account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Grilloir

De Grilloir

De Grilloir is een bistro - restaurant gelegen ten noorden van de Brugse binnenstad vlak naast de ringweg. In het charmant kasteeltje, ademt het interieur met de centrale grill een ambachtelijke huiselijke sfeer. Ook het gezellige zomerterras in provençaalse stijl nodigt uit tot smakelijk tafelen in open lucht.

Met passie en oog voor kwaliteit opteren wij voor dagverse gerechten, geserveerd aan een democratische prijs. Onze grillades worden naar wens bereid op onze centrale grill. Ook pasta’s en salades staan op onze gevarieerde menukaart. We bieden ook een aantal voordelige keuzemenu's aan. De uitgebreide wijnkaart biedt een aangepaste wijn voor elk gerecht en elk budget. Tijdens de week is er elke dag een lunch aan €14,00.

We hopen van harte u binnenkort te mogen verwelkomen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K. uit Oedelem

Een aanrader!

do 17 oktober 2019

Catherine Hoppe

Het eten was zoals gewoonlijk héél lekker. De service, wachttijd was super. Kwamen regelmatig vragen of alles ok was. Prijs/kwaliteit ook héél tevreden. Doe zo voort Spoedig herstel aan de kokkin!

zo 13 oktober 2019

Chantal Schepens

Altijd heel lekker, goeie bediening, vriendelijk personeel en heel mooi kader. Ga er graag en zal er zeker nog dikwijls teruggaan.

do 10 oktober 2019

M. uit Knokke-Heist

We hebben wederom ontzettend genoten. Het plaatje klopt helemaal. Gezellig vertoeven, vriendelijk en professionele bediening en zeer lekker. Mijn favoriete restaurant, top.

za 05 oktober 2019