account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Aubergerie

De Aubergerie

Gelegen aan de rand van het centrum van Amersfoort, in een prachtige rustieke omgeving vindt u restaurant De Aubergerie van Han en Ingrid Everts.

Terwijl Han achter de kachel voor u de heerlijkste gerechten bereidt, voorziet Ingrid u van een bijpassende wijn en de service. In een luchtige chique entourage worden culinaire gerechten geserveerd uit de Franse keuken. Het monumentale pand heeft prachtige houten accenten waardoor een warme gemoedelijke sfeer automatisch wordt gecreëerd. De met linnen gedekte tafels geven De Aubergerie de chique uitstraling die zowel bij het pand als de gerechten past. Met zitgelegenheid voor slechts 28 gasten in een ruim opgezette eetzaal is intimiteit altijd gegarandeerd.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H. uit Leusden

Gastronomie en een attente bediening gaan hier hand in hand, een aanrader in Amersfoort

za 08 december 2018

Egbert Morren

We hebben heerlijk gegeten bij De Aubergerie. Vooral de sukade met een knapperig korstje heb ik nog nooit zo lekker gegeten! Ik heb een glutenallergie en daar werd zeer goed rekening mee gehouden. Vooraf werd goed overlegd wat wel en niet kon. Ik ging de avond met vertrouwen tegemoet. De goede bediening, de uitleg van de wijn en de mooie locatie maakte het plaatje compleet.

vr 30 november 2018

Armin Michel

Het was een avond heerlijk genieten. De wijn-spijs combinatie was perfect in balans.

do 29 november 2018

Michel Noyen

Wat hebben weer fantastisch gegeten het was een top avond. Bedankt Michel

vr 23 november 2018