account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Aubergerie

De Aubergerie

Gelegen aan de rand van het centrum van Amersfoort, in een prachtige rustieke omgeving vindt u restaurant De Aubergerie van Han en Ingrid Everts.

Terwijl Han achter de kachel voor u de heerlijkste gerechten bereidt, voorziet Ingrid u van een bijpassende wijn en de service. In een luchtige chique entourage worden culinaire gerechten geserveerd uit de Franse keuken. Het monumentale pand heeft prachtige houten accenten waardoor een warme gemoedelijke sfeer automatisch wordt gecreëerd. De met linnen gedekte tafels geven De Aubergerie de chique uitstraling die zowel bij het pand als de gerechten past. Met zitgelegenheid voor slechts 28 gasten in een ruim opgezette eetzaal is intimiteit altijd gegarandeerd.
  • Afhalen
  • Paasspecial
Afhalen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S. uit Amersfoort

Heerlijk maal met hele lekkere wijn! Niet heel ingewikkeld om thuis klaar te maken. Echt een aanrader! We voelden ons echt verwend! Bijna zo leuk als op de Kamp.

di 06 april 2021

P. uit Amersfoort

Fantastisch genoten!👌🏻

za 03 april 2021

Jan-Willem Rodenhuis

Be the chef box besteld voor een dineetje thuis. Was heerlijk, vooral het hoofdgerecht. Zeker een aanrader, al hadden we liever aan een tafeltje gezeten.

za 03 april 2021

J.

Erg lekker, fijne wijnen erbij. Super makkelijk met goede instructies.

za 27 maart 2021