account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Botanist

De Botanist

GENIET VAN EEN BORREL, DINER OF EEN VAN DE BESTE COCKTAILS.
In het ‘fine dining’ gedeelte kunt u bijvoorbeeld genieten van een chique diner, terwijl de serre zich perfect leent om op de bank met wat kleine hapjes en een cocktailtje uit onze speciaal ingerichte cocktailbar te drinken.
In het weekend zorgt de DJ na het diner voor bijpassende muziek om de sfeer te versterken.
Een zakelijke invulling voor bijvoorbeeld een lunch of vergadering behoort ook tot de mogelijkheden. De menukaart is er ook op ingericht, met centraal 5 dinerplateau’s in een bepaalde stijl, met vlees, vis en groente optimaal gecombineerd door onze chefs.
Door te kiezen uit een range van side dishes of starters kun je zelf sturen welke kant je met een etentje op wilt. Uiteraard heeft onze bediening ook altijd goed advies!
  • WiFi
  • Vergaderzaal
  • Ander
  • € 25 - 50
  • Terras
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Y.

Wij hebben heerlijk gegeten van een plateau Mexciaans en dat was super.Komen zeker nog een keer terug om te lunchen/dineren of te borrelen.

zo 19 januari 2020

R. uit TIlburg

Moderne gezellige inrichting met hoge mate van gastvrijheid. Vlotte bediening en bovenal mooie kaart, prima presentatie en heerlijke gerechten. Zeker gaan!

za 18 januari 2020

I.

Super mooi restaurant, lieve bediening en heerlijk eten. Ook heel veel keuze uit drankjes (speciaal biertjes, cocktails en een hele lijst gin tonics). Enige verbeterpuntje is dat het vlees op het plateau al wat afgekoeld was en op de plaat snel verder kouder wordt. Dit mag warmer. Buiten dat aanrader! Wij gaan zeker een keer terug.

za 18 januari 2020

Remco van den Wijngaart

Leuke kaart en vlot personeel, alles was heerlijk. Zeker n aanrader!

za 18 januari 2020