account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Como & Co

Como & Co

Como & Co is als restaurant in Noordwijkerhout gelegen op een unieke plek. Middenin de natuur, tussen de bollenvelden, vlakbij het strand en direct aan het Oosterduinsemeer. Een restaurant met een laagdrempelige en relaxte sfeer.

Heerlijk eten en drinken op de mooiste plek van Noordwijkerhout! Een lekkere lunch met kroketjes op brood, een huisgemaakt soepje of de beroemde Comoburger? Vanaf 11:00 uur kun je bij ons terecht. We hebben heerlijke huisgemaakte appeltaart van de plaat. Samen met een bakkie koffie; echt genieten! Blijf lekker borrelen met een speciaal biertje van de Scheldebrouwerij en een lekkere snack om vervolgens te dineren op ons heerlijke terras of knusse binnenruimte. Voor ieder wat wils, verse ingrediënten en betaalbaar. Diner serveren we van 17:30 tot 20:30 uur. De kaart wisselt regelmatig.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jorrita Tuurenhout

Gezellige sfeer, vlotte bediening. Leuke gerechten op de kaart en prachtige locatie zo ‘s avonds eten aan te Oostduinse meer. We komen graag terug.

ma 14 september 2020

Astrid Koerner

Best food, nice service!

zo 13 september 2020

C.

Super Service, lecker Essen. Wir kommen gerne wieder

za 12 september 2020

Marnie Krom

Een paar keer per week ben ik gast bij jullie. Zowel met mijn Mindrops cliënten, als privé. Jullie bieden een stukje paradijs op aarde. Heerlijk om in te wentelen. Marnie Krom

za 12 september 2020