account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Burgemeester

De Burgemeester

Restaurant De Burgemeester heeft in de loop der jaren een prachtige reputatie opgebouwd. Mede door de bijzondere gastvrijheid en de creatieve pure keuken is De Burgemeester een plek voor zeer aangenaam vertoeven. Naast de verrassende en smakelijke keuken, staat het restaurant bekend om zijn prachtige wijnassortiment.

Michelin ster
In 2010 is De Burgemeester bekroond met een Michelin Ster. Daarnaast staat het restaurant in de Top 100 van de Lekker en heeft het 16 punten in de Gault Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Carla van Schelven

Fantastisch eten en geweldige service, een feestje om er te zijn!

di 26 februari 2019

Theo Sneep

We hebben een top avond beleefd. Prachtige, heerlijke gerechten die de tong strelen, mooie wijnen en bovenal geweldige bediening. Ook al is het een eindje rijden vanuit onze woonplaats, wij gaan zeker vaker terugkomen. Dank gastheer, gastvrouw en team!

vr 15 februari 2019

P.

We hebben ons heerlijk laten verwennen met een 7 gangen verrassingsmenu. Elke gang was perfect in balans en keer op keer werden we verrast met nieuwe smaken, producten of bereidingswijzen. Het personeel was attent en vriendelijk. Hier gaan we zeker nog een keer terug komen.

za 09 februari 2019

Anoniem Flipse

Als je binnen komt voel je je welkom. Vriendelijke mensen, fijne ambiance. De eigenaar/kok komt persoonlijk vragen of je persoonlijke wensen hebt. Dan volgt het verfijnde eten, te beginnen met heerlijke amuses. Kortom een feestje.

do 07 februari 2019