account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Compagnon

De Compagnon

Restaurant de Compagnon staat voor gastronomisch genieten. Bert en Sara’s voorliefde voor Frankrijk vinden de gasten terug in de klassieke en warme sfeer van het restaurant en natuurlijk op ’t menu. Al vanaf 1992 wordt op traditionele wijze en op hoog niveau gekookt.
Uiteraard blijft Bert niet stilzitten en creëert telkens nieuwe manieren om de klassiekers een eigentijdse en nieuwe smaak te geven.
Dit jaar bestaan wij 25 jaar!
Om dit te vieren gaan wij elke maand een speciaal menu serveren.
In de maand maart hebben wij als aanbieding
een 5-gangen menu inclusief een glas champagne voor 45.-
Reserveer via de site of telefonisch kan natuurlijk ook!
De wijnkaart van het restaurant behoort met zijn keuze uit zo’n 400 wijnen tot een van de meest uitgebreide en unieke van Nederland.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Luc Scholte

Restaurant met veel trappen met een prima keuken. Mooie gerechten die verrassend waren. De kalfstataar met makreel was bijzonder en lekker! Service was gemoedelijk en goed. Een restaurant waar we vaker heen gaan.

di 17 september 2019

P.

Het was een gezellige avond in het knusse restaurant, met verrassende smaakcombinaties en een duidelijke uitleg bij de verschillende gerechten en achtergronden van de wijnen. Variërend 7 gangen diner en zeker voor herhaling vatbaar!

di 17 september 2019

M.

Richtig lecker war das 7 Gang Menü

ma 16 september 2019

Carolien Kuyper

Het eten bij de Compagnon is zo geweldig dat ik al mijn vrienden en vriendinnen om de beurt mee neem naar dit restaurant. En iedere keer is het weer een feestje :-)) Vooral in combinatie met een wijnarrangement ;-)

vr 13 september 2019