Resengo - Go out & enjoy friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

de Bokkedoorns

de Bokkedoorns

Gastvrijheid met klasse is onze passie. Elk gerecht op de kaart wordt met liefde en vakmanschap bereid en vol aandacht en passie aan tafel geserveerd. Restaurant de Bokkedoorns, op een steenworp afstand van Haarlem en Amsterdam, bevindt zich midden in een uniek duingebied met een weids uitzicht over een betoverend duinmeer.

Eigenaar John Beeren en zijn team bedrijven dagelijkse culinaire topsport. De jonge en dynamische brigades, aangevoerd door chef-kok Menno Post en meestergastheer Peter Bruins, staan voor kennis van zaken, interesse en teamspirit.

In 1978 werd de Bokkedoorns bekroond met de eerste Michelinster en in 1991 met de tweede.
  • 2 *
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit

Anoniem Germaine Scheers

We hebben een heerlijke avond gehad bij de Bokkedoorns. Fantastische service en mooie gerechten. We voelde ons echt verwend en onze smaakpapillen ook.

Za 10 maart 2018

Neha Solanki, Neha

Service was excellent but there was some confusion around my booking which I made via the DiningCity website for Restaurant Week. It was resolved at the restaurant so only the amuse course was modified for a different dietary requirement. Restaurant Week deal was an excellent deal, to be honest my friend and I were quite full after three courses and the amuses. I definitely would recommend this restaurant to my friends!

Wo 07 maart 2018

T.

Wat een fantastische ervaring. Geweldig gegeten, fantastische service en gastvrijheid met een grote "G". Als je zelfs de gastheer op de parkeerplaats tegen komt bij vertrek en die je daar nog een hand geeft en zegt dat hij het fijn vindt dat we er tevreden uit zien en dat hij blij is dat we zo hebben genoten, dan kan onze avond niet meer stuk.

Wo 07 maart 2018

H.

Gerechten hadden mooie verrassingen in zich. Amuses waren delicate verrassingen, de gegaarde zalm voortreffelijk, dessert chocolat was geweldig, en mignardises bij de koffie super, vooral de caramel bonbon. De service was voortreffelijk. Veel aandacht, en toch zeker niet storend.

Di 06 maart 2018