account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Blaauwe Kamer

De Blaauwe Kamer

Midden in het natuurgebied De Blauwe Kamer in Wageningen vindt u het prachtig gelegen Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer. Binnen de deuren van ons restaurant heeft elk gedeelte zijn eigen ambiance.

Een echte aanrader is dineren in onze serre, met het prachtige uitzicht over de natuur, de Nederrijn en de Grebbeberg. Elk jaargetijde brengt een andere sfeer met zich mee, maar één ding is duidelijk: dat uitzicht verveelt nooit!

Kom heerlijk lunchen en dineren bij Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer. Met veel zorg wordt elk seizoen de menukaart samengesteld, bestaande uit heerlijke verse producten. U kunt al vanaf €21,50 smaakvol genieten van ons driegangen keuzemenu. Ook voor vergaderingen, buffetten, feesten en zelfs barbecueën kunt u terecht bij Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Heerlijke hightea. Divers, lekker en meer dan voldoende Gp ede bediening.

zo 23 juni 2019

Anoniem Bakker

De ontvangst was prima. Het eten was uitstekend. Ik kan alleen maar zeggen dat een ieder tevreden was met het feest de entourage en de mogelijkheden om activiteiten aan te vullen. Onze feedback mag publiekelijk gedeeld worden.

vr 21 juni 2019

Aniek Jacobs

Super leuk sfeertje en heerlijk gegeten!

zo 16 juni 2019

Juan Den Otter

Heerlijk hebben we met zn alle gegeten perfecte bediening en zeer vriendelijk mooie locatie zeker voor herhaling vatbaar!

za 15 juni 2019