account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Blaauwe Kamer

De Blaauwe Kamer

Midden in het natuurgebied De Blauwe Kamer in Wageningen vindt u het prachtig gelegen Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer. Binnen de deuren van ons restaurant heeft elk gedeelte zijn eigen ambiance.

Een echte aanrader is dineren in onze serre, met het prachtige uitzicht over de natuur, de Nederrijn en de Grebbeberg. Elk jaargetijde brengt een andere sfeer met zich mee, maar één ding is duidelijk: dat uitzicht verveelt nooit!

Kom heerlijk lunchen en dineren bij Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer. Met veel zorg wordt elk seizoen de menukaart samengesteld, bestaande uit heerlijke verse producten. U kunt al vanaf €21,50 smaakvol genieten van ons driegangen keuzemenu. Ook voor vergaderingen, buffetten, feesten en zelfs barbecueën kunt u terecht bij Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Het was een 2=1 arrangement en daarvoor kregen we een prima arrangement (onze keus: wild) voorgeschoteld. Hoewel het best druk was zaten we met z'n vieren op een plek zonder overlast van anderen. Prettige bejegening van de medewerkers.

wo 11 december 2019

S.

Heerlijk wild gegeten! Vooral het stoofpotje is echt een aanrader! En die stoofpeertjes, wat is het recept? 😏

za 07 december 2019

F.

heerlijk gegeten fijne ambiance

do 05 december 2019

K.

Alles is prima,top restaurant.

do 05 december 2019