account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ctaste

Ctaste

Bij Ctaste is het volledig donker, proeven, horen, ruiken en voelen zult u totaal anders ervaren. Daarom staat smaak bij ons centraal en verrassen wij u met een smaakvol uitgebreid diner.

Maar Ctaste staat niet alleen voor een unieke smaakbeleving. Deze zintuigelijk belevenis biedt volwaardige en betaalde banen voor visueel beperkten. Dit is waar Ctaste in 2007 voor is opgericht. Inmiddels heeft Ctaste 11 visueel beperkte experts in dienst die wij vanuit een uitkeringssituatie aan een subsidievrije betaalde baan hebben geholpen. In het donker zijn zij degene die perfect functioneren en zorgen voor een belevenis om nooit meer te vergeten.
  • Ander
  • € 25 - 50
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

I.

Het was een geweldige ervaring! Onwijs aardig personeel en heerlijk gegeten. Zeker een aanrader!

zo 11 oktober 2020

L.

Het was een zeer leuke ervaring! Vriendelijk personeel en lekker eten. Wel even wennen in het begin en je beseft dan gelijk hoeveel je normaal van je ogen vraagt. Aanrader!

zo 11 oktober 2020

D. uit Maastricht

Amazing experience! Everyone should experience this type of dinner someday. Recommended!

za 10 oktober 2020

Stephanie Roeland

Uitstekende eten en aardige bediening! Het is even wennen in het donker maar was een zeer leuke ervaring. Zal het zeker aanraden aan vrienden 3n familie.

di 06 oktober 2020