account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ctaste

Ctaste

Bij Ctaste is het volledig donker, proeven, horen, ruiken en voelen zult u totaal anders ervaren. Daarom staat smaak bij ons centraal en verrassen wij u met een smaakvol uitgebreid diner.

Maar Ctaste staat niet alleen voor een unieke smaakbeleving. Deze zintuigelijk belevenis biedt volwaardige en betaalde banen voor visueel beperkten. Dit is waar Ctaste in 2007 voor is opgericht. Inmiddels heeft Ctaste 11 visueel beperkte experts in dienst die wij vanuit een uitkeringssituatie aan een subsidievrije betaalde baan hebben geholpen. In het donker zijn zij degene die perfect functioneren en zorgen voor een belevenis om nooit meer te vergeten.
  • Ander
  • € 25 - 50
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Het was een heel bijzondere ervaring! Hebben genoten! Wij raden het iedereen aan. Het eten was heerlijk, vriendelijke bediening! Kwamen regelmatig aan tafel om te vragen of alles naar wens was. Legden duidelijk uit, kortom in een woord TOP!

zo 13 september 2020

S.

What an amazing experience. Loved it from start to finish. Would definitely recommend to all my friends and family.

za 12 september 2020

T.

Uitstekende service en super leuk om te ervaren!!

za 12 september 2020

Stefano Franke

Super origineel en een erg leuke ervaring om in het donker te eten zonder dat je weet wat er op je bord ligt haha!

za 12 september 2020