account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Abt

De Abt

Wie graag kip lust én bovendien kiest voor kwaliteit, gezelligheid en authenticiteit, is van harte welkom in DE ABT. Je kan in onze brasserie terecht voor de lekkerste kipgerechten.

Wie zin heeft in een lekkere wijn, een krachtige Orval, een trendy gin-tonic of gewoon een koud, vers getapt pintje of een heerlijk kopje koffie … kan op elk moment van de dag binnenwandelen in ons praatcafé.

Wie op zoek is naar een locatie voor een vergadering met medewerkers of management? Een cursus of een lezing? Een feestje of een receptie? Ook daarvoor kan u bij ons terecht. DE ABT huist 3 zalen van max. 10 personen tot max. 110 personen.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Albert Meerschaut

Prachtige , gezellige locatie. Zeer vriendelijke bediening. Lekker eten hoeft niet altijd begeleid te zijn met een wijntje. Het kan ook met een lekkere trappist. Proficiat aan het team.

za 08 december 2018

Donatienne Cordie-caron

Zoals altijd perfekt. Gezellig, lekker, en tenminste niet op elkaar gepropt zoals in zo vele restaurants. Eerlijke keuken voor democratische prijs. Perfekte prijs/kwaliteitverhouding. Heel gezellig kader. Vriendelijk onthaal. Wij komen hier heel graag.

za 24 november 2018

S. uit Mariakerke

Echt een aanrader!

do 08 november 2018

Ellen Dermul

Zeer gezellige locatie, vlotte en vriendelijke bediening met als grootste troef de huisspecialiteiten. De kaaskroketten en stoverij zijn om duimen en vingers bij af te likken. Dikke aanrader!

za 27 oktober 2018