account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Kaai

De Kaai

Christian Devreker heet u van harte welkom in De Kaai, zijn Kaai. Hij verkende enkele verre windstreken en draaide mee in topzaken in Nederland (Oud Sluis), Frankrijk (Hotel La voile d’Or), Thailand (Shangri la Hotel Bangkok) en USA (Mirabelle at Beaver Creek). Ook in eigen land ging hij aan de slag in enkele klasse-restaurants als Sea Grill, La Maison du Boeuf, De Snippe, Pallieter en Vierschare. Tot 2013 stond hij achter het fornuis in familiezaak La Belle Maraichère.

Hij voelde dat de tijd rijp was voor zijn eigen zaak en vond aan de Suikerkaai in Halle het ideale pand. De keuze om zich verder te verdiepen in de visspecialiteiten die hij ook in La Belle Maraichère uit de kookpotten toverde was snel gemaakt.

Op 3 april 2014 opende De Kaai zijn deuren. U kan er genieten van met zorg bereide visgerechten. Probeer zeker eens de handgemaakte garnaalkroketten en laat je verleiden door een gebakken tong ‘meunière’ die wegsmelt op je tong. Vraag ’s middags zeker naar de lunch en probeer de suggesties en het Menu De Kaai. Christian verrast je hierbij met marktverse producten en laat ook de streekproducenten en –telers tot hun recht komen.

Genieten is de boodschap en daarvoor staat Christian met zijn team voor u klaar.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Hilde tanghe

In de keuken wordt prima gekookt met superverse vis en in de zaal zorgt zijn vrriendelijke dame met haar personeel voor een vlotte aangename bediening.we komen zeker terug.

za 03 augustus 2019

I.

In 1 woord....TOP. Zalige visgerechten met kwalitietsproducten.

vr 02 augustus 2019

Jos Van Der Hoeven

Uitstekende maaltijd en uitstekende service. Een plaats waar het steeds goed is om terug te komen. Kortom: De Kaai blijft een aanrader voor iedereen die houdt van een etentje waarbij de kwaliteit van de maaltijd en de kwaliteit van de service hand in hand gaan met een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

vr 19 juli 2019

Els Wyns

Mijn verjaardag kreeg extra glans door het etentje bij De Kaai. Niets op aan te merken. Perfect adres.

za 13 juli 2019