account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Aubergerie

De Aubergerie

Gelegen aan de rand van het centrum van Amersfoort, in een prachtige rustieke omgeving vindt u restaurant De Aubergerie van Han en Ingrid Everts.

Terwijl Han achter de kachel voor u de heerlijkste gerechten bereidt, voorziet Ingrid u van een bijpassende wijn en de service. In een luchtige chique entourage worden culinaire gerechten geserveerd uit de Franse keuken. Het monumentale pand heeft prachtige houten accenten waardoor een warme gemoedelijke sfeer automatisch wordt gecreëerd. De met linnen gedekte tafels geven De Aubergerie de chique uitstraling die zowel bij het pand als de gerechten past. Met zitgelegenheid voor slechts 28 gasten in een ruim opgezette eetzaal is intimiteit altijd gegarandeerd.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit

Anoniem Trudeau-Wijers

Het beste restaurant van Amersfoort voor een culinaire belevenis.

za 21 juli 2018

Leo den Hartog

Weer heerlijk verwend met lekkere grechten en wijnen. Een gastvrij en ruim opgezet restaurant.

vr 20 juli 2018

Leonard Rensen

Alweer heel erg lekker gegeten in een gezellige ambiance. De kok zorgt voor smaakexplosies en de bediening komt aan je tafel precies op het moment dat het nodig is. De mooi gedekte tafels niet te dicht op elkaar. Het is iedere keer weer een feestje om daar te mogen eten!

vr 20 juli 2018

Emil Scheerder

Alweer geweldig gegeten met heerlijke amuses en smaken en als een schilderijtje op het bord. De bediening was ook weer helemaal top. We zijn met een gelukzalig gevoel thuisgekomen. Emil

za 14 juli 2018