account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant LIER

Restaurant LIER

Welkom bij LIER het restaurant in het Concertgebouw waar u onbezorgd geniet. Voorafgaand aan (of na) het concert serveert onze chef u Franse klassiekers in een modern jasje, bereid met lokale ingrediënten van het seizoen. Restaurant Lier maakt uw bezoek aan het Concertgebouw compleet, zodat u optimaal van deze belevenis geniet.

Dineren in LIER is enkel mogelijk indien u ook een concert op diezelfde avond of ochtend in Het Concertgebouw bezoekt. Een tafel reserveert u eenvoudig op de website van het concertgebouw tijdens het bestellen van uw concertkaarten.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 8.2/10   Service
  • 7.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Dirk Simoens

Zeer goed en vriendelijk. Zeer lekker eren!!

za 21 september 2019

K. Leeuw

We hebben heerlijk gegeten. Waarvan 1 persoon glutenvrij. Dit ging op een klein foutje na prima. Men is goed op de hoogte. De bediening s erg prettig. Het uitzicht is geweldig en het eten lekker.

vr 19 juli 2019

S.

We. hebben genoten

vr 03 mei 2019

danny meseure

Ten volle genoten van een diner voorafgaand het Bach-concert. Lekker eten, supervriendelijke personeel en perfect op tijd. Proficiat. ar. Danny Meseure - Oudenburg Belgie.

di 16 april 2019