account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Abt

De Abt

Wie graag kip lust én bovendien kiest voor kwaliteit, gezelligheid en authenticiteit, is van harte welkom in DE ABT. Je kan in onze brasserie terecht voor de lekkerste kipgerechten.

Wie zin heeft in een lekkere wijn, een krachtige Orval, een trendy gin-tonic of gewoon een koud, vers getapt pintje of een heerlijk kopje koffie … kan op elk moment van de dag binnenwandelen in ons praatcafé.

Wie op zoek is naar een locatie voor een vergadering met medewerkers of management? Een cursus of een lezing? Een feestje of een receptie? Ook daarvoor kan u bij ons terecht. DE ABT huist 3 zalen van max. 10 personen tot max. 110 personen.
  • Afhalen
  • Moederdag special
  • Terrassen
Afhalen
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Heel fijne avond gehad bij de Abt. De stoverij was super (zoals altijd) en er was ook een verassing voor de jarige wat we enorm appreciëren!

di 12 oktober 2021

Hans Baetsle

voor het eerst in het weekend hier gaan eten. meestal ga ik in de week voor een lunch of voor een vergaderdiner. alles pico bello in orde! dank aan Ivan en team voor de goede zorgen en het lekkere eten!

za 02 oktober 2021

C. uit Sint-Lievens-Esse

Lekker eten, goede bediening en een gezellig kader! Perfect recept voor een geslaagde avond!

za 02 oktober 2021

Hans Baetsle

blijft een aanrader in Gent. zoals altijd heel lekker gegeten. prachtig interieur. super vriendelijk onthaal en bediening.

wo 22 september 2021