account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Moment

Het Moment

Het Moment, dat is proeven, genieten en beleven in de Abdij van Averbode.
De abdij lanceerde niet alleen zijn korf Averbode-producten, maar creëerde op haar domein ook een gastvrij belevingscentrum waar ambachten opnieuw worden beoefend. Zo kregen oude dienstgebouwen een nieuwe bestemming: nu bieden ze onderdak aan een abdijcafé met huisbrouwerij, een kaasrijperij, een bakkerij en een abdijwinkel. Meerdere infodragers laten je kennismaken met het abdijleven, de uitgeverij en de levende traditie in landbouw en voeding.
Het resultaat is een mooi toeristisch-educatief belevingscentrum aan de Westpoort van de abdij. Het Moment zal de nieuwe ‘roeping’ van Averbode als poort naar het ruime Merodegebied alleen nog maar versterken en verbreden. Tegelijkertijd wordt de abdij als oaseplek van stilte, bezinning, gebed en reflectie gevrijwaard.
  • Regionaal
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C. uit Brasschaat

Ondanks het mindere weer genoten we van een boeiende rondleiding dankzij de bevlogen gids, Paul Schepers!

zo 29 september 2019

G. uit Waanrode

Zeer vriendelijk en bekwaam personeel. Heel erg genoten van de mosseltjes met verse frietjes. Coupe moment en tiramisu werd erg gesmaakt door echtgenoot en dochter.

do 26 september 2019

H.

Was er persoonlijk niet bij(lag in de kliniek) maar mijn kinderen vonden het uitstekend!

wo 25 september 2019

C.

Onze bewoners hebben genoten van het verse brood, de heerlijke koffie en de kaas...in de winkel werden er heel wat peperkoeken verkocht nadien!!!

wo 11 september 2019