account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Abt

De Abt

Wie graag kip lust én bovendien kiest voor kwaliteit, gezelligheid en authenticiteit, is van harte welkom in DE ABT. Je kan in onze brasserie terecht voor de lekkerste kipgerechten.

Wie zin heeft in een lekkere wijn, een krachtige Orval, een trendy gin-tonic of gewoon een koud, vers getapt pintje of een heerlijk kopje koffie … kan op elk moment van de dag binnenwandelen in ons praatcafé.

Wie op zoek is naar een locatie voor een vergadering met medewerkers of management? Een cursus of een lezing? Een feestje of een receptie? Ook daarvoor kan u bij ons terecht. DE ABT huist 3 zalen van max. 10 personen tot max. 110 personen.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R. uit Gavere

Top! Aanrader!

wo 29 mei 2019

Sylvie Overfeldt

De Abt is een aanrader: mooi kader, gezellig, superdeluxe en snelle service van enthousiaste mensen, lekker eten... En daarbovenop kan je in De Abt, ondanks dat alle tafels bezet zijn, met elkaar praten aan tafel zonder te hoeven roepen. Een pluspunt tegenwoordig, bijzonder aangenaam!

za 04 mei 2019

D. uit Deurle

Zoals altijd pico bello..., vriendelijk, prima prijs/kwaliteit..😀 Vertrouwde stek waar we graag terug komen!

za 27 april 2019

Hans Eelbode

Leuk interieur en sfeer! Eten is subliem lekker.

za 13 april 2019