account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Blaauwe Kamer

De Blaauwe Kamer

Midden in het natuurgebied De Blauwe Kamer in Wageningen vindt u het prachtig gelegen Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer. Binnen de deuren van ons restaurant heeft elk gedeelte zijn eigen ambiance.

Een echte aanrader is dineren in onze serre, met het prachtige uitzicht over de natuur, de Nederrijn en de Grebbeberg. Elk jaargetijde brengt een andere sfeer met zich mee, maar één ding is duidelijk: dat uitzicht verveelt nooit!

Kom heerlijk lunchen en dineren bij Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer. Met veel zorg wordt elk seizoen de menukaart samengesteld, bestaande uit heerlijke verse producten. U kunt al vanaf €21,50 smaakvol genieten van ons driegangen keuzemenu. Ook voor vergaderingen, buffetten, feesten en zelfs barbecueën kunt u terecht bij Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Dirk van Eckeveld

het was perfect. Wij zijn heel tevreden over de dienst verlening.

wo 14 oktober 2020

M.

Mooi pand, mooie locatie, vriendelijke bediening en heerlijk gegeten.

di 13 oktober 2020

S.

Hebben heerlijk gegeten, bediening is goed. En wat een ruimte om de tafels, ook heel fijn. Wij hopen dat jullie weer veel mensen mogen ontvangen.

di 13 oktober 2020

T. uit Westvoorne

Heerlijk geluncht bij gastvrije mensen. Prachtig uitzicht op een stukje natuur in de Blaauwe Kamer met damhertjes op een paar meter afstand. Het restaurant was keurig netjes “op afstand” ingedeeld, het gastvrije personeel had mondkapjes op. Hier kunnen sommige andere restaurants waar wij kwamen een voorbeeld aan nemen. Als alle restaurants op deze manier hun gasten ontvangen, kunnen de restaurants wat mij betreft weer open :-) Graag tot de volgende keer!

di 13 oktober 2020