account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Moment

Het Moment

Het Moment, dat is proeven, genieten en beleven in de Abdij van Averbode.
De abdij lanceerde niet alleen zijn korf Averbode-producten, maar creëerde op haar domein ook een gastvrij belevingscentrum waar ambachten opnieuw worden beoefend. Zo kregen oude dienstgebouwen een nieuwe bestemming: nu bieden ze onderdak aan een abdijcafé met huisbrouwerij, een kaasrijperij, een bakkerij en een abdijwinkel. Meerdere infodragers laten je kennismaken met het abdijleven, de uitgeverij en de levende traditie in landbouw en voeding.
Het resultaat is een mooi toeristisch-educatief belevingscentrum aan de Westpoort van de abdij. Het Moment zal de nieuwe ‘roeping’ van Averbode als poort naar het ruime Merodegebied alleen nog maar versterken en verbreden. Tegelijkertijd wordt de abdij als oaseplek van stilte, bezinning, gebed en reflectie gevrijwaard.
  • Regionaal
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Roger Van den Steen

Eerlijke producten voor een al even eerlijke prijs. Prima keuken en een zeer goede en vriendelijke bediening. Prachtig terras met zicht op de abdijkerk.

wo 23 september 2020

R. uit Mechelen

Niettegenstaande we door omstandigheden een uurtje te laat waren werden we vlotjes naar onze tafel gebracht. Snelle correcte service, met aandacht voor covid toestanden. Eten was lekker. Een aanrader

za 19 september 2020

V.

Bezoek vlot en stipt verlopen. Enthousiaste gidse. Verzorgde boterhammentafel voor groep van 17 personen.

za 19 september 2020

Micheline Micheline Cars bvba

Toch zorgen voor een autocarparking kort bij het Moment in de toekomst aub.

do 17 september 2020