account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Foyer

De Foyer

Welkom in restaurant De Foyer in Oostende! In ons stijlvol interieur geniet u van een verzorgde en verfijnde keuken met verse, natuurlijke producten, en een uitgebreide wijnkaart aan democratische prijs. Het prachtig zicht op zee krijgt u er gratis bovenop!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

Aanrader voor zowel het eten ,de service en de lokatie.

vr 18 september 2020

B.

Lekker dagmenu met uitgebreide keuze : scampi’s, kalf of steak. Voor ieder wat wils en uitstekend klaargemaakt. De ingrediënten waren zeer vers en van zeer goede kwaliteit. Ik vind het slim om de klanten bij het ene gerecht wilde rijst, bij het andere kroketten en bij het derde frietjes aan te bieden. Het gerecht zit ‘s middags snel vol, maar de afstand en de hygiënische maatregelen worden zeker gerespecteerd. Een dikke tien hebben jullie verdiend ! Brigitte M.

vr 18 september 2020

Magda Vanderstraeten

Heel verzorgde, smaakvolle, eerlijke en kwaliteitsvolle producten hebben ervoor gezorgd dat wij een bijzonder aangename avond gehad hebben. De service is er uitstekend (dat hebben wij al meermaals ervaren) en alles (borden, interieur, toiletten) is tot in puntjes verzorgd. Alles wordt "ongemerkt" opgevolgd en bijgevuld indien nodig wat enkel maar bevestigt dat de zaakvoerders en hun personeel werkelijk alles met hart en ziel doen en dat je er echt welkom bent.

zo 13 september 2020

L. uit Putte

super lekker

vr 04 september 2020