account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Fortuyne

De Fortuyne

Welkom bij De Fortuyne: een restaurant op maat van de moderne (stads)mens, waar je ’s middags een lichte lunch kunt krijgen en ’s avonds – wanneer de lichten dimmen – culinaire toppers om te delen of om gewoon lekker voor jezelf te houden. Aan jou de keuze.
Wat meer tijd voor de lunch? Ook op de middag kun je uitgebreid foodsharen. Op zaterdagmiddag serveren we onze high tea: een ruime theeselectie, sweets, zoete én hartige scones en ander lekkers.
Houd zeker onze socialmediakanalen in de gaten, zo blijf je op de hoogte van unieke events als onze zondagse brunches of thema-avonden.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Laurens Devriese

Wij hebben zaterdagavond heel lekker gegeten in een heel warm kader. Fantastich dat het restaurant alle gerechten tot in de puntjes afwerkt en ook aanpast ook voor gluten- en lactose vrij. De service was top, perfecte uitleg van alle gerechten, lekker met de Deluxe wijnen erbij. Wij komen zeker terug!

za 17 oktober 2020

S.

We hadden weerom een zeer aangename ervaring bij De Fortuyne. Heel leuk om je te laten verrassen door de chef's choice met smaakvolle gerechten om te delen, mooie balans tussen vlees en vis en met gekende en verrassende ingrediënten. Ook de bijpassende wijnen of bieren vormden een mooie aanvulling op het menu. Vriendelijke en correcte bediening met een spontaan gebrachte info over de gerechten en wijnen. Zeker een aanrader in Mechelen als je iets speciaals te vieren hebt.

za 17 oktober 2020

P. uit Mechelen

Geweldige ervaring. Elk gerecht was een verassing!

za 17 oktober 2020

Jan Nelissen

Mooie locatie, prima service en zeer lekkere gerechten met een zeer verfijnde touch. Brengt het principe van foodsharing naar een hoger level! En niet onbelangrijk : alles in zeer hygiënische omstandigheden en uitermate coronaproof !

vr 16 oktober 2020