no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Moment

Het Moment

Het Moment, dat is proeven, genieten en beleven in de Abdij van Averbode.
De abdij lanceerde niet alleen zijn korf Averbode-producten, maar creëerde op haar domein ook een gastvrij belevingscentrum waar ambachten opnieuw worden beoefend. Zo kregen oude dienstgebouwen een nieuwe bestemming: nu bieden ze onderdak aan een abdijcafé met huisbrouwerij, een kaasrijperij, een bakkerij en een abdijwinkel. Meerdere infodragers laten je kennismaken met het abdijleven, de uitgeverij en de levende traditie in landbouw en voeding.
Het resultaat is een mooi toeristisch-educatief belevingscentrum aan de Westpoort van de abdij. Het Moment zal de nieuwe ‘roeping’ van Averbode als poort naar het ruime Merodegebied alleen nog maar versterken en verbreden. Tegelijkertijd wordt de abdij als oaseplek van stilte, bezinning, gebed en reflectie gevrijwaard.
  • Regionaal
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit

Z.

We hebben ons heel erg welkom gevoeld, genoten van het samen zijn rond een overheerlijk middagmaal en een stuk taart als vieruurtje. Sympathieke en vlotte bediening. Alles TOP! Iedereen heeft genoten. De dag was te kort om ten volle van abdij en belevingscentrum te genieten. Voor onze samana-groep was het voorzien mini-programma ruim voldoende.

wo 23 mei 2018

Nick Hannes

Zeer tevreden , kon niet beter. zelfs de kinderen van 12 jaar vonden de rondleiding mega goed en interessant door de zeer goede gids ( Marleen) waarvoor duizend maal dank !

zo 20 mei 2018

L.

Iedereen deed zijn best ondanks de drukte

di 15 mei 2018

G.

Het eten was zeer lekker en smaakvol gepresenteerd. De bediening verliep vlot , soepel en behulpzaam. Smaakt naar nog.

vr 27 april 2018