account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Kapel

De Kapel

Gezellig samen genieten van dezelfde gerechten? Dat kan vanaf november 2018 bij ons op de bovenverdieping in het nieuwe concept van ‘De Kapel’.

Sharing: eten, drinken en gezelligheid. Dat is waar het om gaat in het nieuwe concept van De Kapel, dat boven restaurant Het Seminar wordt gerealiseerd.
Samen genieten van heerlijke gerechtjes op een unieke plek, de oude kapel!

De Kapel wordt omgetoverd tot een kleurrijke en moderne locatie waar je je ogen uitkijkt. In het midden komt een bar en keuken, waar je direct zicht op hebt om de belevenis compleet te maken. Daarnaast komt er een spektakel van een glas in lood kunstwerk, dat een echte eye-catcher is.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Enorme aanrader! Eten was heerlijk en de service top.

zo 24 maart 2019

B. uit Vriezenveen

Hartelijke ontvangst. Lastige twee trappen naar boven. Wel een lift aanwezig. Heerlijke kliene gerechten gegeten om te delen. 4 gangen elk bestaat uit twee kleine getechtjes om te delen. . Niet teveel Goede variatie Prettige bediening. Alleen was het kopje koffie wel heel erg kaal. Een heel klein zoetigheidje erbij zou prettig zijn. Prachtig ingerichte voormalige kapel. Prettig zittende stoeltjes. Keuze in hoog en laag zitten rondom de open keuken. Echt een aanwinst dit restaurant. We komen zeker terug.

za 09 maart 2019

P.

Heerlijk gegeten

di 26 februari 2019

Jos Filart

Super avond gehad, lang geleden dat ik in Twente zo lekker hebben gegeten., unieke gerechten, mooi gepresenteerd, vriendelijke gemoedelijke sfeer, die gecreëerd wordt door de medewerkers, van begin tot eind. En een prachtig ingerichte locatie.

zo 24 februari 2019