account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Conviva

Conviva

Welkom bij restaurant - brasserie Conviva: waar genieten en lekker eten en drinken centraal staan.

Wanneer u in de regio Ternat - Asse – Denderleeuw – Lennik - Groot Bijgaarden op zoek bent naar een plaats voor een klassevolle business lunch, gezellige avond met vrienden. Tussen 14u30 en 17uur kan u terecht voor een pannenkoek of een drankje en een dessertje in restaurant - brasserie Conviva bent u op het juiste adres.

Ook onze open grill waar nog gegrild wordt op houtskool is zeker de moeite waard. Wij serveren kwalitatieve ingrediënten in een uitzonderlijk decor; de ideale mix van traditie en verfijnd genieten. In de zomer kan u bij ons terecht op ons gezellig terras met een prachtig zicht op de glooiende natuur van het Pajottenland.

Ook voor een seminarie of familiefeest beschikken wij over een gezellig zaaltje met een +/-35tal plaatsen. Voor meer informatie kan u ons altijd contacteren op info@resto-conviva.be of 02/582.91.20.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • Vergaderzaal
  • Terras
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit

Rita Van Landegem

de gegrilde tong was heel lekker en goed gebakken, de saus was super, gevarieerd slaatje en krokante warme frietjes, een mooie portie met smaak opgediend.

za 14 juli 2018

Karla Desmet

Vriendelijk onthaald, vriendelijk bediend en daarbij ook nog superlekker gegeten. Ik keer zeker terug!

zo 08 juli 2018

Jean-Marie Van Belle

Fantastisch , zoals altijd ! Dikke pluim !.

zo 01 juli 2018

K.

Het eten was zeer lekker niks op te zeggen en super vriendelijk !!

zo 01 juli 2018