account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Burgemeester

De Burgemeester

Restaurant De Burgemeester heeft in de loop der jaren een prachtige reputatie opgebouwd. Mede door de bijzondere gastvrijheid en de creatieve pure keuken is De Burgemeester een plek voor zeer aangenaam vertoeven. Naast de verrassende en smakelijke keuken, staat het restaurant bekend om zijn prachtige wijnassortiment.

Michelin ster
In 2010 is De Burgemeester bekroond met een Michelin Ster. Daarnaast staat het restaurant in de Top 100 van de Lekker en heeft het 16 punten in de Gault Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M. uit De Meern

Dank jullie wel voor een prachtige avond met heerlijk eten en mooie lekkere wijnen!

za 29 februari 2020

Han Wannet

Alcoholvrije cocktails als aperitief zijn een aanrader. heerlijk eten met veel afwisseling, mooie wijnen die perfect bij de gerechten passen, enthousiast en kundig personeel die er voor zorgen dat er een ontspannen sfeer is. het restaurant is gezellig ingericht en de afstanden tussen de tafels zorgen ervoor dat je voldoende privacy hebt zonder dat het de gezelligheid hierdoor vermindert.

za 22 februari 2020

Nick Van Bergen

Wat een super leuke beleving.

za 08 februari 2020

Dave de Swart

Het was echt weer helemaal geweldig. Heerlijke gerechten met lekkere bijpassende wijnen. Super professioneel en vriendelijk personeel. Echt een aanrader!

za 25 januari 2020