account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

de Bokkedoorns

de Bokkedoorns

Gastvrijheid met klasse is onze passie. Elk gerecht op de kaart wordt met liefde en vakmanschap bereid en vol aandacht en passie aan tafel geserveerd. Restaurant de Bokkedoorns, op een steenworp afstand van Haarlem en Amsterdam, bevindt zich midden in een uniek duingebied met een weids uitzicht over een betoverend duinmeer.

Eigenaar Pascal Beeren en zijn team bedrijven dagelijkse culinaire topsport. De jonge en dynamische brigades, aangevoerd door chef-kok Roy Eijkelkamp en meestergastheer Peter Bruins, staan voor kennis van zaken, interesse en teamspirit.

In 1978 werd de Bokkedoorns bekroond met de eerste Michelinster en in 1991 met de tweede.
  • 2 *
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit

A.

We had an extraordinary evening with our three sons. The service has been very friendly and full of ideas with respect to wines and non alcoholic cocktails for the kids.

zo 12 augustus 2018

R.

Zondag 12 augustus hebben we samen genoten van een heerlijk diner in restaurant de Bokkedoorns. Het was onze eerste bezoek maar gaan zeker terugkomen. Het eten, tafeltje in de tuin onder de dakplatanen, uitzicht en bediening, dat alles samen maakte het een avond die we niet snel zullen vergeten.

zo 12 augustus 2018

Y.

Een fantastische ervaring om te dineren bij De Bokkedoorns, verwachtingen waren hoog en deze zijn allemaal overtroffen. Zeer prettige ambiance in het restaurant zelf, kelner/maître met een zeer goede kennis van de wijn & spijs combinatie. Echt een must om een keer naar toe te gaan!

vr 10 augustus 2018

B.

Zoals altijd verrassend en volledig naar wens gemaakte gerechten, met combinaties die je alleen van een Michelin keuken kan verwachten. Ook altijd top bediening met vriendelijk personeel dat in alles voor je klaar staat.

di 07 augustus 2018