account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Como & Co

Como & Co

Como & Co is als restaurant in Noordwijkerhout gelegen op een unieke plek. Middenin de natuur, tussen de bollenvelden, vlakbij het strand en direct aan het Oosterduinsemeer. Een restaurant met een laagdrempelige en relaxte sfeer.

Heerlijk eten en drinken op de mooiste plek van Noordwijkerhout! Een lekkere lunch met kroketjes op brood, een huisgemaakt soepje of de beroemde Comoburger? Vanaf 11:00 uur kun je bij ons terecht. We hebben heerlijke huisgemaakte appeltaart van de plaat. Samen met een bakkie koffie; echt genieten! Blijf lekker borrelen met een speciaal biertje van de Scheldebrouwerij en een lekkere snack om vervolgens te dineren op ons heerlijke terras of knusse binnenruimte. Voor ieder wat wils, verse ingrediënten en betaalbaar. Diner serveren we van 17:30 tot 20:30 uur. De kaart wisselt regelmatig.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Maudy Tiemstra

Wat was het heerlijk om eerst buiten op het vlonder met elkaar een borrel te drinken voordat we in de serre gingen eten. Heel gezellig en relaxed hebben we ons bezoek ervaren. Het eten was ook nog eens heel erg lekker. Wij komen zeker terug!!

zo 05 juli 2020

B.

Heerlijk gegeten en heel gezellig. Uitstekende bediening.

vr 03 juli 2020

Anna De Bie

We hadden een rose besteld en ik vroeg of die licht was. Ja ja. Werd gezegd. Toen de rose kwam was hij vrij donker. Het Meisje dat ons bediende zei nou proef hem maar en als u hem niet lekker vind krijgt u iets anders. Nou we vonden hem niet lekker. En we kregen iets anders. Echt gastvrouwschap. En zo bleef ze zich ook de hele avond opstellen. Echt een 10! Fijne avond, fijne bediening en heeeeerlijke pizza. Misschien jammer dat we er geen sla bij mochten bestellen voor de vitamientjes. Misschien een tip voor deze avond. Warme groet van Anna.

do 02 juli 2020

Madelon Berger

Prima plek, weg kijken over het water, kwekkende eendjes langs de rand van het water, zelf schoenen uit en voeten in het gras terwijl je van een 12 uurtje geniet.

di 30 juni 2020