accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

De Gasterij

Contact

Bekend geworden als gezellig bruin café ’t Pothuys is sinds februari 2006 onder de naam De Gasterij, het totale concept gewijzigd in een sfeervol restaurant. De recent opgeknapte inrichting geven de ambiance een knusse en intieme sfeer. In de keuken van De Gasterij wordt steeds bewuster gekookt. Chef-kok Ton van Houwelingen wil zijn gasten kwaliteit serveren. Dan is het belangrijk dat je exact weet wat voor vlees of vis je koopt en waar het vandaan komt. Daarom heeft De Gasterij gekozen voor vaste leveranciers die weten waar het vlees, de vis en de groente vandaan komen. Deze ingrediënten zijn van constante hoge kwaliteit en worden door de koks met liefde bereid. En dat proef je!
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.1/10Kwaliteit
  • 9/10Service
  • 8.7/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Voor het eerst bij de Gasterij geweest met collega's. De keuze op het menu was goed, de kwaliteit van de gerechten was dik in orde. Aangezien we met enige regelmaat in de omgeving van Gorinchem eten zullen we vast en zeker nogmaals langskomen.

do 28 juli 2022

D.

De Gasterij is een restaurant met hoge kwaliteit, originele gerechten en vriendelijk personeel waar we steeds graag terugkomen. Of het nu voor een kopje koffie is, een snelle lunch op het terras of een lekker diner.

ma 25 juli 2022

E.

Heerlijk gegeten , goede sfeer. Zalige saté.

vr 22 juli 2022

E.

Heerlijk gegeten vriendelijke bediening

wo 15 juni 2022