account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Fortuyne

De Fortuyne

Welkom bij De Fortuyne: een restaurant op maat van de moderne (stads)mens, waar je ’s middags een lichte lunch kunt krijgen en ’s avonds – wanneer de lichten dimmen – culinaire toppers om te delen of om gewoon lekker voor jezelf te houden. Aan jou de keuze.
Wat meer tijd voor de lunch? Ook op de middag kun je uitgebreid foodsharen. Op zaterdagmiddag serveren we onze high tea: een ruime theeselectie, sweets, zoete én hartige scones en ander lekkers.
Houd zeker onze socialmediakanalen in de gaten, zo blijf je op de hoogte van unieke events als onze zondagse brunches of thema-avonden.
  • Gault&Millau
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Kjelle Kerremans

Mooie locatie, superlekker eten en zeer vriendelijk personeel! Aanrader wanneer je in Mechelen de betere keuken zoekt.

vr 13 maart 2020

W. uit Elewijt

TOP ervaring. Ondanks dat het de laatste avond was voor ze 3 weken verplicht moeten sluiten, was iedereen super vriendelijk en enthousiast. We hebben super goed gegeten en er echt van genoten in dit zeer mooie interieur. We komen zeker terug.

vr 13 maart 2020

I. uit Mechelen

een assortiment van zeer fijne gerechten

do 12 maart 2020

David De Groof

Wat een super adres in Mechelen. Mooie locatie. Lekker eten. Goede wijn. Maar vooral wat een service! De twee meisjes die ons bedienden waren echt van top niveau! Meer van dat! Ik was één van de laatste klanten voor de corona-maatregelen, maar zal één van de eerste zijn daarna!

do 12 maart 2020