account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Fortuyne

De Fortuyne

Een restaurant op maat van de moderne stadsmens, dat is het doel. Een plek waar je 's middags een lichte, snelle lunch kunt krijgen, in de namiddag een gebak om duimen en vingers bij af te likken en 's avonds - wanneer de lichten dimmen - culinaire toppers om te delen of om gewoon lekker voor jezelf te houden. Aan jou de keuze. Toch wat meer tijd voor de lunch? ook op de middag kun je foodsharen.
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Mooie en gezellige locatie. Heel lekker gegeten. Vriendelijke bediening. Ze namen alle tijd om vragen te beantwoorden. Relaxed.

do 10 januari 2019

Myriam Sonck

Zeer mooi en trendy kader, het concept sharing food vonden wij erg geslaagd. Wij bestelden de chef's menu van 3 gangen en vermits er 1 persoon was die niet van rood vlees hield werd dat onmiddellijk opgelost door een andere suggestie. Alles zeer lekker en nog mooi geserveerd ook Zeer vriendelijk, attentvol personeel. Mechelen heeft er een topzaak bij, een aanrader!

wo 09 januari 2019

Roel Dekoninck

Dit. Was. Een. Culinaire. Ontdekking.

za 05 januari 2019

Hilde Schoeters

Mooie lokatie! Goede akoestiek. Wij zaten in de binnen-buiten ruimte achteraan bij de haard! Zo gezellig! Het eten was zeer goed en zeer verrassend. Iedereen aan onze tafel was vol lof! De jonge man die ons bediende deed zijn job met vlotte stijl en vormde een deel van de avond: goede informatie en heel sympathiek. Reuze gezellige avond met fantastische food.

za 05 januari 2019