account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Moment

Het Moment

Het Moment, dat is proeven, genieten en beleven in de Abdij van Averbode.
De abdij lanceerde niet alleen zijn korf Averbode-producten, maar creëerde op haar domein ook een gastvrij belevingscentrum waar ambachten opnieuw worden beoefend. Zo kregen oude dienstgebouwen een nieuwe bestemming: nu bieden ze onderdak aan een abdijcafé met huisbrouwerij, een kaasrijperij, een bakkerij en een abdijwinkel. Meerdere infodragers laten je kennismaken met het abdijleven, de uitgeverij en de levende traditie in landbouw en voeding.
Het resultaat is een mooi toeristisch-educatief belevingscentrum aan de Westpoort van de abdij. Het Moment zal de nieuwe ‘roeping’ van Averbode als poort naar het ruime Merodegebied alleen nog maar versterken en verbreden. Tegelijkertijd wordt de abdij als oaseplek van stilte, bezinning, gebed en reflectie gevrijwaard.
  • Regionaal
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G.

het was heel lekker en er was meer dan genoeg.het was zeer verzorgd en er werd geregeld bijgezet.En ze zijn ook heel vriendelijk.

zo 06 januari 2019

V. uit Herenthout

Zeer gezellige omgeving, prachtig om aan te komen na een leuke wandeling in de bosrijke omgeving. Idee van sense uitstekend en loopt daar op rolletjes

vr 28 december 2018

An van Reeth

Een aanrader, we waren met 60 personen, hebben lekker gegeten, werden vlot en vriendelijk bediend en zaten op een mooie locatie, bedankt !

wo 12 december 2018

Agnes en Frans Berckmans

Zeer in orde, zoals steeds zeer vriendelijk

zo 02 december 2018