account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Moment

Het Moment

Het Moment, dat is proeven, genieten en beleven in de Abdij van Averbode.
De abdij lanceerde niet alleen zijn korf Averbode-producten, maar creëerde op haar domein ook een gastvrij belevingscentrum waar ambachten opnieuw worden beoefend. Zo kregen oude dienstgebouwen een nieuwe bestemming: nu bieden ze onderdak aan een abdijcafé met huisbrouwerij, een kaasrijperij, een bakkerij en een abdijwinkel. Meerdere infodragers laten je kennismaken met het abdijleven, de uitgeverij en de levende traditie in landbouw en voeding.
Het resultaat is een mooi toeristisch-educatief belevingscentrum aan de Westpoort van de abdij. Het Moment zal de nieuwe ‘roeping’ van Averbode als poort naar het ruime Merodegebied alleen nog maar versterken en verbreden. Tegelijkertijd wordt de abdij als oaseplek van stilte, bezinning, gebed en reflectie gevrijwaard.
  • Regionaal
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit

Eddy Cuypers

Heel goede service, vlotte bediening, volledig in lijn met de waarden en visie van waar deze abdij voor staat. Zeker voor herhaling vatbaar.

za 14 juli 2018

Swa Sels

Het was op een donderdag rustig, zodat de bedienden tijd konden maken om koffie en brood bij aan te halen. de boterhammenlunch was zeker voldoende en lekker.

do 28 juni 2018

Carl de Wolf

Prima gids en eten

do 07 juni 2018

Everaerts Claudia

Aanrader voor een teadag met je collega's

do 31 mei 2018