account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Moment

Het Moment

Het Moment, dat is proeven, genieten en beleven in de Abdij van Averbode.
De abdij lanceerde niet alleen zijn korf Averbode-producten, maar creëerde op haar domein ook een gastvrij belevingscentrum waar ambachten opnieuw worden beoefend. Zo kregen oude dienstgebouwen een nieuwe bestemming: nu bieden ze onderdak aan een abdijcafé met huisbrouwerij, een kaasrijperij, een bakkerij en een abdijwinkel. Meerdere infodragers laten je kennismaken met het abdijleven, de uitgeverij en de levende traditie in landbouw en voeding.
Het resultaat is een mooi toeristisch-educatief belevingscentrum aan de Westpoort van de abdij. Het Moment zal de nieuwe ‘roeping’ van Averbode als poort naar het ruime Merodegebied alleen nog maar versterken en verbreden. Tegelijkertijd wordt de abdij als oaseplek van stilte, bezinning, gebed en reflectie gevrijwaard.
  • Regionaal
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Vanaf het binnenkomen tot het einde zeer goed ontvangen en beleeft maar vooral zeer lekkere maaltijden Dank u wel

za 07 maart 2020

Paula Hendrickx Pasar Zandhoven

Goede gids, veel informatie en lekkere proevertjes! Prachtig domein! Vriendelijke mensen, die ons bediende in het Moment! Pasar deelnemers waren zeer tevreden. Misschien komen we eens terug voor een weekend verblijf. Vakantie dicht bij huis brengt vriendschap thuis! Er is daar zoveel te beleven rond het domein en in de omgeving. Wij proberen mensen samen te brengen en maken Tijd om een goede invulling te geven voor de vrije tijd van onze leden.

zo 23 februari 2020

Marc Schodts

We waren met de familie te gast in Het Moment voor het jaarlijkse familieontbijt/brunch. We hebben kunnen genieten van een verzorgde lekkere brunch met eerlijke, lekkere streekproducten. Starten met een blaasje bubbels vervolgens verschillende soorten brood, beleg, kaas, spek, eieren, pasta, goulash enz, enz... en eindigen met een heerlijk stukje taart en gebak en koffie. Kortom, voor ieder wat wils. En dat alles in een mooi, authentiek kader. Een echte aanrader .

zo 02 februari 2020

C. uit Ekeren

Ondanks de (kerst) drukte moesten we niet lang wachten, was het eten prima en was degene die ons bediende erg vriendelijk. Complimenten daarvoor!

wo 25 december 2019