account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Kapel

De Kapel

Gezellig samen genieten van dezelfde gerechten? Dat kan vanaf november 2018 bij ons op de bovenverdieping in het nieuwe concept van ‘De Kapel’.

Sharing: eten, drinken en gezelligheid. Dat is waar het om gaat in het nieuwe concept van De Kapel, dat boven restaurant Het Seminar wordt gerealiseerd.
Samen genieten van heerlijke gerechtjes op een unieke plek, de oude kapel!

De Kapel wordt omgetoverd tot een kleurrijke en moderne locatie waar je je ogen uitkijkt. In het midden komt een bar en keuken, waar je direct zicht op hebt om de belevenis compleet te maken. Daarnaast komt er een spektakel van een glas in lood kunstwerk, dat een echte eye-catcher is.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Geon Hesselink

Prima kwaliteit super vers en ter plekke klaar gemaakt door Luuk. en Thomas. Leuke inrichting, en goed concept sharing en dining. Voldoende keus op de kaart en best wel grote portie"s.

zo 11 augustus 2019

G.

Heerlijk gegeten met 8 dames gisteravond!! Super ook dat er speciale gerechtjes gemaakt werden voor mensen met een voedselallergie.. helemaal top!!

vr 09 augustus 2019

Katinka Hamming

Heerlijke culinaire gerechten. Terwijl de koks bezig waren met het bereiden van de gerechten stonden ze ook open voor een praatje. Heel leuk concept.

vr 09 augustus 2019

Rita Theisen

Heerlijk gegeten in een gezellige ontspannen sfeer.

za 03 augustus 2019