Resengo - Go out & enjoy friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Het Moment

Het Moment

Het Moment, dat is proeven, genieten en beleven in de Abdij van Averbode.
De abdij lanceerde niet alleen zijn korf Averbode-producten, maar creëerde op haar domein ook een gastvrij belevingscentrum waar ambachten opnieuw worden beoefend. Zo kregen oude dienstgebouwen een nieuwe bestemming: nu bieden ze onderdak aan een abdijcafé met huisbrouwerij, een kaasrijperij, een bakkerij en een abdijwinkel. Meerdere infodragers laten je kennismaken met het abdijleven, de uitgeverij en de levende traditie in landbouw en voeding.
Het resultaat is een mooi toeristisch-educatief belevingscentrum aan de Westpoort van de abdij. Het Moment zal de nieuwe ‘roeping’ van Averbode als poort naar het ruime Merodegebied alleen nog maar versterken en verbreden. Tegelijkertijd wordt de abdij als oaseplek van stilte, bezinning, gebed en reflectie gevrijwaard.
  • Regionaal
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit

F.

Vier tafels van acht werden voor ons gereserveerd.We werden verwacht. Het was heerlijk om aan te schuiven aan een fijn gedekte tafel.De vriendelijkheid van het personeel was sprekend. De bediening correct. In een mum van tijd werden wij bediend. De kok krijgt van ons ook een pluim want het was heel lekker en verzorgd.De meesten onder ons namen een plankje met dubbele Averbode, super. Wij willen Dirk en zijn ploeg oprecht bedanken voor de puike ontvangst en het lekker eten en drinken. Succes gewenst voor "Het Moment".

Do 12 oktober 2017

G. uit Lier

vriendelijk en snel werkend personeel

Za 10 juni 2017

M.

Bediening en service waren uitstekend. Eten was super lekker.Doe zo verder🥂🌞.

Za 03 juni 2017

annemieke schoonis

wij zijn goed ontvangen, het is zeker een leerrijke ervaring voor teams en mooie locatie voor opleiding te organiseren

Wo 31 mei 2017