account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

de Bokkedoorns

de Bokkedoorns

Gastvrijheid met klasse is onze passie. Elk gerecht op de kaart wordt met liefde en vakmanschap bereid en vol aandacht en passie aan tafel geserveerd. Restaurant de Bokkedoorns, op een steenworp afstand van Haarlem en Amsterdam, bevindt zich midden in een uniek duingebied met een weids uitzicht over een betoverend duinmeer.

Eigenaar Pascal Beeren en zijn team bedrijven dagelijkse culinaire topsport. De jonge en dynamische brigades, aangevoerd door chef-kok Roy Eijkelkamp en meestergastheer Peter Bruins, staan voor kennis van zaken, interesse en teamspirit.

In 1978 werd de Bokkedoorns bekroond met de eerste Michelinster en in 1991 met de tweede.
  • 2 *
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Heerlijk eten, geweldige wijnen en de beste gastheren en vrouwen van Nederland. De ligging is prachtig. Zelfs als het vol is is het niet druk of lawaaiig. Alles klopt.

vr 03 juli 2020

Yvonne Visser

Het was weer een feestje !!! Geweldig !

wo 01 juli 2020

Kees Lansu

Telkens weer fantastische smaak sensaties. Geweldige ambiance, en uitstekende bediening. Goed aanvoelen wat de ‘toon’ van de gasten is. Een feest om hier te komen.

zo 28 juni 2020

S. uit Amsterdam

Fijne ambiance, goede service, eten heerlijk. Alles bij elkaar een hele mooie ervaring.

zo 28 juni 2020