account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Chez Jacques

Chez Jacques

Een authentiek familierestaurant (geleid door 2 broers) gevestigd in een typisch huis op de beroemde " lieu-dit " De Vismarkt naast het Sint-Katelijneplein. Typisch Brussels restaurant met een warme Belle Epoque bistro setting. De mix van locals en toeristen zorgt voor een geweldige en vrolijke sfeer. Al meer dan 60 jaar is Chez Jacques een begrip in de wijk Sint-Katelijne (Brussel). Oorspronkelijk was het een bistro die vanaf 3 uur 's nachts de koeriers en de handelaars van de Vismarkt ontving, waar Pistolets (typisch Belgisch klein brood) en croissants met koffie werden geserveerd. De zaak zat altijd vol. Vanaf 11 uur 's morgens werd de zaak omgetoverd tot een eetgelegenheid met verse vis van de dag. Sindsdien is de kaart gegroeid en de continuïteit wordt verzekerd door de broers (Adrien de Chef en Jean-Philippe uw gastheer). De voormalige bistro is nu een typisch visrestaurant dat de ziel heeft behouden van de oorspronkelijke plek waar u kunt genieten van lekker eten. Vele schilderijen van de schilder Paul Vankueken (vriend van de eigenaar in de jaren 1970 - 1980) sieren nog steeds de inkomhal van het restaurant.
  • Terrassen
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Bert Vossaert

Zálig

za 25 juni 2022

PATRICK WALTER HAVERBEKE

un des rares vrais établissement bruxelleois avec des excellentesetsucculentscroquettesauxcrevettes

za 25 juni 2022

Marie Rombaut

Des gens super gentils, une belle carte, les plats (à la carte et les suggestions) sont délicieux et très frais. J'adore cet endroit :-)

di 14 juni 2022

S.

Top

vr 10 juni 2022