accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

De Beejekurf

Contact

Geniet van een verrassende culinaire avond bij restaurant de Beejekurf in het Limburgse Venray! In dit restaurant ervaar je unieke en verrassende smaakcombinaties. Een smaakbeleving die je altijd zal bijblijven. De passie voor het vak, proef je terug in de gerechten en met een creatieve opmaak zijn de gerechten een lust voor het oog!

De Beejekurf is onderdeel van vereniging JRE - Jeunes Restaurateurs. Als geen ander zijn zij thuis in de innovatieve en inventieve kookkunst, zonder de culinaire erfenis uit het oog te verliezen.

Het menu is met de grootste zorg en passie samengesteld. Het gepassioneerde team vertelt je graag het verhaal achter de smaakvolle gerechten en heerlijke wijnen. De gerechten zijn volledig aangepast aan het seizoen en het menu wisselt met grote regelmaat. Het menu kun je vinden op de website van de Beejekurf: www.debeejekurf.nl/menukaart.

BIJzonder voor iedereen daar gaat het restaurant voor. Reserveer snel en laat je de verrassen door creatieve en pure smaken bij restaurant de Beejekurf in Venray!
  • Gault&Millau
  • Terrassen
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10Kwaliteit
  • 9.5/10Service
  • 9.3/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G.

Nnn

zo 24 juli 2022

Y.

Heerlijke avond. Buiten. Fijn aan de kant op een ruim en toch besloten terras. Wijn spijs goed in balans. 5-gangen verrast! Mooie gerechten, en een heel fijn tempo waardoor deze ook tot hun recht kwamen. Heerlijk brood. Al met al genoten en we komen zeker terug 👍

za 23 juli 2022

L.

Het eten was heerlijk en het was gezellig in het oda park. Voor herhaling vatbaar!

zo 17 juli 2022

Gerrie Swinkels

Super lekkere gerechten, mooi opgediend, heel smaak vol. De stoelen waren wat oncomfortabel in het Oda park! Water voor 4,50 de fles vond ik ook nogal royaal, waarom niet de keus naast de cocktails en de wijn gewoon water!

zo 17 juli 2022