn fans van de Chef en zijn team!!! ;-))

za 12 september 2020

S.

Het was weer een feestje! Mooie en overheerlijke gerechtjes op de borden... bediening was top! Wij komen in ieder geval snel weer terug.

di 08 september 2020