account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Dara

Restaurant Dara

Dara is een kosmopolitische ontmoetingsplaats aan de Eemhaven in Amersfoort. Modern, grootstedelijk en toch ook romantisch! Dara serveert verrassende kleine gerechten – mezzes – uit verschillende streken. De verantwoorde gerechten hebben een goed prijsniveau dat u elders niet snel zult vinden.

Dagelijks geopend van 11:30 tot 00:00.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Heerlijk gegeten, erg mooie inrichting en zeer vriendelijke bediening. Fout op de rekening werd snel en vriendelijk opgelost. Ons zien ze zeker terug!

vr 08 november 2019

M.

Altijd weer heerlijk, fijn en gezellig bij Dara!

wo 06 november 2019

J.

Heerlijk gegeten in een prachtige omgeving en met goede service.

vr 01 november 2019

Josefien Tondeleir

Ik ben nog nooit zo goed behandeld geweest op restaurant als in Dara. Het was geen evidente keuze van mij om gezien een lookintolerantie naar een Midden-Oosters restaurant te gaan, maar we eten het nu eenmaal zo graag... De bediening was ongelooflijk vriendelijk op alle vlak. De chef is speciaal aan tafel gekomen om een lookvrij menu samen te stellen; samen met ons. We hebben ons grotendeels laten verrassen en het was werkelijk de moeite. We kunnen het bijna niet geloven dat we voor deze prijs (26 euro per persoon voor menu met dessert) zo ongelooflijk lekker en veel gegeten hebben. We willen het team van Dara dan ook extra bedanken voor de moeite die ze gedaan hebben. We kunnen het aan iedereen aanraden. Dankjewel!

di 29 oktober 2019