account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Blanckenborgh

De Blanckenborgh

Restaurant de Blanckenborgh bevindt zich in een prachtig monumentaal pand dat dateert uit eind 19e eeuw. De Blanckenborgh ligt net even buiten de dorpskern van Haaksbergen, omringd door eeuwenoude bomen van het gelijknamige rustige park.

Bij de Blanckenborgh ervaart u puur genieten. Van onze culinair verrassende gerechten, de ongedwongen gastvrijheid en de altijd gastvrije en gemoedelijke sfeer.

“Klassiek Franse gerechten met een moderne twist, dat is hoe wij graag koken” vertelt chef-kok Brian Raamsteeboers, deze jonge chef voorziet de keuken van veel jeugdige inspiratie. “Eerlijke ingrediënten, een frisse presentatie en culinair hoogstaande gerechten” dat is hoe wij ons willen presenteren.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Esther Goorhuis

Geweldige ambiance, Vriendelijke bediening Gastvrij Persoonlijk Zeer mooie smakelijke gerechten Top restaurant

zo 05 juli 2020

E.

Het was weer een feestje om bij jullie te kunnen eten. We hopen dat veel mensen jullie weer weten te vinden want er is alle ruimte om heerlijk te kunnen eten!

vr 03 juli 2020

T.

Het was heerlijk, we hebben genoten. De service was top, warm, gezellig, behulpzaam, kortom WAUW!

vr 03 juli 2020

Antonius Kokkeler

Wat een genot om hier weer te kunnen eten en dan ook nog buiten te zitten! Heerlijk 4 gangen diner gegeten met alles erop en eraan, een feestje!

wo 24 juni 2020