accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

De Beejekurf

Contact

Geniet van een verrassende culinaire avond bij restaurant de Beejekurf in het Limburgse Venray! In dit restaurant ervaar je unieke en verrassende smaakcombinaties. Een smaakbeleving die je altijd zal bijblijven. De passie voor het vak, proef je terug in de gerechten en met een creatieve opmaak zijn de gerechten een lust voor het oog!

De Beejekurf is onderdeel van vereniging JRE - Jeunes Restaurateurs. Als geen ander zijn zij thuis in de innovatieve en inventieve kookkunst, zonder de culinaire erfenis uit het oog te verliezen.

Het menu is met de grootste zorg en passie samengesteld. Het gepassioneerde team vertelt je graag het verhaal achter de smaakvolle gerechten en heerlijke wijnen. De gerechten zijn volledig aangepast aan het seizoen en het menu wisselt met grote regelmaat. Het menu kun je vinden op de website van de Beejekurf: www.debeejekurf.nl/menukaart.

BIJzonder voor iedereen daar gaat het restaurant voor. Reserveer snel en laat je de verrassen door creatieve en pure smaken bij restaurant de Beejekurf in Venray!
  • Gault&Millau
  • Terrassen
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.9/10Kwaliteit
  • 9.6/10Service
  • 9.4/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

Gezellige sfeer. Zeer vriendelijk, je voelt je zo welkom. Maar vooral wederom geweldig gegeten. We hebben een super avond gehad.

vr 27 januari 2023

F.

Uitstekende kwaliteit. Gerechten en bier waren verrassend en zeer gevarieerd . Uitleg ,voordat het gerecht en het bier geserveerd werd, een mooie toevoeging van een gezellige avond . Personeel was attent, goed op elkaar ingespeeld en super vriendelijk. Complimenten voor het hele team van De Beejekurf en Goesting.

ma 23 januari 2023

J. uit Utrecht

We hebben uitstekend gegeten voor een goede prijs, de service is prima. Hier komen we weer terug!

zo 22 januari 2023

S.

Wat een verademing! Verrassend, uitmuntend en heerlijk genoten. Top kwaliteit en alles met zorg bereidt .

zo 15 januari 2023