account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ctaste

Ctaste

Bij Ctaste is het volledig donker, proeven, horen, ruiken en voelen zult u totaal anders ervaren. Daarom staat smaak bij ons centraal en verrassen wij u met een smaakvol uitgebreid diner.

Maar Ctaste staat niet alleen voor een unieke smaakbeleving. Deze zintuigelijk belevenis biedt volwaardige en betaalde banen voor visueel beperkten. Dit is waar Ctaste in 2007 voor is opgericht. Inmiddels heeft Ctaste 11 visueel beperkte experts in dienst die wij vanuit een uitkeringssituatie aan een subsidievrije betaalde baan hebben geholpen. In het donker zijn zij degene die perfect functioneren en zorgen voor een belevenis om nooit meer te vergeten.
  • Ander
  • € 25 - 50
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

N.

Heel lekker eten, een een leuke bijzondere ervaring

za 17 augustus 2019

S.

Wat een bijzondere ervaring! Uniek om zo bewust met de smaak en textuur van je eten bezig te zijn wanneer je niet meer op je zicht kunt vertrouwen. Hartstikke lekker gegeten, maar echt moeilijk om te bepalen wát je nou precies eet. En weet je zeker of je bord wel leeg is? (Ik moet toegeven dat ik soms stiekem even met m'n handen heb gevoeld!) En wat dacht je van een glaasje water inschenken in het donker? Voor ons een bijzondere ervaring, maar voor blinden/slechtzienden (zoals het uitstekende personeel) natuurlijk 'doodnormaal'. Ook dat lesje nederigheid en bewustzijn krijg je mee bij Ctaste! :) *Kleine side note: hou een ruime planning (circa 2 5 uur voor het driegangenmenu). Telefoons en horloges gaan namelijk in een kluisje! Wij bleven per ongeluk iets te lang zitten waardoor we te laat op onze volgende afspraak waren. Desondanks geen spijt!

vr 16 augustus 2019

M.

It isva great experience and the food delicious

za 10 augustus 2019

R.

Heerlijke avond gehad en wat een vriendelijk personeel!

do 08 augustus 2019