account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Eenhoorn

De Eenhoorn

Op het charmante plein in centrum Bazel, één van de mooiste dorpjes op de grens van Oost-Vlaanderen en Antwerpen, is het aangenaam vertoeven in restaurant De Eenhoorn. In het op en top romantische kader inclusief gezellig haardvuur, heerst een rustige en ongedwongen sfeer. De keuken is een prima mix van traditioneel Frans-Belgisch, marktgebonden specialiteiten en maandelijks wijzigende suggesties.

Bij mooi weer is het dubbel genieten van al dit lekkers op het terras vooraan of op het rustig gelegen en sfeervol vernieuwde tuinterras. De Eenhoorn leent zich uitstekend voor zowel een snelle zakenlunch als een diner met z’n twee of onder vrienden.

Er is bovendien voldoende parkeergelegenheid voorzien in de nabijheid van het restaurant.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K.

Een toppertje

za 09 oktober 2021

Luc De Rycke

Ons etentje was zeer geslaagd,lekker en zeer verzorgd. De chef die ook in het restaurant kwam toezien of alles goed liep. Het was een perfecte afsluiter van onze vakantie.

zo 26 september 2021

T. uit Kruibeke

Super lekker gegeten! We komen graag terug! Ligt ook in een mooi kader. Prachtige tuin, gezellig om daar te eten uiteraard bij mooi weer.

zo 26 september 2021

W.

super , enkel wil ik Jullie nogmaals vragen om de suggesties van de chef ook op papier de zetten, zodat we dat ook eens op ons gemakske kunnen bekijken wat deze zijn , want nu , als men het eerste voorleest zijn we het eerste al vergeten , voor de rest alles prima .

vr 17 september 2021