account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Moment

Het Moment

Het Moment, dat is proeven, genieten en beleven in de Abdij van Averbode.
De abdij lanceerde niet alleen zijn korf Averbode-producten, maar creëerde op haar domein ook een gastvrij belevingscentrum waar ambachten opnieuw worden beoefend. Zo kregen oude dienstgebouwen een nieuwe bestemming: nu bieden ze onderdak aan een abdijcafé met huisbrouwerij, een kaasrijperij, een bakkerij en een abdijwinkel. Meerdere infodragers laten je kennismaken met het abdijleven, de uitgeverij en de levende traditie in landbouw en voeding.
Het resultaat is een mooi toeristisch-educatief belevingscentrum aan de Westpoort van de abdij. Het Moment zal de nieuwe ‘roeping’ van Averbode als poort naar het ruime Merodegebied alleen nog maar versterken en verbreden. Tegelijkertijd wordt de abdij als oaseplek van stilte, bezinning, gebed en reflectie gevrijwaard.
  • Regionaal
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Diane Van Kerckhoven

Een fijne , leerrijke namiddag. Onder een stralende zon werden we door een aangename gids rond geleid . Bedankt Sonja voor ons een beetje bij te brengen over hoe het vroeger was.

di 18 september 2018

Willy Pauwels Pauwels

Prachtig iedereen heeft er van genoten, gidsen waren zeer goed Goede bediening

za 15 september 2018

A. uit Langdorp

Heerlijk ontbeten, ruim voldoende. Vriendelijke bediening!

za 15 september 2018

Marina Van Bosstraeten (v)

Ik vond het heel goed een aanraden voor iedereen en zeker voor groepen wij hadden een hele goede gids die het prefect kan uitleggen met af en toe een kwikslag om met te lachen. Proficiat en doe zo maar voort

wo 22 augustus 2018