account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

de Bokkedoorns

de Bokkedoorns

Gastvrijheid met klasse is onze passie. Elk gerecht op de kaart wordt met liefde en vakmanschap bereid en vol aandacht en passie aan tafel geserveerd. Restaurant de Bokkedoorns, op een steenworp afstand van Haarlem en Amsterdam, bevindt zich midden in een uniek duingebied met een weids uitzicht over een betoverend duinmeer.

Eigenaar Pascal Beeren en zijn team bedrijven dagelijkse culinaire topsport. De jonge en dynamische brigades, aangevoerd door chef-kok Roy Eijkelkamp en meestergastheer Peter Bruins, staan voor kennis van zaken, interesse en teamspirit.

In 1978 werd de Bokkedoorns bekroond met de eerste Michelinster en in 1991 met de tweede.
  • 2 *
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

T. uit Amsterdam

Ben regelmatig opzoek naar vergelijkbare of betere restaurants, maar ik heb ze nog niet gevonden. Dit is en blijft het allerbeste!

zo 14 april 2019

Petra Boerlage

Een geweldige avond gehad met heerlijk eten en een fantastische bediening!!

za 13 april 2019

René Wentink

Werkelijk een culinaire beleving die aan alle verwachtingen voldeed. Ieder onderdeel van de culinaire reis was van top kwaliteit. Een bijzondere avond waar ik en mijn gezin nog vaak aan terug zullen denken.

wo 10 april 2019

A. uit Utrecht

In alle opzichten een heerlijke avond gehad! Wat een smaaksensaties! Uitstekende service, heel prettig en kundig personeel.

wo 03 april 2019