no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Corsendonks Hof

Corsendonks Hof

Gastheren Erwin Blockx en Marc Willems heten u samen met het voltallige team hartelijk welkom in hun brasserie : CORSENDONKS HOF.

De stijlvolle brasserie opende haar deuren in 1983 en werd al snel uitgebreid met verschillende prachtige feeestzalen. De naam is ontleend aan de rustige vormgeving van het grondgebied Corsendonk. Het sfeervolle interieur werd samengesteld met ornamenten uit oude kastelen en kerken.

U zult zich hier onmiddellijk thuisvoelen want gastvrijheid, hartelijkheid, rust en ontspanning zijn hier nummer één.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit

K. uit Oud-Turnhout

Corsendonks Hof is een sinds de overname door de gastheren Erwin en Marc uitgegroeid tot een zeer mooie zaak, niet alleen de brasserie maar zeker ook hun feestzalen! Het is allereerst een prachtig kader waarin je met familie of vrienden samen kan vertoeven! Vooral hun nieuwe ruimte boven is supergezellig en warm ingericht. De bediening is vriendelijk, discreet maar toch altijd in de buurt om je als klant te woord te staan! Ook is een van de gastheren steeds aanwezig, wat getuigt van een hechte betrokkenheid bij hun zaak! De maaltijden zijn mooi verzorgd, prijs/kwaliteit echt top! En belangrijk : je keuze wordt niet ingeperkt omdat je gezelschap uit vb 6 of 8 personen bestaat! Wij komen er al jaren, zowel in de Brasserie, het ruime terras als de feestzalen vr onze jaarlijkse familiefeestjes! Kortom een aanrader!

vr 15 juni 2018

Gert Raeymaekers

Super lekker gegeten en zeker voldoende. De bediening was top en bij het menu van de chef was het geen probleem om voor een ander dessert te kiezen van de gewone kaart. TOP.

za 02 juni 2018

Vanessa Keysers

Weer zeer lekker gegeten en heel vriendelijk ontvangen, zoals de vorige keren! We komen zeker terug...!

za 02 juni 2018

Roger Wilmsen

Wij hebben genoten van de heerlijke menu van de chef. Naar prijs/kwaliteit toe is dit echt top. En natuurlijk is het heerlijke terras een grote troef bij dit zomers weer. Wij komen hier zeker nog terug.

wo 30 mei 2018