account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Agnietenberg

De Agnietenberg

De Wintertuin is het sfeervolle a la carte restaurant van de Agnietenberg. De Wintertuin is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Onze keuken is dagelijks geopend vanaf 11.30 uur. U kunt in de Wintertuin terecht voor een smakelijke lunch, High Tea, een culinair diner of een heerlijke zomermiddag op het terras.

De kwaliteit van de gerechten, de ongedwongen sfeer en de gastvrije bediening zijn voor u een garantie voor een heerlijk samenzijn.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.2

Gemiddelde score

  • 8.2/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 7.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Heerlijke High Tea, het water werd snel bijgevuld en er werden flessen koel water op tafel gezet. Hoewel het een High Tea was kon er ook, zonder extra kosten, gekozen worden voor koffie. Leuke en vriendelijke bediening!

za 12 oktober 2019

R. uit Assen

Fijne ontvangst in een aangenaam warme theetuin.

do 26 september 2019

J.

Wat was het lekker! Wij hebben enorm genoten. Zo leuk om een verassing te krijgen. Zo bijzonder om na een jaar weer terug te zijn bij jullie. Wij zijn vorig jaar op 13 juli bij jullie getrouwd. Mooie herinneringen opgehaald!

za 13 juli 2019

I.

Lunch met 9 personen. Vlotte, vriendelijke service, erg lekker gegeten.

za 22 juni 2019