account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Moment

Het Moment

Het Moment, dat is proeven, genieten en beleven in de Abdij van Averbode.
De abdij lanceerde niet alleen zijn korf Averbode-producten, maar creëerde op haar domein ook een gastvrij belevingscentrum waar ambachten opnieuw worden beoefend. Zo kregen oude dienstgebouwen een nieuwe bestemming: nu bieden ze onderdak aan een abdijcafé met huisbrouwerij, een kaasrijperij, een bakkerij en een abdijwinkel. Meerdere infodragers laten je kennismaken met het abdijleven, de uitgeverij en de levende traditie in landbouw en voeding.
Het resultaat is een mooi toeristisch-educatief belevingscentrum aan de Westpoort van de abdij. Het Moment zal de nieuwe ‘roeping’ van Averbode als poort naar het ruime Merodegebied alleen nog maar versterken en verbreden. Tegelijkertijd wordt de abdij als oaseplek van stilte, bezinning, gebed en reflectie gevrijwaard.
  • Regionaal
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Tom Govaerts Interimboeren

Een geweldig personeelsfeest gehad in het moment! Kei lekker eten en een bediening die er alles aan doet om u in de watten te leggen..

za 30 november 2019

C.

We hadden een feestje (brunch en gegidste rondleiding met degustatie) voor 45 personen , en wij waren super tevreden van alles. Heel verrassend voor de genodigden. Het team heeft goed voor ons gezorgd ! Bedankt ! Chris

zo 24 november 2019

Emman wijnants BG Brecht

Hier is the place to be ! Sfeer, vriendelijkheid, service, rondleidingen : alles was van topkwaliteit ! Aangenaam gevoel, het verveelt niet en ik kom heel graag terug !

do 21 november 2019

M.

Een aanrader verrassend bezoek

zo 17 november 2019