account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Kapel

De Kapel

Gezellig samen genieten van dezelfde gerechten? Dat kan vanaf november 2018 bij ons op de bovenverdieping in het nieuwe concept van ‘De Kapel’.

Sharing: eten, drinken en gezelligheid. Dat is waar het om gaat in het nieuwe concept van De Kapel, dat boven restaurant Het Seminar wordt gerealiseerd.
Samen genieten van heerlijke gerechtjes op een unieke plek, de oude kapel!

De Kapel wordt omgetoverd tot een kleurrijke en moderne locatie waar je je ogen uitkijkt. In het midden komt een bar en keuken, waar je direct zicht op hebt om de belevenis compleet te maken. Daarnaast komt er een spektakel van een glas in lood kunstwerk, dat een echte eye-catcher is.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Dennis ten Voorde

Wij eten vaker bij het Seminar en we hebben afgelopen vrijdag ook de Kapel geprobeerd. Wij hebben enorm genoten!

vr 03 juli 2020

P. uit Almelo

Wij vonden, ons eerste bezoek aan De Kapel, een geweldige ervaring! Het was een proeverij van heerlijke, bijzondere gerechtjes in een sfeervol en mooi ingericht restaurant en de bediening was prima! Wanneer je wel eens wat anders wilt is De Kapel een absolute aanrader!! P & P

vr 03 juli 2020

Sherine Abcouwer

Het was weer super, heerlijk eten vriendelijk personeel. Wij komen snel weer terug.

za 20 juni 2020

Wim Diepeveen

De ambiance was aangenaam: stijlvol maar niet onpersoonlijk, gezellig en rustig. We hebben met z'n vijven een leuke avond gehad. De bediening is vriendelijk en correct. We kregen precies genoeg informatie over De Kapel en over de opgediende gerechten om nieuwsgierig te worden naar een hernieuwde kennismaking binnenkort. En om met het beste te eindigen: we hebben genoten van een aantal bijzondere gerechten, soms gemaakt van heel gewone ingrediënten, altijd fraai gepresenteerd. Dank voor een mooie avond!

di 10 maart 2020