account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Conviva

Conviva

Welkom bij restaurant - brasserie Conviva: waar genieten en lekker eten en drinken centraal staan.

Wanneer u in de regio Ternat - Asse – Denderleeuw – Lennik - Groot Bijgaarden op zoek bent naar een plaats voor een klassevolle business lunch, gezellige avond met vrienden. Tussen 14u30 en 17uur kan u terecht voor een pannenkoek of een drankje en een dessertje in restaurant - brasserie Conviva bent u op het juiste adres.

Ook onze open grill waar nog gegrild wordt op houtskool is zeker de moeite waard. Wij serveren kwalitatieve ingrediënten in een uitzonderlijk decor; de ideale mix van traditie en verfijnd genieten. In de zomer kan u bij ons terecht op ons gezellig terras met een prachtig zicht op de glooiende natuur van het Pajottenland.

Ook voor een seminarie of familiefeest beschikken wij over een gezellig zaaltje met een +/-35tal plaatsen. Voor meer informatie kan u ons altijd contacteren op info@resto-conviva.be of 02/582.91.20.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • Vergaderzaal
  • Terras
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Peter De nil

zoals altijd gewoon top peter

do 13 september 2018

K.

We hebben er enorm van genoten. Een uitstekend diner met aangename bediending. U kan ons vaker verwachten!

ma 10 september 2018

Sammy Lauwens

Wij hebben enorm genoten in een mooi en gezellig huiselijk kader. Goede akoestiek, vlotte en correcte bediening. Borden heel verzorgd. Prijs kwaliteit zeker in orde. Wij komen graag nog eens terug.

zo 09 september 2018

A. uit Sint-Pieters-Leeuw

Dit uitzonderlijk restaurant bereikt de perfectie op alle vlakken: - zeer verfijnde keuken - zeer persoonlijke, vriendelijke service, met oog voor elk detail en elke gast. Niets is te veel gevraagd - prachtige locatie, prachtig gedekte tafel, apart zaaltje voor onze groep met aperitief buiten op het mooi aangelegde terras, volledig privé. Het voelde aan als thuis. Gewoon TOP!

zo 09 september 2018