account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant LIER

Restaurant LIER

Welkom bij LIER het restaurant in het Concertgebouw waar u onbezorgd geniet. Voorafgaand aan (of na) het concert serveert onze chef u Franse klassiekers in een modern jasje, bereid met lokale ingrediënten van het seizoen. Restaurant Lier maakt uw bezoek aan het Concertgebouw compleet, zodat u optimaal van deze belevenis geniet.

Dineren in LIER is enkel mogelijk indien u ook een concert op diezelfde avond of ochtend in Het Concertgebouw bezoekt. Een tafel reserveert u eenvoudig op de website van het concertgebouw tijdens het bestellen van uw concertkaarten.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

7.8

Gemiddelde score

  • 8.1/10   Kwaliteit
  • 8.2/10   Service
  • 7.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H.

Het geheel was vanaf de garderobe tot aan het vertrek werkelijk uitstekend : bediening heel goed en vriendelijk. Eten was top. Zeer goede ambiance.

wo 08 januari 2020

Cees Hoff

Prima restaurant, heerlijk gegeten!! Heel handig dat de jassen al naar de garderobe worden gebracht en je dus heel relaxed de concertzaal in kan lopen. Het enige minpuntje was dat Ik naderhand zag dat ik voor 8 personen het menu had betaald terwijl wij uiteindelijk met 7 hebben gegeten! Wij hadden voor acht personen gereserveerd, één persoon kon niet komen. Dus een begrijpelijke vergissing. Bij deze beschouw ik dit als een extra fooi voor de prettige bediening!!

vr 27 december 2019

T.

Erg leuk! De jongeman die ons bediende is een uitstekende gastheer. Voorkomend, beleefd en geeft een goede uitleg over de gerechten. Ook de gerechten zelf en de wijn-spijs combinatie waren uitstekend. Wij komen terug!

za 21 december 2019

W.

Porties wat klein

di 03 december 2019