account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Aubergerie

De Aubergerie

Gelegen aan de rand van het centrum van Amersfoort, in een prachtige rustieke omgeving vindt u restaurant De Aubergerie van Han en Ingrid Everts.

Terwijl Han achter de kachel voor u de heerlijkste gerechten bereidt, voorziet Ingrid u van een bijpassende wijn en de service. In een luchtige chique entourage worden culinaire gerechten geserveerd uit de Franse keuken. Het monumentale pand heeft prachtige houten accenten waardoor een warme gemoedelijke sfeer automatisch wordt gecreëerd. De met linnen gedekte tafels geven De Aubergerie de chique uitstraling die zowel bij het pand als de gerechten past. Met zitgelegenheid voor slechts 28 gasten in een ruim opgezette eetzaal is intimiteit altijd gegarandeerd.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H.

In de Aubergerie ben je echt een avond uit. Het eten is zeer smaakvol en wordt mooi opgemaakt op het bord gepresenteerd. Intense smaken versterkt door een goed uitgekozen bijpassende wijn maken het compleet.

za 06 oktober 2018

Erik Smink

Geweldige zaak. Echt een avond uit. Rust en perfecte gerechten

za 29 september 2018

M.

Altijd weer fantastisch!

vr 28 september 2018

Richard Cluistra

Eerste wildmenu van het jaar en wat was ie goed. Gans op drie manieren met subtiele marmelade en dan de Veneto wijn. Super combinatie. Patrijs ultiem, de beste die ik ooit op mijn bord heb gehad, mooie combinatie met het glas Oostenrijks rood. Als laatste ree, wederom perfecte bereiding met een heerlijke jus. Was er dan helemaal niets op aan de merken, ja natuurlijk, de crunch was te hard maar dat was ook wel alles!!!

do 27 september 2018