account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Italian bar-bistro City Hall

Italian bar-bistro City Hall

Benvenuto!
Middenin het historische centrum van Leiden, vind je Italian bar-bistro City Hall, gevestigd in een deel van het eeuwenoude monumentale Stadhuis. De geweldige combinatie van een prachtige ligging en een karakteristiek gebouw, maken van City Hall een unieke locatie. Eenmaal binnen, bepalen olijfgroen betegelde pilaren, een grote open keuken en een zeven meter hoge kast vol Italiaanse producten het beeld. In de keuken zwaait chef Pieter Houweling de scepter. Samen met zijn team zorgt hij ervoor dat de puurheid van de producten wordt overgebracht. Puur, eerlijk en eenvoudig. City Hall is elke dag van de week geopend, voor elk moment van de dag.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • Mediterraans
  • Italiaans
  • Terras
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Heerlijk gegeten samen met mijn vriend, restaurant heeft en leuke sfeer. Personeel ook heel vriendelijk. Fijn dat ze zo veel vegetarische gerechten hebben. Hier ga ik zeker terugkomen en ik raad het aan iedereen aan.

zo 19 mei 2019

R.

18 Mei waren wij met een Internationale groep bij de City-Hall. We hadden een Familietafel geboekt. Een vast aanspreekpunt bij aankomst. Ondanks de drukte van de Zaterdag en Leiden Marathon hadden we een geweldig diner. Brood vooraf. Voorgerecht: Heerlijk mengeling van Antipasta gevolgd door een drieërlei van pasta's en lekkere pizza. Een fantastisch verzorgd en lekker nagerecht. De reacties van de groep: Kwaliteit, sfeer en service en personeel was " Hervoragend ! "

za 18 mei 2019

R.

Verrukkelijke pasta. En ook zo leuk dat je naast je consumptie ook een karaf water krijgt.

di 14 mei 2019

Maya Verloop

Gezellig restaurant, vriendelijke bediening en eten met zorg bereid. Dan heb je verder niets te wensen. Op dinsdag bleek er een aanbieding te zijn voor pasta en pizza, dus dit alles voor een prettige prijs!

di 23 april 2019