account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

de Bokkedoorns

de Bokkedoorns

Gastvrijheid met klasse is onze passie. Elk gerecht op de kaart wordt met liefde en vakmanschap bereid en vol aandacht en passie aan tafel geserveerd. Restaurant de Bokkedoorns, op een steenworp afstand van Haarlem en Amsterdam, bevindt zich midden in een uniek duingebied met een weids uitzicht over een betoverend duinmeer.

Eigenaar Pascal Beeren en zijn team bedrijven dagelijkse culinaire topsport. De jonge en dynamische brigades, aangevoerd door chef-kok Roy Eijkelkamp en meestergastheer Peter Bruins, staan voor kennis van zaken, interesse en teamspirit.

In 1978 werd de Bokkedoorns bekroond met de eerste Michelinster en in 1991 met de tweede.
  • 2 *
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Altijd genieten, en een prettige ervaring

wo 14 oktober 2020

Annick Van de Geest

Zeer persoonlijke bediening. Heerlijke, bijzondere gerechten. Je voelt je thuis. Na Corona komen we gauw terug. Heel veel sterkte in deze voor jullie zo moeilijke tijd.

zo 11 oktober 2020

A.

De amuses en het diner waren heerlijk en mooi en creatief gemaakt. De service is geweldig. Na de renovatie is het restaurant niet alleen fraaier ingericht maar ook intiemer geworden. Het overleg over de te drinken wijn met sommelier Peter Bruins was zoals altijd weer een feestje. Bij elkaar een geweldige gezellige avond in een uitstekende ambiance.

za 10 oktober 2020

Roland Veldhuijzen

Top lunch 🍾😁

vr 09 oktober 2020