account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Blanckenborgh

De Blanckenborgh

Restaurant de Blanckenborgh bevindt zich in een prachtig monumentaal pand dat dateert uit eind 19e eeuw. De Blanckenborgh ligt net even buiten de dorpskern van Haaksbergen, omringd door eeuwenoude bomen van het gelijknamige rustige park.

Bij de Blanckenborgh ervaart u puur genieten. Van onze culinair verrassende gerechten, de ongedwongen gastvrijheid en de altijd gastvrije en gemoedelijke sfeer.

“Klassiek Franse gerechten met een moderne twist, dat is hoe wij graag koken” vertelt chef-kok Brian Raamsteeboers, deze jonge chef voorziet de keuken van veel jeugdige inspiratie. “Eerlijke ingrediënten, een frisse presentatie en culinair hoogstaande gerechten” dat is hoe wij ons willen presenteren.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G.

Fantastisch, telkens weer!

za 19 oktober 2019

B. uit Eindhoven

We hebben gisteravond heerlijk gedineerd. Zou me niks verbazen als dit restaurant binnenkort een Michelin ster krijgt. Zo statig als het pand er van buiten uitziet,zo lekker losjes is de sfeer binnen. Genoten van een 5 gangen verrassingsmenu met passende wijnen. Echt een aanrader!! Hartelijk dank!

wo 16 oktober 2019

R.

Leuke gezellige avond gehad met erg veel variatie aan smaken, Super gedaan mensen!! Het waren schilderijtjes.. Soms jammer om op te eten..

za 12 oktober 2019

Olav en Ronald Kelder-Hazenhoff

Was weer een avond van verfijnde smaken en presentaties 👍🏻 Echt top restaurant dat zich kan meten aan de sterrenrestaurants Wij komen zeker snel weer

vr 13 september 2019