accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

DEKOL

Contact

De horecazaak in de site van cc Binder heet DEKOL.

DEKOL is een duidelijke verwijzing naar de Kollebloem, maar ook naar het schuim/de kraag van het bier, de crème de la crème. DEKOL staat ook voor de lijm die mensen samenbrengt en samenhoudt.

Hervé Van den Wouwer en Martine Ceurstemont, Brouwerij Duvel Moortgat en Dranken Vercauteren slaan de handen in elkaar. Hervé & Martine zijn de uitbaters van Brasserie Vrededaal in Kalfort, en dus geen onbekend gezicht in Puurs.
  • Terrassen
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.1/10Kwaliteit
  • 9.2/10Service
  • 9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

christian vandenheede

Het was zeer lekker en leuke vriendelijke bediening,doe zo verder👍👍👍

za 25 november 2023

M.

De steak was perfect gebakken (saignant) en gekruid, lekker mals met een heerlijk vers witloofslaatje erbij en frietjes. De café gourmand was ook super lekker. Ook mijn tafelgenoten waren heel tevreden. De obers waren heel vriendelijk en attent, je hoefde echt geen kwartier met je hand in de lucht hangen om hun aandacht te trekken. Super !!

vr 17 november 2023

Rudi Apers

Leuk kader Lekker en heel verzorgd Jong leuk team

za 11 november 2023

Martine Van nieuwenhove

Zoals steeds lekker gegeten. Ruime porties, voldoende groentjes en verzorgde schotels. Aangenaam zitten en zeer vriendelijke en correcte bediening.

vr 03 november 2023