account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Abt

De Abt

Wie graag kip lust én bovendien kiest voor kwaliteit, gezelligheid en authenticiteit, is van harte welkom in DE ABT. Je kan in onze brasserie terecht voor de lekkerste kipgerechten.

Wie zin heeft in een lekkere wijn, een krachtige Orval, een trendy gin-tonic of gewoon een koud, vers getapt pintje of een heerlijk kopje koffie … kan op elk moment van de dag binnenwandelen in ons praatcafé.

Wie op zoek is naar een locatie voor een vergadering met medewerkers of management? Een cursus of een lezing? Een feestje of een receptie? Ook daarvoor kan u bij ons terecht. DE ABT huist 3 zalen van max. 10 personen tot max. 110 personen.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Robin Van den Bossche

Heerlijke klassieke gerechten op de kaart. De eetzaal is uiterst sfeervol en rustgevend ingericht, met voldoende ruimte tussen de tafels. Rustig eten en babbelen, warm interieur, vlakbij het toeristisch centrum. Een top adresje voor de liefhebbers van lekkere Vlaamse keuken!

za 07 maart 2020

Fred Cordie

Altijd pico bello. Wij komen hier heel graag!

za 25 januari 2020

A. uit Gent

Grote fan!

wo 15 januari 2020

Benedikt Debeuckelaere

Uitstekend, vlotte bexiening, vriendelijk personeel!

za 23 november 2019