no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

de Bokkedoorns

de Bokkedoorns

Gastvrijheid met klasse is onze passie. Elk gerecht op de kaart wordt met liefde en vakmanschap bereid en vol aandacht en passie aan tafel geserveerd. Restaurant de Bokkedoorns, op een steenworp afstand van Haarlem en Amsterdam, bevindt zich midden in een uniek duingebied met een weids uitzicht over een betoverend duinmeer.

Eigenaar Pascal Beeren en zijn team bedrijven dagelijkse culinaire topsport. De jonge en dynamische brigades, aangevoerd door chef-kok Roy Eijkelkamp en meestergastheer Peter Bruins, staan voor kennis van zaken, interesse en teamspirit.

In 1978 werd de Bokkedoorns bekroond met de eerste Michelinster en in 1991 met de tweede.
  • 2 *
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit

Harry Koster

Zondag weer wezen lunchen met 2 bevriende echtparen. Vol bezet terras en heerlijk warm weer maar de service en de keuken onberispelijk. Topsport, respect daarvoor.

zo 27 mei 2018

Carla Stilting

Voor ons is het telkens feest wanneer wij bij de Bokkedoorns gaan eten. Het was deze keer prachtig weeer dus we hebben buiten op het mooie terras kunnen dineren. Deze keer ook kennis gemaakt met de nieuwe Chefkok en de fantastische gerechten van zijn hand! Leuk dat hij ook bij de gasten aan tafel komt. Het hele team is professioneel maar daarbij ook bijzonder vriendelijk en mijnheer Bruins is wat ons betreft de beste gastheer van Nederland! Kortom, een top restaurant!

vr 25 mei 2018

Ruud Bakker

Goed, persoonlijk, ongedwongen

zo 20 mei 2018

Udo Van Huis

Top avond gehad.

za 19 mei 2018