account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Foyer

De Foyer

Welkom in restaurant De Foyer in Oostende! In ons stijlvol interieur geniet u van een verzorgde en verfijnde keuken met verse, natuurlijke producten, en een uitgebreide wijnkaart aan democratische prijs. Het prachtig zicht op zee krijgt u er gratis bovenop!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K. uit Zelzate

Heel lekker gegeten, super bediening en heel aangenaam om te ondervinden dat restaurants de moeite doen om voor mensen met allergenen ook een zeer lekkere menu te serveren !!! TOP restaurant !

za 09 maart 2019

Lucia Lavent

Goede ontvangst, lekker eten, alles heel verzorgd .. vlotte en vriendelijke bediening...alles zeer positief. Wij kiezen altijd voor de foyer als wij naar Oostende komen.

zo 03 februari 2019

laurence lahousse

het was weer eens uitstekend!

za 19 januari 2019

J.

Wij kijken er altijd naar uit om bij De Foyer te tafelen als we aan zee zijn. Zeer vakkundige en vriendelijke bediening, heel lekker. We genoten van het suggestiemenu! En we appreciëren ten zeerste dat er een glutenvrije kaart is. De Foyer is absolute aanrader!

za 29 december 2018