account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Eenhoorn

De Eenhoorn

Op het charmante plein in centrum Bazel, één van de mooiste dorpjes op de grens van Oost-Vlaanderen en Antwerpen, is het aangenaam vertoeven in restaurant De Eenhoorn. In het op en top romantische kader inclusief gezellig haardvuur, heerst een rustige en ongedwongen sfeer. De keuken is een prima mix van traditioneel Frans-Belgisch, marktgebonden specialiteiten en maandelijks wijzigende suggesties.

Bij mooi weer is het dubbel genieten van al dit lekkers op het terras vooraan of op het rustig gelegen en sfeervol vernieuwde tuinterras. De Eenhoorn leent zich uitstekend voor zowel een snelle zakenlunch als een diner met z’n twee of onder vrienden.

Er is bovendien voldoende parkeergelegenheid voorzien in de nabijheid van het restaurant.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Laurette Verhelst

Een Blijver: een zeer goede zaak waar alle facetten van een restaurant beleefd kunnen worden. A la carte zonder probleem op de drukste dag > merci !

za 17 oktober 2020

D.

Persoonlijke en zeer vriendelijke service. Als hoofdgerecht namen we de zarzuela. Deze was uitstekend. Zeer uitgebreide porties.

do 15 oktober 2020

F.

Weerom van genoten blij dat we nog geweest zijn voor de sluiting veel sterkte jessie en Geert

wo 14 oktober 2020

Danny Pieters

Verzorgde en volgens de regels het betere restaurant Staat open voor beperkte afwijkingen Van de kaart

vr 09 oktober 2020