account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Burgemeester

De Burgemeester

Restaurant De Burgemeester heeft in de loop der jaren een prachtige reputatie opgebouwd. Mede door de bijzondere gastvrijheid en de creatieve pure keuken is De Burgemeester een plek voor zeer aangenaam vertoeven. Naast de verrassende en smakelijke keuken, staat het restaurant bekend om zijn prachtige wijnassortiment.

Michelin ster
In 2010 is De Burgemeester bekroond met een Michelin Ster. Daarnaast staat het restaurant in de Top 100 van de Lekker en heeft het 16 punten in de Gault Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Fantastisch menu en bijbehorende wijn. De wens voor de zwezerik in het menu was ook mogelijk. Gezellige en professionele service. Kortom, geweldig!

za 04 juli 2020

Jacky Bijleveld

Service was heel goed en vriendelijk

za 27 juni 2020

L.

We hebben voortreffelijk gegeten, zoals altijd. De service is persoonlijk, vriendelijk en gastvrij personeel, het voelt als thuiskomen.

vr 26 juni 2020

Fleur Eysberg

Blown away want alles klopte. De sfeer, de kwaliteit en de porties van de gerechten, het kunnen van het personeel en hun timing...het was echt heel goed!

vr 26 juni 2020