account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Herberg van Smallingerland

De Herberg van Smallingerland

De Herberg van Smallingerland is het oudste pand van Rottevalle (1791) en is van oudsher een plek waar mensen elkaar ontmoeten, samen eten en drinken. De vele historische details in het pand dragen bij aan de unieke sfeer van ons restaurant. Kortom: een unieke locatie voor een complete avond uit, waarbij u door ons topteam culinair verwend en verrast wordt. Reserveer nu uw tafel
Authentieke Nederlandse gerechten met moderne elementen
Onze keukenbrigade staat onder leiding van Freddy Bult. Samen met de vakkundige keukenbrigade houdt hij zich bezig het bedenken en bereiden van de authentieke Nederlandse gerechten met een creatieve twist. De kenmerken van onze moderne en persoonlijke kookstijl? Puur, vers, regionaal, liefst biologisch en duurzaam. De basis ligt bij klassieke bereidingen passend bij het seizoen. Daarin combineren we op geraffineerde wijze groenten en ingrediënten. Hoewel buitenlandse invloeden merkbaar zijn, blijven we dicht bij de oorsprong. Door de open structuur van ons restaurant, maakt u gedurende de avond kennis met de mensen die al deze lekkere gerechten met passie voor u bereiden!
Vakbekwame bedieningsbrigade
Onze vakbekwame bedieningsbrigade stemt zich op u af; de bediening is warm en sfeer makend indien gewenst, onzichtbaar aanwezig wanneer gepast. Met een persoonlijke en ontspannen service wordt gestreefd naar een hoog niveau van gastvrijheid.
Eigen vinoloog
Onze eigen vinoloog Aukje Westerhof geeft u graag uitleg over onze speciaal geselecteerde wijnen in combinatie met de gekozen spijzen.
A la carte of Culinair arrangement?
Naast de à la carte menukaart kunt u ook kiezen voor een culinair arrangement: Het Herbergmenu, welke zeer regelmatig wisselt in samenstelling. Op de eerste zondag van de maand serveren wij u een heerlijk relaxed Lazy Sunday menu!
  • WiFi
  • Vergaderzaal
  • Afhalen
  • Regionaal
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Gert Bruijnes

Heerlijk gegeten, erg vriendelijke bediening Het is zeker de moeite waard eens een bezoek aan deze Herberg te brengen

vr 23 augustus 2019

Fred Klooster

Op alle punten een cijfer 10. Locatie, sfeer, bediening en uiteraard het heerlijke eten, complimenten aan de koks, verrassende hapjes.

za 27 juli 2019

Lia Oosterveen

Heerlijk gegeten. Bijzondere gerechten. Alles zo mooi op op opgemaakt. Gastvrije en vriendelijke bediening! Wij komen zeker een keer terug.

do 18 juli 2019

T.

Heel verrassend en erg lekkere gerechten. We hebben heerlijk gegeten en een gezelligheid avond gehad. We komen zeker terug!

di 11 juni 2019