account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Como & Co

Como & Co

Como & Co is als restaurant in Noordwijkerhout gelegen op een unieke plek. Middenin de natuur, tussen de bollenvelden, vlakbij het strand en direct aan het Oosterduinsemeer. Een restaurant met een laagdrempelige en relaxte sfeer.

Heerlijk eten en drinken op de mooiste plek van Noordwijkerhout! Een lekkere lunch met kroketjes op brood, een huisgemaakt soepje of de beroemde Comoburger? Vanaf 11:00 uur kun je bij ons terecht. We hebben heerlijke huisgemaakte appeltaart van de plaat. Samen met een bakkie koffie; echt genieten! Blijf lekker borrelen met een speciaal biertje van de Scheldebrouwerij en een lekkere snack om vervolgens te dineren op ons heerlijke terras of knusse binnenruimte. Voor ieder wat wils, verse ingrediënten en betaalbaar. Diner serveren we van 17:30 tot 20:30 uur. De kaart wisselt regelmatig.
  • Valentijnspecial
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Richard Van Gijlswijk

Wij hadden het 3-gangen Peking eend menu, en het was echt top! Mooie en duidelijke beschrijving erbij, mooi opgemaakte bakjes en zeer smaakvol!

vr 26 februari 2021

J.

Het Peking eend menu, wat een voltreffer!

vr 26 februari 2021

Stijn Van saase

Heerlijk

vr 26 februari 2021

Marjan van der Elst

Het was weer super!

vr 26 februari 2021