account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Burgemeester

De Burgemeester

Restaurant De Burgemeester heeft in de loop der jaren een prachtige reputatie opgebouwd. Mede door de bijzondere gastvrijheid en de creatieve pure keuken is De Burgemeester een plek voor zeer aangenaam vertoeven. Naast de verrassende en smakelijke keuken, staat het restaurant bekend om zijn prachtige wijnassortiment.

Michelin ster
In 2010 is De Burgemeester bekroond met een Michelin Ster. Daarnaast staat het restaurant in de Top 100 van de Lekker en heeft het 16 punten in de Gault Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anneke Seegers

Een avond uit eten bij De Burgemeester is altijd een beleving. En na de verbouwing is het nog fijner toeven. De inrichting is heel smaakvol, modern en gezellig. De bediening als vanouds heel attent en professioneel. Het eten is subliem; op ieder bordje weer een verzameling van unieke smaken die goed op elkaar zijn afgestemd. En over afstemming gesproken: de wijnen sloten weer perfect aan op de gerechten.

za 19 oktober 2019

Karel Roding

Perfect, smaakvol, eten en een uitstekende ambiance.

di 24 september 2019

Marc Kooistra

Na de verbouwing ziet het er prachtig uit, en het eten blijft ongelooflijk lekker. Vooral de kazen zijn een traktatie, en de keuze aan toevoegingen is ineens enorm. Complimenten voor de bediening die zeer attent en vriendelijk is!

di 17 september 2019

J.

Een heerlijke avond gehad in het geheel vernieuwde restaurant De Burgemeester. Het eten was voortreffelijk! Goede en vriendelijke bediening, prachtige gerechten, en fijne sfeer. Het vernieuwde restaurant oogt ruimtelijk en voelt toch heel intiem aan. Wij komen zeker weer een keer terug!

di 10 september 2019