Resengo - Reserveer bij De Kaai in Halle friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

De Kaai

De Kaai

Christian Devreker heet u van harte welkom in De Kaai, zijn Kaai. Hij verkende enkele verre windstreken en draaide mee in topzaken in Nederland (Oud Sluis), Frankrijk (Hotel La voile d’Or), Thailand (Shangri la Hotel Bangkok) en USA (Mirabelle at Beaver Creek). Ook in eigen land ging hij aan de slag in enkele klasse-restaurants als Sea Grill, La Maison du Boeuf, De Snippe, Pallieter en Vierschare. Tot 2013 stond hij achter het fornuis in familiezaak La Belle Maraichère.

Hij voelde dat de tijd rijp was voor zijn eigen zaak en vond aan de Suikerkaai in Halle het ideale pand. De keuze om zich verder te verdiepen in de visspecialiteiten die hij ook in La Belle Maraichère uit de kookpotten toverde was snel gemaakt.

Op 3 april 2014 opende De Kaai zijn deuren. U kan er genieten van met zorg bereide visgerechten. Probeer zeker eens de handgemaakte garnaalkroketten en laat je verleiden door een gebakken tong ‘meunière’ die wegsmelt op je tong. Vraag ’s middags zeker naar de lunch en probeer de suggesties en het Menu De Kaai. Christian verrast je hierbij met marktverse producten en laat ook de streekproducenten en –telers tot hun recht komen.

Genieten is de boodschap en daarvoor staat Christian met zijn team voor u klaar.
  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit

G.

Zeer lekkere keuken !

Za 10 maart 2018

J.

Weer eens heel lekker gegeten bij ‘de kaai’. Leuk om te kunnen kiezen uit 3 voorgestelde gerechten bij het ‘carnavalsmenu’.Goede bediening!Kortom: eengeslaagde avond!

Vr 09 maart 2018

Fred Steens

Zoals altijd kwaliteit prima. Service was eveneens af. Ondanks dat het meisje alleen was verliep alles zeer vlot.

Wo 28 februari 2018

M. uit Sint-Pieters-Leeuw

Wij zijn met een gezelschap van 6 koppeltjes afgezakt naar de Kaai. De voorstellen van menu (of à la carte) werden gezamenlijk overlegd en verder verfijnd afgesproken met de eigenaars. De ontvangst: impeccable, de bediening: vriendelijk, dat aangename tikje humor, steeds iedereen gelijk bediend, de wijn: was voorgesteld door De Kaai en gelukkig hebben we hun voorstel gevolgd. Het diner zelf: iedereen was heel tevreden over de kwaliteit, de originaliteit in de schotels, kortom, iedereen was echt te spreken over hetgeen ons gisteravond is voorgeschoteld. Ondanks het feit dat het restaurant volledig bezet was, is alles heel vlot verlopen en kwam alle personeel met de glimlach onze wensen voldoen. Een dikke proficiat aan iedereen (zeker ook aan de kok die zorgde voor het perfect afleveren van de verschillende schotels). Ons zien jullie zeker nog terug !

Vr 23 februari 2018