account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Kaai

De Kaai

Christian Devreker heet u van harte welkom in De Kaai, zijn Kaai. Hij verkende enkele verre windstreken en draaide mee in topzaken in Nederland (Oud Sluis), Frankrijk (Hotel La voile d’Or), Thailand (Shangri la Hotel Bangkok) en USA (Mirabelle at Beaver Creek). Ook in eigen land ging hij aan de slag in enkele klasse-restaurants als Sea Grill, La Maison du Boeuf, De Snippe, Pallieter en Vierschare. Tot 2013 stond hij achter het fornuis in familiezaak La Belle Maraichère.

Hij voelde dat de tijd rijp was voor zijn eigen zaak en vond aan de Suikerkaai in Halle het ideale pand. De keuze om zich verder te verdiepen in de visspecialiteiten die hij ook in La Belle Maraichère uit de kookpotten toverde was snel gemaakt.

Op 3 april 2014 opende De Kaai zijn deuren. U kan er genieten van met zorg bereide visgerechten. Probeer zeker eens de handgemaakte garnaalkroketten en laat je verleiden door een gebakken tong ‘meunière’ die wegsmelt op je tong. Vraag ’s middags zeker naar de lunch en probeer de suggesties en het Menu De Kaai. Christian verrast je hierbij met marktverse producten en laat ook de streekproducenten en –telers tot hun recht komen.

Genieten is de boodschap en daarvoor staat Christian met zijn team voor u klaar.
  • Afhalen
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Takeaway
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G. uit Pamel

Nogmaals topprestatie van een super team!

ma 06 juli 2020

Carine Devreker

Super lekker gegeten, de gelakte zalm op Aziatische wijze is nieuw op de kaart en is een voltreffer!

vr 03 juli 2020

J. uit Bever

Ons eerste bezoek aan De Kaai sinds de versoepeling van de coronamaatregelen was meteen raak. Het nieuwe menu bevat voor elk wat wils, maar nog steeds op voortreffelijke wijze bereid met zeer verse producten (de gebakken zeebaars en de zeetong waren perfect).

ma 29 juni 2020

Carine Moons

Top adresje, alles supervers klaargemaakt, kan niet beter! Ook de akoustiek in het restaurant is super, kom je niet vaak tegen. Wij komen terug👌👌

vr 19 juni 2020