account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Como & Co

Como & Co

Como & Co is als restaurant in Noordwijkerhout gelegen op een unieke plek. Middenin de natuur, tussen de bollenvelden, vlakbij het strand en direct aan het Oosterduinsemeer. Een restaurant met een laagdrempelige en relaxte sfeer.

Heerlijk eten en drinken op de mooiste plek van Noordwijkerhout! Een lekkere lunch met kroketjes op brood, een huisgemaakt soepje of de beroemde Comoburger? Vanaf 11:00 uur kun je bij ons terecht. We hebben heerlijke huisgemaakte appeltaart van de plaat. Samen met een bakkie koffie; echt genieten! Blijf lekker borrelen met een speciaal biertje van de Scheldebrouwerij en een lekkere snack om vervolgens te dineren op ons heerlijke terras of knusse binnenruimte. Voor ieder wat wils, verse ingrediënten en betaalbaar. Diner serveren we van 17:30 tot 20:30 uur. De kaart wisselt regelmatig.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Voor onze trouwerij heerlijk gegeten en gedronken bij ons favoriete tentje. Altijd gezellig, goede service en een fantastische plek.

wo 21 augustus 2019

C. uit Noordwijk

Heerlijk gegeten! Leuke nieuwe menukaart met originele en lekkere gerechten voor een hele schappelijke prijs. Prettige, ongedwongen sfeer en prima bediening. Ga .zo door!

ma 19 augustus 2019

M. uit Hoofddorp

Vriendelijke bedoening, prachtige plek en eten was supervers en heerlijk!

di 13 augustus 2019

Loes Massaro

Net als alle andere keren weer heerlijk gegeten. Had nu de curry, mmmmmmm!

ma 29 juli 2019