account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Fortuyne

De Fortuyne

Welkom bij De Fortuyne: een restaurant op maat van de moderne (stads)mens, waar je ’s middags een lichte lunch kunt krijgen en ’s avonds – wanneer de lichten dimmen – culinaire toppers om te delen of om gewoon lekker voor jezelf te houden. Aan jou de keuze.
Wat meer tijd voor de lunch? Ook op de middag kun je uitgebreid foodsharen. Op zaterdagmiddag serveren we onze high tea: een ruime theeselectie, sweets, zoete én hartige scones en ander lekkers.
Houd zeker onze socialmediakanalen in de gaten, zo blijf je op de hoogte van unieke events als onze zondagse brunches of thema-avonden.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Kathleen Lesoil

We hebben samen met vrienden genoten van een heerlijke avond. Voor hen was het de eerste ontmoeting met jullie concept,maar zeker niet de laatste keer. Lekker eten lekkere drankjes en een professionele en warme bediening. Tot de volgende keer.

za 26 september 2020

Lies Deboiserie

Het was een fantastische ervaring. Superlekker. Gezellig. En topbediening. Een absolute aanrader.

za 26 september 2020

Bert D'Alleine

Gezellig interieur, heerlijk eten. Zeer verzorgd. Vergelijking L.E.S.S restaurant Brugge betaal je 10x meer voor hetzelfde kwaliteit. Met andere woorden zeker prijs-kwaliteit meer dan correct!!

za 26 september 2020

Y. uit Mechelen

Zeer lekker gegeten. Verschillende smaakervaringen waardoor je met voldaan gevoel naar huis gaat. Bediening is top.

za 26 september 2020