account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Blanckenborgh

De Blanckenborgh

Restaurant de Blanckenborgh bevindt zich in een prachtig monumentaal pand dat dateert uit eind 19e eeuw. De Blanckenborgh ligt net even buiten de dorpskern van Haaksbergen, omringd door eeuwenoude bomen van het gelijknamige rustige park.

Bij de Blanckenborgh ervaart u puur genieten. Van onze culinair verrassende gerechten, de ongedwongen gastvrijheid en de altijd gastvrije en gemoedelijke sfeer.

“Klassiek Franse gerechten met een moderne twist, dat is hoe wij graag koken” vertelt chef-kok Brian Raamsteeboers, deze jonge chef voorziet de keuken van veel jeugdige inspiratie. “Eerlijke ingrediënten, een frisse presentatie en culinair hoogstaande gerechten” dat is hoe wij ons willen presenteren.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Zoals gewoonlijk pure produkten en mooie smaakcombinaties.. een geweldig restaurant waar we altijd graag komen. Het is altijd weer een verrassing.

za 27 november 2021

Ton Kokkeler

De kwaliteit is tóp. Wij vinden de Blankenborgh sterwaardig! Bediening erg vriendelijk en professioneel. We voelen ons telkens zo verwend, dat begint al met de fantastische amuses en dat gaat door in alle gerechten en niet te vergeten de heerlijke wijnen.

za 30 oktober 2021

G.

Top, uitstekend. Wij waren met 15 persoenen in de leeftijd van 1 tot 72 jaar. Ook voor de Jongste gasten was maatwerk en aandacht. Wij allen hebben genoten van jong tot oud.

zo 24 oktober 2021

A.

Alles klopt. Zeer verrassend prachtig opgemaakt en heerlijk menu, uitstekende service van vriendelijk personeel. Hier komen we vaker. Nogmaals dank!

za 23 oktober 2021