account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Pannekoekhuis De Grebbeberg

Pannekoekhuis De Grebbeberg

Pannenkoekenhuis de Grebbeberg heeft zijn naam te danken aan zijn ligging op de 52 meter hoge heuvel ‘de Grebbeberg’. De ligging van Pannenkoekenhuis de Grebbeberg is aan het Grebbebos en naast Ouwehands Dierenpark, een dierenrijk waar de gehele dag veel te beleven valt voor jong en oud.

Wij zijn één van de weinige restaurants die op steenworp afstand van Ouwehands dierenpark verwijderd zijn, nu ook met de twee unieke panda’s! Na een dag genieten in dit fantastische park, kunt u lopend een bezoekje brengen aan het pannenkoekenhuis. Het pannenkoekenhuis is stijlvol ingericht en heeft een fraai overdekt terras.
  • Kinderspeeltuin
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • Terras
  • € 0 - 25
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Maurice Wiersma

De sfeer is goed. We zijn prettig bediend. Het wachten op de pannenkoeken duurde niet erg lang. De pannenkoeken zijn goed belegd/ ruim genoeg. Ook de glutenvrije pannenkoek was absoluut prima. De prijs was zeer acceptabel. Al met al een zeer geslaagde avond gehad. Bedankt.

ma 03 augustus 2020

J.

Gezellig en hele goeie pannenkoeken 👍

di 28 juli 2020

M.

We hebben als familie genoten van de heerlijke pannenkoeken en de meisjes waren superblij met de panda! Echt een aanrader zeker voor of na een bezoek aan Ouwehandsdierenpark. Hier is het eten namelijk echt lekker en de service is ook met een smile!

di 28 juli 2020

Sh Ooms

De sfeer is prima, het personeel is bijzonder vriendelijk maar ook betrokken. Ondanks de drukte toch even tijd voor een praatje. De Menukaart is veelzijdig. Prijzen zijn zeer redelijk en er is voor ieder wat wils. Maar er is één pannenkoek die even bijzondere aandacht verdient. De Balkan. Ik heb nog nooit zo'n lekkere en bijzondere pannenkoek gegeten. Ben na afloop zelfs even naar de kok gelopen om hem een compliment te geven. Pannenkoekenhuis De Grebbeberg is een echte aanrader.

di 07 juli 2020