accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Het Moment

Contact

Social media

Wij verwelkomen jullie heel graag In het abdijcafe. U kan binnen een plaatsje reserveren. Voor het terras nemen we geen reservaties aan.

Voor rondleidingen met maximaal 20 personen kan u mailen naar info@averbodemoment.be.

Het Moment, dat is proeven, genieten en beleven in de Abdij van Averbode.
De abdij lanceerde niet alleen zijn korf Averbode-producten, maar creëerde op haar domein ook een gastvrij belevingscentrum waar ambachten opnieuw worden beoefend. Zo kregen oude dienstgebouwen een nieuwe bestemming: nu bieden ze onderdak aan een abdijcafé met huisbrouwerij, een bakkerij en een abdijwinkel. Meerdere infodragers laten je kennismaken met het abdijleven, de uitgeverij en de levende traditie in landbouw en voeding.
Het resultaat is een mooi toeristisch-educatief belevingscentrum aan de Westpoort van de abdij. Het Moment zal de nieuwe ‘roeping’ van Averbode als poort naar het ruime Merodegebied alleen nog maar versterken en verbreden. Tegelijkertijd wordt de abdij als oaseplek van stilte, bezinning, gebed en reflectie gevrijwaard.
  • Regionaal
  • Terrassen
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 8.9/10Kwaliteit
  • 9.2/10Service
  • 8.9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Sonia Morel

't was maar een croque monsieur, maar hij mocht gezien worden. 2 dubbele boterhammen van bruin brood en een lekker slaatje. Erg vriendelijke bediening en het systeem om onmiddellijk te betalen bij bestelling vind ik prima.

za 31 december 2022

J.

AAA+++

zo 25 december 2022

K. uit Rotselaar

Wij hebben lekker gegeten, het weekmenu is een aanrader voor een betaalbare prijs. Heel vriendelijke bediening, wij hebben er van genoten.

di 20 december 2022

K. uit Lint

Het was van bij de reservatie tot bij de lunch een geweldige ervaring! Eten was super lekker en van zeer goed kwaliteit en ook de service was uitstekend. Voor herhaling vatbaar

zo 11 december 2022