account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Blanckenborgh

De Blanckenborgh

Restaurant de Blanckenborgh bevindt zich in een prachtig monumentaal pand dat dateert uit eind 19e eeuw. De Blanckenborgh ligt net even buiten de dorpskern van Haaksbergen, omringd door eeuwenoude bomen van het gelijknamige rustige park.

Bij de Blanckenborgh ervaart u puur genieten. Van onze culinair verrassende gerechten, de ongedwongen gastvrijheid en de altijd gastvrije en gemoedelijke sfeer.

“Klassiek Franse gerechten met een moderne twist, dat is hoe wij graag koken” vertelt chef-kok Brian Raamsteeboers, deze jonge chef voorziet de keuken van veel jeugdige inspiratie. “Eerlijke ingrediënten, een frisse presentatie en culinair hoogstaande gerechten” dat is hoe wij ons willen presenteren.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Martin Letteboer

Verrassing menu gehad was heel bijzonder lekker en mooie afwisseling van allerlei gerechten. Het wijn arrangement is zeker aan te bevelen Top koks zowel de warme als de koude gerechten Om je vingers bij af te likken .. Als je eens wat anders wil, dan zeker de Blanckenborch gaan bezoeken.

do 30 mei 2019

Ton Kokkeler

We zijn hier nog nooit teleurgesteld. Heerljk maandmenu gegeten.

zo 26 mei 2019

Alien Alberts

De maaltijd was uitstekend. Zeer verrassende gerechten. Zeer smakelijk

za 25 mei 2019

Git Schipper

Wat n plekje! Wat n bediening! Ik verheug me altijd en tis altijd n kadootje!

za 25 mei 2019