account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Como & Co

Como & Co

Como & Co is als restaurant in Noordwijkerhout gelegen op een unieke plek. Middenin de natuur, tussen de bollenvelden, vlakbij het strand en direct aan het Oosterduinsemeer. Een restaurant met een laagdrempelige en relaxte sfeer.

Heerlijk eten en drinken op de mooiste plek van Noordwijkerhout! Een lekkere lunch met kroketjes op brood, een huisgemaakt soepje of de beroemde Comoburger? Vanaf 11:00 uur kun je bij ons terecht. We hebben heerlijke huisgemaakte appeltaart van de plaat. Samen met een bakkie koffie; echt genieten! Blijf lekker borrelen met een speciaal biertje van de Scheldebrouwerij en een lekkere snack om vervolgens te dineren op ons heerlijke terras of knusse binnenruimte. Voor ieder wat wils, verse ingrediënten en betaalbaar. Diner serveren we van 17:30 tot 20:30 uur. De kaart wisselt regelmatig.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Altijd heerlijk vertoeven 😎

ma 24 juni 2019

Albert Steenvoorden

De Combi van smaken in het dessert was verrassend en niet onbelangrijk, ook erg lekker. de steak met patat en salade was smaakvol, goed bereid en voor de prijs maar dan goed. we komen zeker nog een keer (binnenkort)

wo 19 juni 2019

Berteke Langelaan

Wat is dit toch een heerlijke plek! Lekker gegeten op de ondertussen wereldberoemde woensdagavond- biefstukavond. Goede service, prachtig uitzicht maar bovenal een biefstuk die smelt in je mond. We komen zeker terug!

wo 19 juni 2019

Astrid Augustinus

Een bezoek aan Como &co...is altijd een feestje!

wo 19 juni 2019