accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

De Grote Post

Contact

Social media

Het CultuurCafé is iedere dag open vanaf 9.00 uur. De keuken blijft open tot laat in de avond (23.00u). Na een voorstelling kan je dus nog aanschuiven om iets te eten! Ontbijt wordt geserveerd van 9.00 u tot 12.00 u.

Ruime keuze aan warme en koude dranken. Laat je verrassen door de broodjes, salades, soep, pasta's, specials, suggesties. Ook de zoetekauw kan zijn hart ophalen in Cultuurcafé: pannenkoeken, taart ...

CultuurCafé gebruikt zo veel mogelijk biologische en lokale producten. Daar waar mogelijk werken we samen met lokale producenten waardoor we de ecologische voetafdruk verkleinen. Een uitzondering is echter onze koffie, maar die is dan wel biologisch & fairtrade!
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 8.9/10Kwaliteit
  • 9/10Service
  • 8.6/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Rudy Vansieleghem

Ik koos voor vis. Zeebaars. Vast, mals en lekker. De schijfjes knolselder, wortel en de prinsessenboontjes erbij mooi gaar en toch nog knapperig.De puree vast genoeg en niet te zout. De spinaziejus op de bodem in het bord precies op smaak en niet te overdadig om er een perfect afggewerkt zondags maal van te maken. De juffrouw die ons bediende kondigde met haar innemende glimlach de lente aan. Van harte bedankt voor het vakwerk!

zo 05 februari 2023

M.

Leuke, vlotte, sympathieke bediening. Mooie kaart met heel wat keuze en een uitstekende suggestie. Perfect!

zo 22 januari 2023

S.

Topsfeer, vlotte bediening en lekker gegeten voor een betaalbare prijs.

wo 18 januari 2023

Sarah Verhoeven

Altijd lekker, altijd gezellig, altijd een zalig bezoek.

za 31 december 2022