account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Moment

Het Moment

Wij verwelkomen jullie heel graag In het abdijcafe. U kan binnen een plaatsje reserveren. Voor het terras nemen we geen reservaties aan.

Voor rondleidingen met maximaal 20 personen kan u mailen naar info@averbodemoment.be.

Het Moment, dat is proeven, genieten en beleven in de Abdij van Averbode.
De abdij lanceerde niet alleen zijn korf Averbode-producten, maar creëerde op haar domein ook een gastvrij belevingscentrum waar ambachten opnieuw worden beoefend. Zo kregen oude dienstgebouwen een nieuwe bestemming: nu bieden ze onderdak aan een abdijcafé met huisbrouwerij, een bakkerij en een abdijwinkel. Meerdere infodragers laten je kennismaken met het abdijleven, de uitgeverij en de levende traditie in landbouw en voeding.
Het resultaat is een mooi toeristisch-educatief belevingscentrum aan de Westpoort van de abdij. Het Moment zal de nieuwe ‘roeping’ van Averbode als poort naar het ruime Merodegebied alleen nog maar versterken en verbreden. Tegelijkertijd wordt de abdij als oaseplek van stilte, bezinning, gebed en reflectie gevrijwaard.
  • Regionaal
  • Terrassen
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

christoph bruggeman

Heel lekker gegeten voor een goede prijs-kwaliteit. Mooi interieur. Zeker een aanrader in combinatie met een wandeling of fietstocht in de omgeving. Doen gewoon!! 😄

za 27 november 2021

S. uit Herent

Fijne ontvangst, genoten van de bier caroussel en de pater croque. Alles fijn in orde.

za 13 november 2021

J.

Over de gidsbeurt kan ik moeilijk als gids voor mezelf spreken, maar blijkbaar was iedereen erg tevreden. We hebben speciaal aandacht besteed aan de producten en veel deelnemers zijn dan ook met 'boodschappen' naar huis gegaan. Van het restaurant, de kwaliteit van de maaltijd, de bediening was iedereen unaniem enthousiast. Gehoorde commentaren: vriendelijk personeel, erg vlotte bediening, flexibele aanpak: Pluim! Persoonlijk dank ik jullie dat we als gids de mogelijkheid om zoiets te kunnen doen. ik probeer dit toch eenmaal per jaar te realiseren en dat steeds zodanig dat het restaurant en de winkel betrokken kunnen worden. Hartelijk dank.

zo 31 oktober 2021

S.

We werden zeer goed ontvangen en kregen duidelijke info op al onze vragen. Daarnaast was het eten erg lekker en hadden we een hele fijne rondleiding met fijne gids op het domein. Prijs/kwaliteit verhouding is echt top!

di 05 oktober 2021