account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Herberg van Smallingerland

De Herberg van Smallingerland

De Herberg van Smallingerland is het oudste pand van Rottevalle (1791) en is van oudsher een plek waar mensen elkaar ontmoeten, samen eten en drinken. De vele historische details in het pand dragen bij aan de unieke sfeer van ons restaurant. Kortom: een unieke locatie voor een complete avond uit, waarbij u door ons topteam culinair verwend en verrast wordt. Reserveer nu uw tafel
Authentieke Nederlandse gerechten met moderne elementen
Onze keukenbrigade staat onder leiding van Freddy Bult. Samen met de vakkundige keukenbrigade houdt hij zich bezig het bedenken en bereiden van de authentieke Nederlandse gerechten met een creatieve twist. De kenmerken van onze moderne en persoonlijke kookstijl? Puur, vers, regionaal, liefst biologisch en duurzaam. De basis ligt bij klassieke bereidingen passend bij het seizoen. Daarin combineren we op geraffineerde wijze groenten en ingrediënten. Hoewel buitenlandse invloeden merkbaar zijn, blijven we dicht bij de oorsprong. Door de open structuur van ons restaurant, maakt u gedurende de avond kennis met de mensen die al deze lekkere gerechten met passie voor u bereiden!
Vakbekwame bedieningsbrigade
Onze vakbekwame bedieningsbrigade stemt zich op u af; de bediening is warm en sfeer makend indien gewenst, onzichtbaar aanwezig wanneer gepast. Met een persoonlijke en ontspannen service wordt gestreefd naar een hoog niveau van gastvrijheid.
Eigen vinoloog
Onze eigen vinoloog Aukje Westerhof geeft u graag uitleg over onze speciaal geselecteerde wijnen in combinatie met de gekozen spijzen.
A la carte of Culinair arrangement?
Naast de à la carte menukaart kunt u ook kiezen voor een culinair arrangement: Het Herbergmenu, welke zeer regelmatig wisselt in samenstelling. Op de eerste zondag van de maand serveren wij u een heerlijk relaxed Lazy Sunday menu!
  • WiFi
  • Vergaderzaal
  • Afhalen
  • Regionaal
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jan De Boer

We hebben weer een avond lang heerlijk gegeten en inspiratie op gedaan van smaak combinaties in een lekkere sfeer. Gewoon zoals altijd.

za 27 oktober 2018

Geertruida Beenen

Al zo vaak hebben we hier heerlijk gegeten met vrienden of familie en nog nooit zijn we in onze (hooggespannen) verwachtingen teleurgesteld. Het is de combinatie van heerlijke gerechten en de attente en persoonlijke bediening, die eten bij de Herberg van Smallingerland elke keer weer tot een klein feestje maakt!

za 27 oktober 2018

B.

Een heel bijzondere locatie, met verrukkelijke gerechten. Helaas moeten wij er nogal ver voor rijden. Je voelt je er echt thuis.

za 20 oktober 2018

R. uit Rottevalle

Super imaginative creations for every course, taking in the finest quality local ingredients.

di 25 september 2018