account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

de Bokkedoorns

de Bokkedoorns

Gastvrijheid met klasse is onze passie. Elk gerecht op de kaart wordt met liefde en vakmanschap bereid en vol aandacht en passie aan tafel geserveerd. Restaurant de Bokkedoorns, op een steenworp afstand van Haarlem en Amsterdam, bevindt zich midden in een uniek duingebied met een weids uitzicht over een betoverend duinmeer.

Eigenaar Pascal Beeren en zijn team bedrijven dagelijkse culinaire topsport. De jonge en dynamische brigades, aangevoerd door chef-kok Roy Eijkelkamp en meestergastheer Peter Bruins, staan voor kennis van zaken, interesse en teamspirit.

In 1978 werd de Bokkedoorns bekroond met de eerste Michelinster en in 1991 met de tweede.
  • 2 *
  • Terrassen
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

F.

Top service met een glimlach. Innovatief culinair met zorg.

zo 13 juni 2021

G.

Een top restaurant, zeer goede vriendelijke en attente bediening, creatieve chef en een geweldige ambiance! Al vele jaren onze favoriet.

za 12 juni 2021

Edwin van Dam

Op 12 juni 2021, met vrienden, een heerlijke avond bij De Bokkedoorns doorgebracht. Naast de heerlijke gerechten en de heerlijke wijnen ook echt genoten na zo’n lange lockdown en gezellig gelachen mede door de entertainment factor van de medewerkers van De Bokkedoorns die TOP was.

za 12 juni 2021

Yvonne Keur

Wat een toprestaurant. Alles klopt, van de locatie, tot het personeel en de menukaart. Het was fantastisch, we komen graag nog eens terg!!

do 10 juni 2021