account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Agnietenberg

De Agnietenberg

De Wintertuin is het sfeervolle a la carte restaurant van de Agnietenberg. De Wintertuin is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Onze keuken is dagelijks geopend vanaf 11.30 uur. U kunt in de Wintertuin terecht voor een smakelijke lunch, High Tea, een culinair diner of een heerlijke zomermiddag op het terras.

De kwaliteit van de gerechten, de ongedwongen sfeer en de gastvrije bediening zijn voor u een garantie voor een heerlijk samenzijn.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A. Cleveringa

Prima plaats met smakelijke lunch voor een eerlijke prijs! En prachtige omgeving om te wandelen.

ma 12 oktober 2020

M.

Heerlijk gegeten voor een hele nette prijs in een prachtige omgeving. Weekmenu voor € 25,- was echt prima! Service geweldig. Bij het dessert kreeg ik een bord waarop in chocolade felicitaties waren geschreven voor onze trouwdag! Kortom: een aanrader.

di 06 oktober 2020

C.

Heerlijk gegeten bij de Agnietenberg met mijn vriendin! Aardig personeel en ze staan steeds van dienst. We hadden voor de lunch zelfs een speciaal verzoek en zonder mokken dit voor ons gedaan. Top!

di 06 oktober 2020

F.

Super mooie omgeving en fantastische lekkere gerechten! Geen standaard hapjes en een goede balans tussen hartig en zoet. Ook de proporties en hoeveelheden zijn precies goed. Echte aanrader!!

zo 20 september 2020