account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Eenhoorn

De Eenhoorn

Op het charmante plein in centrum Bazel, één van de mooiste dorpjes op de grens van Oost-Vlaanderen en Antwerpen, is het aangenaam vertoeven in restaurant De Eenhoorn. In het op en top romantische kader inclusief gezellig haardvuur, heerst een rustige en ongedwongen sfeer. De keuken is een prima mix van traditioneel Frans-Belgisch, marktgebonden specialiteiten en maandelijks wijzigende suggesties.

Bij mooi weer is het dubbel genieten van al dit lekkers op het terras vooraan of op het rustig gelegen en sfeervol vernieuwde tuinterras. De Eenhoorn leent zich uitstekend voor zowel een snelle zakenlunch als een diner met z’n twee of onder vrienden.

Er is bovendien voldoende parkeergelegenheid voorzien in de nabijheid van het restaurant.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Filip Van Walle

Het was zeer lekker , vriendelijke bediening en aangename sfeer👌👌👌

vr 13 september 2019

I. uit Waasmunster

De fois gras liever zonder de zoutschilfers! Miss apart bijgeven maar puur is toch lekkerder😉

vr 23 augustus 2019

Axel Smits

Het was alweer bijzonder lekker en gezellig. Je kan hier letterlijk eender wat kiezen op de kaart : het is altijd uitstekend.

zo 04 augustus 2019

R. uit Schelle

Derde maal De Eenhoorn; altijd blij en voldaan vertrokken. Eerste maal lunch : aangenaam ( mooi en rustig terras) , uiterst lekker, verzorgd, prijs/ kwaliteit dik in orde. Tot de volgende keer.

vr 19 juli 2019