no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Aubergerie

De Aubergerie

Gelegen aan de rand van het centrum van Amersfoort, in een prachtige rustieke omgeving vindt u restaurant De Aubergerie van Han en Ingrid Everts.

Terwijl Han achter de kachel voor u de heerlijkste gerechten bereidt, voorziet Ingrid u van een bijpassende wijn en de service. In een luchtige chique entourage worden culinaire gerechten geserveerd uit de Franse keuken. Het monumentale pand heeft prachtige houten accenten waardoor een warme gemoedelijke sfeer automatisch wordt gecreëerd. De met linnen gedekte tafels geven De Aubergerie de chique uitstraling die zowel bij het pand als de gerechten past. Met zitgelegenheid voor slechts 28 gasten in een ruim opgezette eetzaal is intimiteit altijd gegarandeerd.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit

I.

Heerlijk eten, met een rustige manier van serveren en goede uitleg. Fijne sfeer en zeer vriendelijke bediening

za 26 mei 2018

H.

Tasting menu was bijzonder lekker: verschillenden smaken die verrassend goed combineerden. Mooie bijpassende wijnen. Klasse! Een leuke avond gehad.

vr 11 mei 2018

Alexander Vermeulen

Leuk restaurant. Goed eten. Goede service. De Aubergerie is geschikt voor privé etentjes alsmede zakelijke etentjes.

wo 09 mei 2018

C. uit Soest

Culinair is het bij de aubergerie steeds weer een verrassing. Niet de kwaliteit, want die is constant van zeer hoog niveau. De verrassing is wat de chef nu weer voor heerlijks heeft bedacht en gemaakt. Dat is tot nu toe nog nooit tegengevallen. Hetzelfde geldt voor de wijnkeuzes die worden aanbevolen. Uitstekend.

do 26 april 2018