account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Moment

Het Moment

Het Moment, dat is proeven, genieten en beleven in de Abdij van Averbode.
De abdij lanceerde niet alleen zijn korf Averbode-producten, maar creëerde op haar domein ook een gastvrij belevingscentrum waar ambachten opnieuw worden beoefend. Zo kregen oude dienstgebouwen een nieuwe bestemming: nu bieden ze onderdak aan een abdijcafé met huisbrouwerij, een kaasrijperij, een bakkerij en een abdijwinkel. Meerdere infodragers laten je kennismaken met het abdijleven, de uitgeverij en de levende traditie in landbouw en voeding.
Het resultaat is een mooi toeristisch-educatief belevingscentrum aan de Westpoort van de abdij. Het Moment zal de nieuwe ‘roeping’ van Averbode als poort naar het ruime Merodegebied alleen nog maar versterken en verbreden. Tegelijkertijd wordt de abdij als oaseplek van stilte, bezinning, gebed en reflectie gevrijwaard.
  • Regionaal
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Wim Vivijs

Prachtige locatie om met de familie heerlijk te brunchen aan een zeer democratische prijs. Super vriendelijke mensen die je bedienen en helpen met al je vragen. Topper !!!

zo 07 april 2019

Maggy Maldrie

Mooie omgeving, lekker eten, gezellig, vriendelijke bediening, leuke ervaring !

zo 07 april 2019

G.

het was heel lekker en werd geregeld bijgezet.We komen zeker terug

zo 07 april 2019

Marijke Frederickx-Arnauts

We waren met 26 jongeren en 7 volwassenen, hadden vrij snel ons eten en we hebben heel lekker gegeten. Prijs/kwaliteit is dat top!

za 06 april 2019