account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Aubergerie

De Aubergerie

Gelegen aan de rand van het centrum van Amersfoort, in een prachtige rustieke omgeving vindt u restaurant De Aubergerie van Han en Ingrid Everts. Terwijl Han achter de kachel voor u de heerlijkste gerechten bereidt, voorziet Ingrid u van een bijpassende wijn en de service. In een luchtige chique entourage worden culinaire gerechten geserveerd uit de Franse keuken. Het monumentale pand heeft prachtige houten accenten waardoor een warme gemoedelijke sfeer automatisch wordt gecreëerd. Met zitgelegenheid voor slechts 28 gasten in een ruim opgezette eetzaal is intimiteit altijd gegarandeerd.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H.

We hebben een heel aangename avond gehad; verrukkelijk eten, gepaste wijn en er werd steeds meegedacht over hoeveelheid en tempo. Verrukkelijk!

do 28 april 2022

Maarten Fischer

We waren met 10 personen met vegetarische voorkeuren en niet-alcoholische wensen. Desondanks verliep de bediening heel vlot. Heel fijn dat veel aandacht werd besteed aan aangepaste dranken bij elk menu voorkeur. Dank en we komen zeker terug .

do 21 april 2022

P.

vriendelijk, gastvrij,geduldig met de uitleg van gerechten en wijnen

do 21 april 2022

M.

Wij hebben een heerlijke avond gehad! Super lekker gegeten voor een goede prijs en de bediening was super! Zeker voor herhaling vatbaar!

di 19 april 2022