account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Kallebasse

De Kallebasse

De taverne is gelegen in het vlakke land tussen Gistel en Oostende, vlakbij zee. Al 35 jaar gekend en gesmaakt voor zijn gastvrije en royale keuken. Met als huisspecialiteiten: côte à l’os, lamsvlees, ribbetjes, scampi, spaghetti’s … Eerlijke gerechten met ruime porties voor een eerlijke prijs die bij iedereen in de smaak vallen. U eet à la carte of u kan voor het Menu Kallebasse (€31) kiezen. En ja, een zeer goede kwaliteit/prijsverhouding. Hier kan u zonder kleerscheuren met het hele gezin naartoe. Mooie wijnkaart en een groot assortiment bieren. Gezellig, ruim interieur. Vlotte en ook kindvriendelijke bediening. Toegankelijk voor rolstoelen. Groepen welkom. Grote parking. De Kallebasse is een adres dat er mag wezen, zowel in hoog- als laagseizoen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P.

Zeker een aanrader! Vriendelijke en vlotte bediening en heel lekker grillrestaurant. Een mooie kaart voor de kids.

za 08 augustus 2020

Heidi Baert

Gewoon top zoals gewoonlijk!

za 08 augustus 2020

Cindy Sanders

terras buiten is een grootse pluspunt , maar de ribbetjes waren deliscieus .. 👍

vr 07 augustus 2020

S. uit Knesselare

Het was via facebook dat we er terecht zijn gekomen, we waren aangenaam verrast. Het is een super avond geworden met heel lekker eten. Hier komen we zeker nog terug.

za 01 augustus 2020