account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Aubergerie

De Aubergerie

Gelegen aan de rand van het centrum van Amersfoort, in een prachtige rustieke omgeving vindt u restaurant De Aubergerie van Han en Ingrid Everts.

Terwijl Han achter de kachel voor u de heerlijkste gerechten bereidt, voorziet Ingrid u van een bijpassende wijn en de service. In een luchtige chique entourage worden culinaire gerechten geserveerd uit de Franse keuken. Het monumentale pand heeft prachtige houten accenten waardoor een warme gemoedelijke sfeer automatisch wordt gecreëerd. De met linnen gedekte tafels geven De Aubergerie de chique uitstraling die zowel bij het pand als de gerechten past. Met zitgelegenheid voor slechts 28 gasten in een ruim opgezette eetzaal is intimiteit altijd gegarandeerd.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

T.

Alles gewoon heel erg lekker, alle smaken zijn perfect in balans.

za 02 maart 2019

M.

Heerlijke avond gehad. Een fijne sfeer waarin de ervaring/beleving optimaal is.

za 16 februari 2019

Edwin Steinvoort

Zeer lekker gegeten en een top service

do 14 februari 2019

A.

Fantastische avond gehad. Wat een smaken! En laten we vooral de wijnen niet vergeten! Perfecte combinaties. En dat alles met een professionele en attente bediening.

vr 25 januari 2019