account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Kaai

De Kaai

Christian Devreker heet u van harte welkom in De Kaai, zijn Kaai. Hij verkende enkele verre windstreken en draaide mee in topzaken in Nederland (Oud Sluis), Frankrijk (Hotel La voile d’Or), Thailand (Shangri la Hotel Bangkok) en USA (Mirabelle at Beaver Creek). Ook in eigen land ging hij aan de slag in enkele klasse-restaurants als Sea Grill, La Maison du Boeuf, De Snippe, Pallieter en Vierschare. Tot 2013 stond hij achter het fornuis in familiezaak La Belle Maraichère.

Hij voelde dat de tijd rijp was voor zijn eigen zaak en vond aan de Suikerkaai in Halle het ideale pand. De keuze om zich verder te verdiepen in de visspecialiteiten die hij ook in La Belle Maraichère uit de kookpotten toverde was snel gemaakt.

Op 3 april 2014 opende De Kaai zijn deuren. U kan er genieten van met zorg bereide visgerechten. Probeer zeker eens de handgemaakte garnaalkroketten en laat je verleiden door een gebakken tong ‘meunière’ die wegsmelt op je tong. Vraag ’s middags zeker naar de lunch en probeer de suggesties en het Menu De Kaai. Christian verrast je hierbij met marktverse producten en laat ook de streekproducenten en –telers tot hun recht komen.

Genieten is de boodschap en daarvoor staat Christian met zijn team voor u klaar.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Johan De Greef

We hebben super lekker gegeten (meer dan voldoende) in jullie prachtig nieuw restaurant. Vriendelijke en vlotte bediening. Zeker voor herhaling vatbaar, Karla & Johan.

zo 13 oktober 2019

Peter De Bruyn

Alle familieleden van onze groep van 15 waren uiterst tevreden over onze keuze om bij jullie van de lekkere menu te genieten. Het was gewoon top! Bediening, gerechten, wijn, ... alles was af. Bedankt nog, we hebben een fijne avond gehad. En tot slot: proficiat met jullie nieuwe inrichting, gewoon prachtig. P&P

za 12 oktober 2019

Jo Heremans

De tong: perfect gebakken In combinatie met een fris slaatje, verse fritjes, zelfgemaakte mayonaise... en mooie witte wijn! Zalig!!

ma 16 september 2019

Hilde tanghe

In de keuken wordt prima gekookt met superverse vis en in de zaal zorgt zijn vrriendelijke dame met haar personeel voor een vlotte aangename bediening.we komen zeker terug.

za 03 augustus 2019