Resengo - Go out & enjoy friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

De Kastelein

De Kastelein

Filip en Chantal presenteren u in "De Kastelein" een typisch Belgische keuken, aangevuld met pittige salades en wekelijks wisselende suggesties. Iedereen vindt met heel wat gemak iets lekkers op de uitgebreide kaart.

Iedere dag van de week staat in "De Kastelein" ook steeds een gevarieerde lekkere dagschotel op het menu. Paardenbiefstuk is hier DE specialeit van het huis. Iets komen drinken kan natuurlijk ook bij ons, van een frisse pint tot een lekkere koffie. De keuken blijft de hele namiddag paraat voor allerlei zoets en zelfs ieder gerecht op de kaart kan u worden aangeboden.

Eerlijke, gezellige keuken voor een uitstekende prijs-kwaliteit is wat hier primeert.
"De Kastelein" geeft u ook de mogelijkheid tot feesten voor max. 20 personen. Kom zeker eens langs op één van onze thema-avonden met live muziek. Parkeren in de onmiddellijke omgeving van het restaurant is voorzien.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit

T. uit Buggenhout

Gezellig. Sfeervol. Alles was om te lekkerder. Prijs kwaliteit fantastisch. Goede bediening. Hier gaan we nog veel komen

Vr 19 januari 2018

Patrick Bockstael

Zoals steeds alles (ontvangst, bediening, superlekkere maaltijd, persoonlijk contact, ...) in opperbeste stemming en sfeer !

Vr 29 september 2017

L. uit Lede

Zeer vlotte en snelle bediening

Vr 14 juli 2017

J. uit Laarne

Gezellig, lekker en heel vriendelijk personeel!

Vr 02 juni 2017