account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Burgemeester

De Burgemeester

Restaurant De Burgemeester heeft in de loop der jaren een prachtige reputatie opgebouwd. Mede door de bijzondere gastvrijheid en de creatieve pure keuken is De Burgemeester een plek voor zeer aangenaam vertoeven. Naast de verrassende en smakelijke keuken, staat het restaurant bekend om zijn prachtige wijnassortiment.

Michelin ster
In 2010 is De Burgemeester bekroond met een Michelin Ster. Daarnaast staat het restaurant in de Top 100 van de Lekker en heeft het 16 punten in de Gault Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marleen Vernooij

Ontzettend leuke avond gehad, heerlijk gegeten in combinatie met erg goed en vooral ook leuke service en sfeer. We voelden ons compleet op ons gemak en hebben daardoor optimaal genoten.

wo 17 oktober 2018

R.

Ons heerlijk laten verrassen en genoten van begin tot eind😄😋

za 06 oktober 2018

R.

Wij hebben ontzettend genoten van een heerlijke culinaire avond uit. We hadden gekozen voor het 7 gangen verassingsmenu met wijn arrangement. De gerechten waren mooi samengesteld met bijzondere smaken en de wijnen pasten perfect bij alle gerechten. Ook de service was fantastisch: vriendelijk, persoonlijk en heel goed! Wij komen zeker terug.

za 22 september 2018

Patricia Noordzij

Het was allemaal heel goed verzorgd alleen hadden wij aangegeven dat mijn vrouw geen vis lust en dat er toch in enkele amuses en hoofdgerecht vis was verwerkt. Dat was wel spijtig. De volgende keer zullen we dit nog beter aangeven. Verder was alles SUPER!

vr 21 september 2018