account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Kaai

De Kaai

Christian Devreker heet u van harte welkom in De Kaai, zijn Kaai. Hij verkende enkele verre windstreken en draaide mee in topzaken in Nederland (Oud Sluis), Frankrijk (Hotel La voile d’Or), Thailand (Shangri la Hotel Bangkok) en USA (Mirabelle at Beaver Creek). Ook in eigen land ging hij aan de slag in enkele klasse-restaurants als Sea Grill, La Maison du Boeuf, De Snippe, Pallieter en Vierschare. Tot 2013 stond hij achter het fornuis in familiezaak La Belle Maraichère.

Hij voelde dat de tijd rijp was voor zijn eigen zaak en vond aan de Suikerkaai in Halle het ideale pand. De keuze om zich verder te verdiepen in de visspecialiteiten die hij ook in La Belle Maraichère uit de kookpotten toverde was snel gemaakt.

Op 3 april 2014 opende De Kaai zijn deuren. U kan er genieten van met zorg bereide visgerechten. Probeer zeker eens de handgemaakte garnaalkroketten en laat je verleiden door een gebakken tong ‘meunière’ die wegsmelt op je tong. Vraag ’s middags zeker naar de lunch en probeer de suggesties en het Menu De Kaai. Christian verrast je hierbij met marktverse producten en laat ook de streekproducenten en –telers tot hun recht komen.

Genieten is de boodschap en daarvoor staat Christian met zijn team voor u klaar.
  • Afhalen
  • Delivery
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Valentijnspecial
Bestel
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Dany Cappellen

We hebben er echt van genoten: heel lekker en een mooie portie, zeker voor herhaling vatbaar !! Hopelijk kunnen we snel terug bij jullie komen tafelen.

vr 26 februari 2021

F.

In deze tijden, deze lekkerder maaltijd was een aangenaam moment zonder stress en met puur plezier. Het zou nog beter kunnen worden als het restaurant geopend was…. Maar dat zou voor een andere keer gebeuren.

vr 26 februari 2021

Y.

uitstekend - prima service

za 20 februari 2021

W. uit Halle

Voortreffelijk. De bouillabaisse was perfect op smaak . De vis apart verpakt met perfecte opwarminstructies.. Het betere werk alweer ...

za 20 februari 2021