account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Fortuyne

De Fortuyne

Welkom bij De Fortuyne: een restaurant op maat van de moderne (stads)mens, waar je ’s middags een lichte lunch kunt krijgen en ’s avonds – wanneer de lichten dimmen – culinaire toppers om te delen of om gewoon lekker voor jezelf te houden. Aan jou de keuze.
Wat meer tijd voor de lunch? Ook op de middag kun je uitgebreid foodsharen. Op zaterdagmiddag serveren we onze high tea: een ruime theeselectie, sweets, zoete én hartige scones en ander lekkers.
Houd zeker onze socialmediakanalen in de gaten, zo blijf je op de hoogte van unieke events als onze zondagse brunches of thema-avonden.
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jens Michiels

Voor het eerst hier gekomen en zeker niet de laatste keer! Top bediening en super lekker eten van de chefs choice met aangepaste wijnen.

za 19 oktober 2019

V. uit Mechelen

Superlekker gegeten in een prachtig kader!

do 17 oktober 2019

L.

Top👍

za 12 oktober 2019

P. uit Mechelen

Leuk concept. Voor ons was het de eerste keer en we hebben de suggesties van de chef gevolg. Keuze uit 3, 4 of 5 gangen, aangepaste wijnen of bieren. Zeker een adresje om uit te proberen, wij zijn alvast fan.

za 05 oktober 2019