account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Blaauwe Kamer

De Blaauwe Kamer

Midden in het natuurgebied De Blauwe Kamer in Wageningen vindt u het prachtig gelegen Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer. Binnen de deuren van ons restaurant heeft elk gedeelte zijn eigen ambiance.

Een echte aanrader is dineren in onze serre, met het prachtige uitzicht over de natuur, de Nederrijn en de Grebbeberg. Elk jaargetijde brengt een andere sfeer met zich mee, maar één ding is duidelijk: dat uitzicht verveelt nooit!

Kom heerlijk lunchen en dineren bij Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer. Met veel zorg wordt elk seizoen de menukaart samengesteld, bestaande uit heerlijke verse producten. U kunt al vanaf €21,50 smaakvol genieten van ons driegangen keuzemenu. Ook voor vergaderingen, buffetten, feesten en zelfs barbecueën kunt u terecht bij Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Gerda Konstapel

We werden enthousiast verwelkomt. Het was druk en we kregen een tafeltje in de hoek. Prima. Maar!! de ober kwam ons uitnodigen voor een, intussen, vrijgekomen tafel aan het raam. Met prachtig uitzicht op de dieren. Wat een SUPER SERVICE We hebben genoten van alle verwennerij.

do 12 maart 2020

M.

Vriendelijk en heel attent.

di 10 maart 2020

F.

We zijn gastvrij ontvangen en hebben heerlijk gegeten.

zo 08 maart 2020

Maarten Sloothaak

Heel erg gezellig. Personeel is in voor een grapje. Lekker ontspannen. En het eten was echt uitstekend en ruim voldoende. Ook het gebruikelijke brood met smeersels vooraf echt een grote service.

wo 04 maart 2020