account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Foyer

De Foyer

Welkom in restaurant De Foyer in Oostende! In ons stijlvol interieur geniet u van een verzorgde en verfijnde keuken met verse, natuurlijke producten, en een uitgebreide wijnkaart aan democratische prijs. Het prachtig zicht op zee krijgt u er gratis bovenop!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Mijn man en Ik komen hier graag eten als we aan de zee zijn. Ik heb coeliakie en eet kleine porties. Met beide wordt rekening gehouden. Het eten is van bijzondere kwaliteit. Ik at sint jacobsnootjes op een bedje van bloemkoolpuree... zaaaalig en daarna at ik een garnaalkroket wat voor mij iets is dat ik zelden kan eten. Het was een kleine maar goed gevulde kroket. Mijn man at het keuzemenu en vond het ook heerlijk. Ons zie je hier zeker weer!

vr 01 november 2019

Lucia Lavent

Altijd goed ! Altijd goede ontvangst en bediening ! Wij gaan er telkens terug !

vr 01 november 2019

Mario Van den Steen

Heel gezellige sfeer. Heel vlotte bediening en heel lekker eten. Een aanrader voor iedereen.

za 26 oktober 2019

Anne Beckers

Oostende bezoeken mag zeker vergezeld worden met een heerlijke lunch in de foyer. Aan een zeer democratische prijs , genoten van een super verse lunch ! Snelle maar vooral vriendelijke bediening. Mooi , verzorgd kader met als kers op de taart : prachtig zeezicht!!!! We komen terug!!!

za 26 oktober 2019