account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Beejekurf

De Beejekurf

Geniet van een verrassende culinaire avond bij restaurant de Beejekurf in het Limburgse Venray! In dit restaurant ervaar je unieke en verrassende smaakcombinaties. Een smaakbeleving die je altijd zal bijblijven. De passie voor het vak, proef je terug in de gerechten en met een creatieve opmaak zijn de gerechten een lust voor het oog!

De Beejekurf is onderdeel van vereniging JRE - Jeunes Restaurateurs. Als geen ander zijn zij thuis in de innovatieve en inventieve kookkunst, zonder de culinaire erfenis uit het oog te verliezen.

Het menu is met de grootste zorg en passie samengesteld. Het gepassioneerde team vertelt je graag het verhaal achter de smaakvolle gerechten en heerlijke wijnen. De gerechten zijn volledig aangepast aan het seizoen en het menu wisselt met grote regelmaat. Het menu kun je vinden op de website van de Beejekurf: www.debeejekurf.nl/menukaart.

BIJzonder voor iedereen daar gaat het restaurant voor. Reserveer snel en laat je de verrassen door creatieve en pure smaken bij restaurant de Beejekurf in Venray!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit

J.

Met 8 personen een werkelijk fantastisch surprisemenu gehad. Iedereen heeft genoten van de schitterende gerechten, ook de persoon met de vegetarische variant. Verfijnde smaken, gevarieerde gerechten, telkens erg vriendelijk en professioneel uitgeserveerd.

zo 15 juli 2018

N.

Fantastische avond beleefd welke goed werd ingevuld door het deskundige en gezellige personeel. Het JRE-menu is een echte aanrader waarbij je op culinaire wijze wordt verrast. Het all-inclusive wijnarrangement maakt het geheel helemaal af.

za 14 juli 2018

Matt Botden

Prima kwaliteit eten en drinken in een leuke, sfeervolle ambiance.

vr 13 juli 2018

E.

Het was wederom met de vriendengroep heerlijk vertoeven bij de Beejekurf. Het eten is heerlijk en verfijnd. Sous-chef Matthijs is een meesterkok. Vriendelijk personeel! We komen er graag.

za 07 juli 2018