account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Blaauwe Kamer

De Blaauwe Kamer

Midden in het natuurgebied De Blauwe Kamer in Wageningen vindt u het prachtig gelegen Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer. Binnen de deuren van ons restaurant heeft elk gedeelte zijn eigen ambiance.

Een echte aanrader is dineren in onze serre, met het prachtige uitzicht over de natuur, de Nederrijn en de Grebbeberg. Elk jaargetijde brengt een andere sfeer met zich mee, maar één ding is duidelijk: dat uitzicht verveelt nooit!

Kom heerlijk lunchen en dineren bij Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer. Met veel zorg wordt elk seizoen de menukaart samengesteld, bestaande uit heerlijke verse producten. U kunt al vanaf €21,50 smaakvol genieten van ons driegangen keuzemenu. Ook voor vergaderingen, buffetten, feesten en zelfs barbecueën kunt u terecht bij Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

We hebben erg genoten van een fantastische high tea. Niet eerder een soort 3 gangen high tea zoals dit meegemaakt. Heerlijk eten en een super leuke robot ober. Plus het uitzicht op de hertjes maakt het het top!

za 04 december 2021

B.

Ontvangst en service uitstekend, Dat geldt ook voor de keuken.

do 02 december 2021

A.

Top gegeten en heel GEZELLIG

zo 28 november 2021

Marlon Meurs

Het eten was heerlijk en de bediening super vriendelijk! De vissalade is zeker een aanrader.

zo 28 november 2021