account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Blanckenborgh

De Blanckenborgh

Restaurant de Blanckenborgh bevindt zich in een prachtig monumentaal pand dat dateert uit eind 19e eeuw. De Blanckenborgh ligt net even buiten de dorpskern van Haaksbergen, omringd door eeuwenoude bomen van het gelijknamige rustige park.

Bij de Blanckenborgh ervaart u puur genieten. Van onze culinair verrassende gerechten, de ongedwongen gastvrijheid en de altijd gastvrije en gemoedelijke sfeer.

“Klassiek Franse gerechten met een moderne twist, dat is hoe wij graag koken” vertelt chef-kok Brian Raamsteeboers, deze jonge chef voorziet de keuken van veel jeugdige inspiratie. “Eerlijke ingrediënten, een frisse presentatie en culinair hoogstaande gerechten” dat is hoe wij ons willen presenteren.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Sjoerd Beerends

Wij hebben een prachtige avond beleefd en enorm genoten van de rijke variëteit aan smaken. De combinatie met de bijpassende wijnen maakten de smaken van de verschillende gerechten helemaal compleet. wij kozen voor een 5 resp 6-gangen menu. De vier vooraf geserveerde amuses waren ervaringen op zich, spannende hapjes en smaken. Visueel viel er ook veel te beleven aan de gerechten. De bediening was prettig getimed, niet gehaast wel steeds op tijd met ruimte om na te genieten van ieder gerecht en rustig een gesprek te voeren. het onvermijdelijke corona beleid wordt goed gerespecteerd. Blanckenborgh verdient een applaus.

zo 11 oktober 2020

E. uit Haaksbergen

Het is een feestje om hier te eten, we hebben genoten, van alles.

vr 09 oktober 2020

J.

Constante kwaliteit Altijd weer verrassend Lekker en mooi uitgevoerd

vr 18 september 2020

M. uit Haaksbergen

Mooie gerechten van hoge kwaliteit in een prettige ambiance

vr 18 september 2020