account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Kapel

De Kapel

Gezellig samen genieten van dezelfde gerechten? Dat kan vanaf november 2018 bij ons op de bovenverdieping in het nieuwe concept van ‘De Kapel’.

Sharing: eten, drinken en gezelligheid. Dat is waar het om gaat in het nieuwe concept van De Kapel, dat boven restaurant Het Seminar wordt gerealiseerd.
Samen genieten van heerlijke gerechtjes op een unieke plek, de oude kapel!

De Kapel wordt omgetoverd tot een kleurrijke en moderne locatie waar je je ogen uitkijkt. In het midden komt een bar en keuken, waar je direct zicht op hebt om de belevenis compleet te maken. Daarnaast komt er een spektakel van een glas in lood kunstwerk, dat een echte eye-catcher is.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Roy In het veld

Bijzonder smaakvolle gerechten, niet standaard, heerlijk. Supercreatieve topkoks. Het concept sharing en “van grond tot mond” maken het in combinatie een zeer gedreven bediening helemaal af. Aanrader!!

za 28 september 2019

H.

Gezellige avond met heerlijk eten in een sfeervolle omgeving. Voor herhaling vatbaar.

za 28 september 2019

M.

We hebben heerlijk gegeten! Prettige bediening en een goede sfeer

vr 27 september 2019

T.

Heerlijk restaurant met mooie en goede zitplaatsen, open keuken, personeel die weet waar hij/zij het over heeft en tot slot verrukkelijk eten. Het shared dining concept is iets wat wij altijd al deden maar met deze hoeveelheden klopt het precies!

vr 06 september 2019