accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

De Abt

Contact

Social media

Wie graag kip lust én bovendien kiest voor kwaliteit, gezelligheid en authenticiteit, is van harte welkom in DE ABT. Je kan in onze brasserie terecht voor de lekkerste kipgerechten.

Wie zin heeft in een lekkere wijn, een krachtige Orval, een trendy gin-tonic of gewoon een koud, vers getapt pintje of een heerlijk kopje koffie … kan op elk moment van de dag binnenwandelen in ons praatcafé.

Wie op zoek is naar een locatie voor een vergadering met medewerkers of management? Een cursus of een lezing? Een feestje of een receptie? Ook daarvoor kan u bij ons terecht. DE ABT huist 3 zalen van max. 10 personen tot max. 110 personen.
  • Afhalen
  • Terrassen
Afhalen
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.1/10Kwaliteit
  • 9.2/10Service
  • 8.8/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K.

Het was gezellig zitten.alleen wa koud

wo 26 april 2023

Willy De Jaeghere

Fijne ontvangst in een bijzonder mooi en rustig kader. Ideaal gelegen voor een bezoek aan Gent. Bijzonder lekker Gentse stoverij (kip) met frietjes en een mooi gepresenteerd slaatje. Genoten van de sabayon van Orval. Een absolute aanrader en een terugkom-adresje.

vr 21 april 2023

G.

Prachtige locatie, vriendelijke authentieke bediening en heel lekker eten.

di 11 april 2023

Rudy Van Schelvergem

Dit restaurant is een echte aanrader,hier komen we zeker terug.

vr 24 februari 2023