account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Da Giovanni Ristorante Pizzeria (Groenplaats)

Da Giovanni Ristorante Pizzeria (Groenplaats)

Keuze te over bij uw pizzeria in Antwerpen

Een zuiders hongertje? Dat stilt u bij Da Giovanni: dé pizzeria in Antwerpen voor een gezellig en smakelijk avondje uit. Met meer dan 22 jaar ervaring is Da Giovanni uitgegroeid tot een échte pizza & pasta expert. U kiest hier uit meer dan vijfentwintig pizza’s en nog meer pasta’s, vis- en vleesgerechten. Onze enthousiaste kelners schenken er met plezier een fles Italiaanse wijn bij, of verleiden u achteraf met een zoet nagerecht.

Snelle hap of slow food bij uw pizzeria in Antwerpen? De Italiaanse keuken kenmerkt zich door haar korte bereidingstijden en snelle bediening. Hebt u dus weinig tijd? Dan zit u goed bij Da Giovanni: een vlotte service, zonder dat uw gerecht eronder lijdt. Maar het mag in deze pizzeria in Antwerpen evengoed langzaamaan gaan: kaart dus rustig na en kraak nog een fles wijn.

Uit eten, of uithalen bij uw pizzeria in Antwerpen? Dankzij de meeneemgerechten van Da Giovanni geniet u ook thuis van al het lekkers dat Italië te bieden heeft. Maar natuurlijk is het af en toe ook fijn om zorgeloos de benen onder tafel te schuiven, en onze kelners het werk te laten doen. Deze pizzeria in Antwerpen ontvangt u dan ook met open armen. Meer nog: om iedereen deze luxe te gunnen, verwent Da Giovanni studenten met een totaalkorting van twintig procent. Voordelig en lekker!
  • Mediterraans
  • Italiaans
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jp D'haese

Ja geen probleem en Domingo is de beste pizza maaker top

za 27 november 2021

Karolina Jasicka

Super lekker!

vr 26 november 2021

M.

Wij kwamen met een groep van 60 studenten en Da Giovanni had het helemaal perfect geregeld. We zaten boven zodat anderen geen last van ons hadden, we zaten aan lange tafels en het was erg gezellig. De drankjes en pizza's kwamen erg snel en waren heerlijk. Alles verliep soepel! Bedankt Da Giovanni!

za 13 november 2021

K.

Heerlijk eten in een lekker druk en hectisch restaurant. Alsof je in Italië bent. Aanrader als je een dagje Antwerpen doet.

za 06 november 2021