account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Brouwerij

De Brouwerij

15 september 2017 hebben wij de deuren van Brasserie de Brouwerij open gedaan.

Interieurarchitect Ex Interiors heeft in samenwerking met ons de klassieke elementen van pand en interieur gecombineerd met eigentijds meubilair en aankleding. Wij zijn er blij mee en hopen dat het ook u bevalt!

Uw gastvrouw is bedrijfsleidster Linda Hofstede, die van nature goedlachs is en met kennis van wijnzaken zich over u zal ontfermen. Onze keuken is in handen van chef-kok Arco Prijn die een gevarieerde kaart heeft samengesteld met voor ieder wat wils. En…zoals het in een echte brasserie hoort kan niet alleen ’s avonds maar ook overdag uit de gehele kaart worden gekozen.

Geniet en wees welkom,

Wiete van den Tempel, Sanne van den Tempel en Arco Prijn
  • WiFi
  • Vergaderzaal
  • Frans/Belgisch
  • € 25 - 50
  • Terras
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Heerlijk gegeten!

di 04 februari 2020

Hans Verhoeven

We hebben een fantastische High tea gehad bij de Brouwerij. Heerlijke theeën (en koffie, die niet in rekening gebracht werden). Lekkere hapjes (wij waren erg blij met de verhouding hartig-zoet, aangezien niemand uit ons gezelschap een echte zoetekauw is). Je bent enorm welkom (uiterst vriendelijk personeel). Een aanrader!

di 04 februari 2020

M.

Heerlijke hapjes. De hoeveelheid zoetigheden waren er in vergelijking met de hartige hapjes wat minder, maar het was allemaal erg lekker. Erg vriendelijke eigenaar. Een aanrader dus!

za 01 februari 2020

Milene du Burck

Wat een fijne locatie om te vergaderen en qua catering in de watten te worden gelegd. Wiete is een super gastheer! De vergaderruimte voelt als thuiskomen en het eten is heerlijk. Een echte aanrader. We komen zeker nog eens terug.

vr 24 januari 2020