account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Grilloir

De Grilloir

De Grilloir is een bistro - restaurant gelegen ten noorden van de Brugse binnenstad vlak naast de ringweg. In het charmant kasteeltje, ademt het interieur met de centrale grill een ambachtelijke huiselijke sfeer. Ook het gezellige zomerterras in provençaalse stijl nodigt uit tot smakelijk tafelen in open lucht.

Met passie en oog voor kwaliteit opteren wij voor dagverse gerechten, geserveerd aan een democratische prijs. Onze grillades worden naar wens bereid op onze centrale grill. Ook pasta’s en salades staan op onze gevarieerde menukaart. We bieden ook een aantal voordelige keuzemenu's aan. De uitgebreide wijnkaart biedt een aangepaste wijn voor elk gerecht en elk budget. Tijdens de week is er elke dag een lunch aan €14,00.

We hopen van harte u binnenkort te mogen verwelkomen.
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Conny Aneca

Opnieuw genoten van het superlekker eten, mooie kader en fantastische vriendelijke bediening. Een topper in de streek.

vr 03 december 2021

Carla & Marc Leliaert-Verbinnen

Zoals steeds, zeer lekker gegeten met een uitstekend service, gewoon top! Carla en Marc

vr 03 december 2021

K.

Het was uitstekend, my god, zo heerlijke gratin aardappelen en het onverwacht apart kommetje met verschillende groentje was super lekker, i love it. en dan het vlees dat je in het restaurant ziet op de grill leggen. Het mooie interieur de vriendelijke bediening, het in het oog houden of je nog iets nodig hebt. het was een heel leuke beleving in deze moeilijke tijden. Wij moeten er een uurtje voor rijden, maar gaan daar zeker terug door eerst een uitstap te plannen en daar onze eindstop van te maken, dit is zeker voor herhaling vatbaar. top gasten.

ma 29 november 2021

Els Baeckelandt

Zeer lekker eten en een vlotte, sympathieke bediening. We komen zeker terug!a

zo 28 november 2021