account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Kapel

De Kapel

Gezellig samen genieten van dezelfde gerechten? Dat kan vanaf november 2018 bij ons op de bovenverdieping in het nieuwe concept van ‘De Kapel’.

Sharing: eten, drinken en gezelligheid. Dat is waar het om gaat in het nieuwe concept van De Kapel, dat boven restaurant Het Seminar wordt gerealiseerd.
Samen genieten van heerlijke gerechtjes op een unieke plek, de oude kapel!

De Kapel wordt omgetoverd tot een kleurrijke en moderne locatie waar je je ogen uitkijkt. In het midden komt een bar en keuken, waar je direct zicht op hebt om de belevenis compleet te maken. Daarnaast komt er een spektakel van een glas in lood kunstwerk, dat een echte eye-catcher is.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Wim Diepeveen

De ambiance was aangenaam: stijlvol maar niet onpersoonlijk, gezellig en rustig. We hebben met z'n vijven een leuke avond gehad. De bediening is vriendelijk en correct. We kregen precies genoeg informatie over De Kapel en over de opgediende gerechten om nieuwsgierig te worden naar een hernieuwde kennismaking binnenkort. En om met het beste te eindigen: we hebben genoten van een aantal bijzondere gerechten, soms gemaakt van heel gewone ingrediënten, altijd fraai gepresenteerd. Dank voor een mooie avond!

di 10 maart 2020

Clemens Dijkers

3 gangen menu met 2 is genieten van 6 gerechten met verrassende smaakjes. De koks en de serveerster waren oprecht nieuwsgierig naar onze ervaringen. Het was een erg smakelijke en gezellige belevenis.

zo 08 maart 2020

J.

Uitstekend met hele vriendelijke mensen!

vr 06 maart 2020

Marloes Haarhuis

Super leuke lokatie! Lekker eten, alles goed georganiseerd, jullie zijn een goed team. Kortom, een aanrader voor een gezellige avond. Prachtige lokatie! Dank voor jullie gastvrijheid.

wo 04 maart 2020