account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Kapel

De Kapel

Gezellig samen genieten van dezelfde gerechten? Dat kan vanaf november 2018 bij ons op de bovenverdieping in het nieuwe concept van ‘De Kapel’.

Sharing: eten, drinken en gezelligheid. Dat is waar het om gaat in het nieuwe concept van De Kapel, dat boven restaurant Het Seminar wordt gerealiseerd.
Samen genieten van heerlijke gerechtjes op een unieke plek, de oude kapel!

De Kapel wordt omgetoverd tot een kleurrijke en moderne locatie waar je je ogen uitkijkt. In het midden komt een bar en keuken, waar je direct zicht op hebt om de belevenis compleet te maken. Daarnaast komt er een spektakel van een glas in lood kunstwerk, dat een echte eye-catcher is.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Mooie locatie, vriendelijke medewerkers met kennis van zaken, erg leuk concept en goede kwaliteit. Al met al een erg leuke avond gehad die zeker voor herhaling vatbaar is.

za 11 juli 2020

Gert Zwart

Mooie locatie. Uitstekende keuken. Verrassende smaken.

za 11 juli 2020

Wibren Stroot

Het is een prachtige locatie om een lekker hapje te eten. Het eten was ook voortreffelijk. Bedankt voor de goede service

za 11 juli 2020

Dennis ten Voorde

Wij eten vaker bij het Seminar en we hebben afgelopen vrijdag ook de Kapel geprobeerd. Wij hebben enorm genoten!

vr 03 juli 2020