account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Cosa Cucina & Winebar

Cosa Cucina & Winebar

Bij Cosa laten wij u genieten van al het goede wat de traditionele Italiaanse keuken te bieden heeft. Buon cibo, Buon vino, Buoni amic. Good food, good wine, good friends. Kortom samen genieten!

Met ons share-dining concept bieden wij u de keuze om verschillende gerechten van de kaart te delen met uw gezelschap en wordt dineren bij Cosa een Italiaanse proeverij. Echter delen mag maar moet natuurlijk niet. Aan u de keuze.
  • Afhalen
  • Delivery
Bestel
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J. uit Baarn

Fijne en warme zaak met echt traditioneel Italiaans eten! Bediening allert en aangenaam. Prijs kwaliteit meer dan in balans! Ga zo door!

wo 07 oktober 2020

Hennie V d Berg

Heerlijk gegeten !

vr 02 oktober 2020

Sasja Bartkowiak

Gastvrij, vriendelijke en zorgzame ontvangst en bediening door de gastheer Larbi Wij waren er in de middag van 15 uur tot 18.30 en heerlijk gegeten. Zaterdag komen we weer Vr gr Fam Bartkowiak

zo 27 september 2020

A. uit Soest

Wat was het weer een feestje om te komen eten! Bediening was weer vriendelijk en attent en met vleugje humor. Als klap op de vuurpijl de homemade limoncello op tafel! Vier vrouwen blij aan tafel, tot snel weer!

za 26 september 2020