account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Beejekurf

De Beejekurf

Geniet van een verrassende culinaire avond bij restaurant de Beejekurf in het Limburgse Venray! In dit restaurant ervaar je unieke en verrassende smaakcombinaties. Een smaakbeleving die je altijd zal bijblijven. De passie voor het vak, proef je terug in de gerechten en met een creatieve opmaak zijn de gerechten een lust voor het oog!

De Beejekurf is onderdeel van vereniging JRE - Jeunes Restaurateurs. Als geen ander zijn zij thuis in de innovatieve en inventieve kookkunst, zonder de culinaire erfenis uit het oog te verliezen.

Het menu is met de grootste zorg en passie samengesteld. Het gepassioneerde team vertelt je graag het verhaal achter de smaakvolle gerechten en heerlijke wijnen. De gerechten zijn volledig aangepast aan het seizoen en het menu wisselt met grote regelmaat. Het menu kun je vinden op de website van de Beejekurf: www.debeejekurf.nl/menukaart.

BIJzonder voor iedereen daar gaat het restaurant voor. Reserveer snel en laat je de verrassen door creatieve en pure smaken bij restaurant de Beejekurf in Venray!
  • Afhalen
  • Moederdag special
  • Terrassen
Afhalen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

John van der Heijden

Ondanks alle smakeloze beperkingen een onbeperkte en onbegrensde boost van smaakprikkels… Bewonderenswaardig rap en knap ingespeeld op de daags daarvoor afgekondigde nieuwe maatregelen… Dank voor zoveel smaakvolle flexibiliteit, hartelijkheid en kwaliteit…

zo 28 november 2021

Ronny de Bije

In 1 woord top! Super attente bediening, heerlijk gerechten, goede prijs/kwaliteitverhouding! Wij komen zeker terug!

za 27 november 2021

Maaike Philipsen

In een fraaie ambiance en in goed gezelschap genoten van een heerlijke middag/avond uit. Erg goed samenspel: naast de keuken die een culinair hoogstandje levert, de prima en zeer klantvriendelijke zorg van gastvrouw en haar team.

za 27 november 2021

Anita Swinkels

Het was weer top

za 27 november 2021