account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Grilloir

De Grilloir

De Grilloir is een bistro - restaurant gelegen ten noorden van de Brugse binnenstad vlak naast de ringweg. In het charmant kasteeltje, ademt het interieur met de centrale grill een ambachtelijke huiselijke sfeer. Ook het gezellige zomerterras in provençaalse stijl nodigt uit tot smakelijk tafelen in open lucht.

Met passie en oog voor kwaliteit opteren wij voor dagverse gerechten, geserveerd aan een democratische prijs. Onze grillades worden naar wens bereid op onze centrale grill. Ook pasta’s en salades staan op onze gevarieerde menukaart. We bieden ook een aantal voordelige keuzemenu's aan. De uitgebreide wijnkaart biedt een aangepaste wijn voor elk gerecht en elk budget. Tijdens de week is er elke dag een lunch aan €14,00.

We hopen van harte u binnenkort te mogen verwelkomen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Kurt Bernaert

Wij komen er meerdere keren per jaar, soms ook met de dochter. Steeds verrast met de goede ontvangst , bediening en uitstekende gerechten.

za 04 juli 2020

S.

Zeer vriendelijke en vlotte service met een luisterend oor voor de klanten, uitmuntend eten en ruime Porties! Zeker moeite waard om terug te gaan.

do 02 juli 2020

P.

Het was heel lekker en aangenaam

zo 28 juni 2020

S.

Zeer vriendelijk personeel en ook het eten zelf was piekfijn in orde. In deze moeilijke tijden van Corona werden ook de maatregelen zorgvuldig toegepast.

zo 28 juni 2020