account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Da Giovanni Ristorante Pizzeria

Da Giovanni Ristorante Pizzeria

Keuze te over bij uw pizzeria in Antwerpen

Een zuiders hongertje? Dat stilt u bij Da Giovanni: dé pizzeria in Antwerpen voor een gezellig en smakelijk avondje uit. Met meer dan 22 jaar ervaring is Da Giovanni uitgegroeid tot een échte pizza & pasta expert. U kiest hier uit meer dan vijfentwintig pizza’s en nog meer pasta’s, vis- en vleesgerechten. Onze enthousiaste kelners schenken er met plezier een fles Italiaanse wijn bij, of verleiden u achteraf met een zoet nagerecht.

Snelle hap of slow food bij uw pizzeria in Antwerpen? De Italiaanse keuken kenmerkt zich door haar korte bereidingstijden en snelle bediening. Hebt u dus weinig tijd? Dan zit u goed bij Da Giovanni: een vlotte service, zonder dat uw gerecht eronder lijdt. Maar het mag in deze pizzeria in Antwerpen evengoed langzaamaan gaan: kaart dus rustig na en kraak nog een fles wijn.

Uit eten, of uithalen bij uw pizzeria in Antwerpen? Dankzij de meeneemgerechten van Da Giovanni geniet u ook thuis van al het lekkers dat Italië te bieden heeft. Maar natuurlijk is het af en toe ook fijn om zorgeloos de benen onder tafel te schuiven, en onze kelners het werk te laten doen. Deze pizzeria in Antwerpen ontvangt u dan ook met open armen. Meer nog: om iedereen deze luxe te gunnen, verwent Da Giovanni studenten met een totaalkorting van twintig procent. Voordelig en lekker!
  • Mediterraans
  • Italiaans
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Barbara Nikolli

Meer geraspte kaar voor de pasta en geen extra mini potje met 2 gram kaas er in!!!! Voor de rest alles heel lekker en heel vriendelijke ober

di 30 juni 2020

G.

Gewoon goed

za 27 juni 2020

Ria De Borger

Voor mijn verjaardag lekkere pizza gegeten, buiten op het terras!

di 23 juni 2020

A.

ik vond het zeer lekker en het was zeer gezellig alleen het personeel was soms zeer gehaast waardoor we moeilijk konden bestellen... we hebben 20min gewacht op onze menu kaart en we hadden toen nog niet voor ons drinken besteld. dit vond ik matige service maar toen we konden bestellen waren ze wel zeer viendelijk.

za 20 juni 2020