no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

De Beejekurf

De Beejekurf

Geniet van een verrassende culinaire avond bij restaurant de Beejekurf in het Limburgse Venray! In dit restaurant ervaar je unieke en verrassende smaakcombinaties. Een smaakbeleving die je altijd zal bijblijven. De passie voor het vak, proef je terug in de gerechten en met een creatieve opmaak zijn de gerechten een lust voor het oog!

De Beejekurf is onderdeel van vereniging JRE - Jeunes Restaurateurs. Als geen ander zijn zij thuis in de innovatieve en inventieve kookkunst, zonder de culinaire erfenis uit het oog te verliezen.

Het menu is met de grootste zorg en passie samengesteld. Het gepassioneerde team vertelt je graag het verhaal achter de smaakvolle gerechten en heerlijke wijnen. De gerechten zijn volledig aangepast aan het seizoen en het menu wisselt met grote regelmaat. Het menu kun je vinden op de website van de Beejekurf: www.debeejekurf.nl/menukaart.

BIJzonder voor iedereen daar gaat het restaurant voor. Reserveer snel en laat je de verrassen door creatieve en pure smaken bij restaurant de Beejekurf in Venray!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit

R.

Dit is waar eten om gaat. Fantastische gerechten in een heerlijke ambiance. Met dank aan de chef-kok en het zeer betrokken personeel.

za 21 april 2018

H.

Wij hebben wederom heerlijk gegeten bij De Beejekurf! Een vlotte bediening die ons smaakvolle, pure gerechten serveerden. We konden lekker op het terras zitten en genieten van heerlijke wijnen en mooi weer! 😊 Wij komen zeker weer terug.

vr 20 april 2018

C.

We hebben een fantastische avond gehad met zeer verrassende heerlijke gerechten!! Echt een aanrader om een jezelf eens culinair te verwennen.

wo 18 april 2018

Mariska Custer-Rommers

Genoten! Héérlijke middag gehad! Voor herhaling vatbaar..

zo 15 april 2018