account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Moment

Het Moment

Wij verwelkomen jullie heel graag In het abdijcafe. U kan binnen een plaatsje reserveren. Voor het terras nemen we geen reservaties aan.

Voor rondleidingen met maximaal 20 personen kan u mailen naar info@averbodemoment.be.

Het Moment, dat is proeven, genieten en beleven in de Abdij van Averbode.
De abdij lanceerde niet alleen zijn korf Averbode-producten, maar creëerde op haar domein ook een gastvrij belevingscentrum waar ambachten opnieuw worden beoefend. Zo kregen oude dienstgebouwen een nieuwe bestemming: nu bieden ze onderdak aan een abdijcafé met huisbrouwerij, een bakkerij en een abdijwinkel. Meerdere infodragers laten je kennismaken met het abdijleven, de uitgeverij en de levende traditie in landbouw en voeding.
Het resultaat is een mooi toeristisch-educatief belevingscentrum aan de Westpoort van de abdij. Het Moment zal de nieuwe ‘roeping’ van Averbode als poort naar het ruime Merodegebied alleen nog maar versterken en verbreden. Tegelijkertijd wordt de abdij als oaseplek van stilte, bezinning, gebed en reflectie gevrijwaard.
  • Regionaal
  • Terrassen
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Maria Goris

Hallo, Ik heb alleen positieve reacties gehoord, ikzelf kon er spijtig genoeg niet bij zijn.

za 07 mei 2022

Theo

Wij zijn zeer zeer tevreden

zo 01 mei 2022

Wim De Preeuw

Zeer tevreden . Wegens de drukte wel redelijk lang moeten wachten - er werd ons ter compensatie een gratis koffie aangeboden wat we erg op prijs hebben gesteld.

zo 01 mei 2022

Marien Beerten

Ferm Meerhout Centrum-berg heeft een uitstekende rondleiding met een zeer bedreven gids gekregen. De traktatie na de rondleiding was piekfijn opgediend. Proficiat aan alle medewerkers! Zeker een aanrader!

di 26 april 2022