account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Heerlijke Huiskamer

De Heerlijke Huiskamer

Genieten. Dé reden voor ons om te starten met De Heerlijke
Huiskamer. Genieten van de rust en ruimte, van streekproducten en van Twentse gastvrijheid. Om zo onze gasten een onvergetelijke ervaring mee te geven, één waar in eigen huiskamer nog over wordt nagepraat!"

De Heerlijke Huiskamer, een gloednieuwe horecagelegenheid op een landelijke locatie.U kunt bij ons komen genieten van heerlijke high tea's, gebak, maar ook van lunch. Daarnaast verzorgen wij ook nog creatieve workshops en kunt u in de zomer bij ons aardbeien komen plukken in de pluktuin. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van De Heerlijke Huiskamer!

Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Een grote aanrader! Veel te zien en super lekkere high tea👍

zo 21 juni 2020

W.

Gezellige moderne sfeer. Heerlijk eten van eigen bodem en leuk om met mooi weer nog eens te bezoeken om alles buiten te ontdekken.

wo 27 november 2019

A.

Zeer gemoedelijk en gezellig😊 Heerlijke hapjes.. Ruim aanbod!

vr 25 oktober 2019

Livia en Silvijn de Kerf

Na een lekker stukje fietsen in Twente, heerlijk genoten van een High Tea. Kwaliteit van het eten was super, veel van eigen bodem en dat proef je. Personeel is vol trost over alles wat ze doen, dit bracht een gezellige sfeer. Wij komen zeker terug!

do 24 oktober 2019