no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Kaai

De Kaai

Christian Devreker heet u van harte welkom in De Kaai, zijn Kaai. Hij verkende enkele verre windstreken en draaide mee in topzaken in Nederland (Oud Sluis), Frankrijk (Hotel La voile d’Or), Thailand (Shangri la Hotel Bangkok) en USA (Mirabelle at Beaver Creek). Ook in eigen land ging hij aan de slag in enkele klasse-restaurants als Sea Grill, La Maison du Boeuf, De Snippe, Pallieter en Vierschare. Tot 2013 stond hij achter het fornuis in familiezaak La Belle Maraichère.

Hij voelde dat de tijd rijp was voor zijn eigen zaak en vond aan de Suikerkaai in Halle het ideale pand. De keuze om zich verder te verdiepen in de visspecialiteiten die hij ook in La Belle Maraichère uit de kookpotten toverde was snel gemaakt.

Op 3 april 2014 opende De Kaai zijn deuren. U kan er genieten van met zorg bereide visgerechten. Probeer zeker eens de handgemaakte garnaalkroketten en laat je verleiden door een gebakken tong ‘meunière’ die wegsmelt op je tong. Vraag ’s middags zeker naar de lunch en probeer de suggesties en het Menu De Kaai. Christian verrast je hierbij met marktverse producten en laat ook de streekproducenten en –telers tot hun recht komen.

Genieten is de boodschap en daarvoor staat Christian met zijn team voor u klaar.
  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit

Maarten Vanholst

We zijn zeer vriendelijk ontvangen door het personeel. De vis was van uitstekende kwaliteit en na afloop van ons etentje ging de chef kok eens rond bij de klanten voor een babbeltje :-) Zeer tof!

za 28 april 2018

H.

Uiterst vriendelijk personeel. Super lekker gegeten. Prijs - kwaliteit was zeer in evenwicht. Dikke proficiat.

do 26 april 2018

S. uit Sint Genesius Rode

Aangename professionele ontvangst een gezellige sfeer en dan genieten van elke hap en slok. Het was eens te meer subliem.

vr 20 april 2018

L.

Het begint al met de vriendelijke ontvangst, men voelt zich hier direct welkom. De vis is er lekker bereid en de keuze is gevarieerd. Kortom een PLUS

do 15 maart 2018