account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Burgemeester

De Burgemeester

Restaurant De Burgemeester heeft in de loop der jaren een prachtige reputatie opgebouwd. Mede door de bijzondere gastvrijheid en de creatieve pure keuken is De Burgemeester een plek voor zeer aangenaam vertoeven. Naast de verrassende en smakelijke keuken, staat het restaurant bekend om zijn prachtige wijnassortiment.

Michelin ster
In 2010 is De Burgemeester bekroond met een Michelin Ster. Daarnaast staat het restaurant in de Top 100 van de Lekker en heeft het 16 punten in de Gault Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Een heerlijke avond; heerlijk eten, fijne bediening met aandacht voor de gast. Het enige minpunt dat ik kan bedenken is dat we niet buiten konden dineren. Het aperitief en de koffie konden we gelukkig wel buiten nuttigen. Heerlijk!

za 22 juni 2019

D.

Voor de 4e keer hier gegeten. Het is toch echt onze favoriete restaurant. Wat een geweldige smaken (lees soms explosies), enthousiaste team, de eigenaar die zoveel passie uitstraald wat je dus terug ziet als schilderijen op je bord en in de smaak. Altijd top nog nooit een op of aanmerking hier gehad. Kan niet wachten tot de volgende keer.

za 22 juni 2019

M.

Fantastisch: in een ontspannen sfeer genieten van uitstekend eten. Verrassende smaakcombinatie, uitstekend wijnadvies, uitstekende service. Je voelt je zeer welkom en echt als gast behandeld.

wo 19 juni 2019

Sandra Vogel

Weer een avond in de watten gelegd. Eten top, wijnen top, gastvrijheid en bediening top. Erg genoten!

di 11 juni 2019