Resengo - Reserveer bij De Burgemeester in Linschoten friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

De Burgemeester

De Burgemeester

Restaurant De Burgemeester heeft in de loop der jaren een prachtige reputatie opgebouwd. Mede door de bijzondere gastvrijheid en de creatieve pure keuken is De Burgemeester een plek voor zeer aangenaam vertoeven. Naast de verrassende en smakelijke keuken, staat het restaurant bekend om zijn prachtige wijnassortiment.

Michelin ster
In 2010 is De Burgemeester bekroond met een Michelin Ster. Daarnaast staat het restaurant in de Top 100 van de Lekker en heeft het 16 punten in de Gault Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit

Anoniem H Vianen

Het was in geweldig

Do 22 februari 2018

Antoon Spruijt

Ronduit een feest voor de smaakpapillen. Fijne ontspannen avond gehad met de juiste adviezen en heerlijk eten.

Do 22 februari 2018

S.

Het is altijd weer een feestje om te eten bij De Burgemeester. Chef Sander tovert de mooiste gerechtjes op het bord en gastvrouw Anne zorgt ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt, een fijne wijn-spitscombi maakt het helemaal af. Complimenten voor de witte- en de zwarte brigade. Top team!

Di 13 februari 2018

Harry de Weerd

Dit is en blijft gewoonweg een geweldig restaurant, waar alles lijkt te kloppen. Gastvrouwschap, keukenbrigade, wijn. Dank!

Ma 12 februari 2018