account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Conviva

Conviva

Welkom bij restaurant - brasserie Conviva: waar genieten en lekker eten en drinken centraal staan.

Wanneer u in de regio Ternat - Asse – Denderleeuw – Lennik - Groot Bijgaarden op zoek bent naar een plaats voor een klassevolle business lunch, gezellige avond met vrienden. Tussen 14u30 en 17uur kan u terecht voor een pannenkoek of een drankje en een dessertje in restaurant - brasserie Conviva bent u op het juiste adres.

Ook onze open grill waar nog gegrild wordt op houtskool is zeker de moeite waard. Wij serveren kwalitatieve ingrediënten in een uitzonderlijk decor; de ideale mix van traditie en verfijnd genieten. In de zomer kan u bij ons terecht op ons gezellig terras met een prachtig zicht op de glooiende natuur van het Pajottenland.

Ook voor een seminarie of familiefeest beschikken wij over een gezellig zaaltje met een +/-35tal plaatsen. Voor meer informatie kan u ons altijd contacteren op info@resto-conviva.be of 02/582.91.20.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • Vergaderzaal
  • Terras
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G.

We gaan regelmatig in Conviva eten, en het is altijd genieten van het kreeften- of maandmenu. De vriendelijkheid en de hulpvaardigheid van het personeel mag zeker ook worden vermeld. Bij mooi weer is het zalig om de maaltijd buiten op het terras te beginnen, en het vormt geen enkel probleem om naar binnen te verhuizen als het ‘s avonds wordt. Er worden daar voldoende tafels voor vrijgehouden.

za 20 april 2019

J.

Zeer goede ontvangst en bediening, alles was top

vr 12 april 2019

Freddy Van Der Voorde

Heel lekker eten dat bovendien opgediend werd door vlot en capabel personeel

do 28 maart 2019

S.

Super!! Echt genoten!

za 23 maart 2019