account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ctaste

Ctaste

Bij Ctaste is het volledig donker, proeven, horen, ruiken en voelen zult u totaal anders ervaren. Daarom staat smaak bij ons centraal en verrassen wij u met een smaakvol uitgebreid diner.

Maar Ctaste staat niet alleen voor een unieke smaakbeleving. Deze zintuigelijk belevenis biedt volwaardige en betaalde banen voor visueel beperkten. Dit is waar Ctaste in 2007 voor is opgericht. Inmiddels heeft Ctaste 11 visueel beperkte experts in dienst die wij vanuit een uitkeringssituatie aan een subsidievrije betaalde baan hebben geholpen. In het donker zijn zij degene die perfect functioneren en zorgen voor een belevenis om nooit meer te vergeten.
  • Ander
  • € 25 - 50
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Pedro Dado

Het was een top middag, Heel leuk, gezellig en ook leerzaam (allerlei 'weetjes' over bier.) Onze gastheer Jeroen vertelde alles met heel veel enthousiasme en ook humor. Een absolute aanrader!

zo 08 december 2019

Lotte Bergen

Erg goede sfeer, leuke ober (Jeroen) waarbij je je veilig voelde en volledig op hem kon vertrouwen!

zo 01 december 2019

Arnaud Bakker

Op deze manier merk je hoe het is als je blind ben en gebruik je alle andere zintuigen. De bediening die ook blind is, was ontzettend vriendelijk en zeer gedreven. Ik vond het een hele mooie ervaring. Bedankt.

za 30 november 2019

Laura Deneken

Heerlijk gegeten, was een spannende ervaring. Moest wel even wennen aan het donker. Kom zeker een keer terug.

vr 29 november 2019