account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Aubergerie

De Aubergerie

Gelegen aan de rand van het centrum van Amersfoort, in een prachtige rustieke omgeving vindt u restaurant De Aubergerie van Han en Ingrid Everts.

Terwijl Han achter de kachel voor u de heerlijkste gerechten bereidt, voorziet Ingrid u van een bijpassende wijn en de service. In een luchtige chique entourage worden culinaire gerechten geserveerd uit de Franse keuken. Het monumentale pand heeft prachtige houten accenten waardoor een warme gemoedelijke sfeer automatisch wordt gecreëerd. De met linnen gedekte tafels geven De Aubergerie de chique uitstraling die zowel bij het pand als de gerechten past. Met zitgelegenheid voor slechts 28 gasten in een ruim opgezette eetzaal is intimiteit altijd gegarandeerd.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

John Schakel

Fijn atmosfeer, heerlijke gerechten.

wo 16 oktober 2019

Jet Kok

t was weer heerlijk

za 12 oktober 2019

Martin Koelewijn

Goed restaurant fijn personeel eten uitmuntend. Prima sommellier.

vr 04 oktober 2019

Mark van Heusden

Gezellig, knus restaurant met attente, vriendelijke bediening en heerlijk eten op hoog niveau. Was even geleden dat we samen waren geweest, maar dat was ons verlies, want we hebben een geweldige avond gehad.

wo 25 september 2019