account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Firma

De Firma

De Firma is dé plek om het leven te vieren. Dat kan met kleine dingen: de geur van verse koffiebonen of de eerste slok van een koud glas wijn op een zomerdag. Maar het leven vieren kan ook door te proosten met je familie en vrienden of de eerste keer van het jaar te barbecuen! Wij staan voor je klaar om het leven te vieren.

Ons restaurant is geïnspireerd op de laid back restaurants van Kaapstad en Sydney, maar dan gewoon in het centrum van Nijmegen! We serveren wereldse gerechten die een lach op je gezicht brengen. Je kunt bij ons terecht voor een heerlijk diner op misschien wel het mooiste terras van de stad. Of misschien wil je uitgebreid eten met familie en vrienden in het restaurant. Met onze aperitivobar zijn wij ook dé plek voor jouw borrel! Wil je wat meer privé zitten, dan hebben we de Opkamer voor je, boven een van de oudste toegangspoorten van de stad.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Irene Tijssen

Heerlijk gegeten, écht lekker eten en drinken! Zeker een aanrader. Vriendelijk personeel en goede service.

zo 29 september 2019

B.

Heerlijk gegeten, fijn een restaurant met zoveel vegetarische gerechten, zo eigentijds en origineel. Plus heel vriendelijke bediening, en bijzondere wijn.

za 28 september 2019

M.

niks op aan te merken het is echt een goed restaurant.

wo 25 september 2019

Dyonne Dyonne

Originele gerechten. De koks maken er echt werk van om iets bijzonders op tafel te zetten. De bediening is vriendelijk en heeft verstand van zaken.

ma 23 september 2019