account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Kastelein

De Kastelein

Filip en Chantal presenteren u in "De Kastelein" een typisch Belgische keuken, aangevuld met pittige salades en wekelijks wisselende suggesties. Iedereen vindt met heel wat gemak iets lekkers op de uitgebreide kaart.

Iedere dag van de week staat in "De Kastelein" ook steeds een gevarieerde lekkere dagschotel op het menu. Paardenbiefstuk is hier DE specialeit van het huis. Iets komen drinken kan natuurlijk ook bij ons, van een frisse pint tot een lekkere koffie. De keuken blijft de hele namiddag paraat voor allerlei zoets en zelfs ieder gerecht op de kaart kan u worden aangeboden.

Eerlijke, gezellige keuken voor een uitstekende prijs-kwaliteit is wat hier primeert.
"De Kastelein" geeft u ook de mogelijkheid tot feesten voor max. 20 personen. Kom zeker eens langs op één van onze thema-avonden met live muziek. Parkeren in de onmiddellijke omgeving van het restaurant is voorzien.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit

Michael Verhulst

Een aanrader! Gaan we zeker nog bezoeken

vr 13 juli 2018

L. uit Oudegem

uitstekend geschikt voor familie etentjes er is voor ieder wat wils doe zo verder Chantal en filly

zo 13 mei 2018

Jaak Vundelinckx

Bij de eerste maal dat we het restaurant bezochten stelden we vast dat niettegenstaande de drukke bezetting de bediening zeer vlot verliep en zowel het dagmenu als de keuze op de menukaart heel goed meeviel.

do 29 maart 2018

T. uit Buggenhout

Gezellig. Sfeervol. Alles was om te lekkerder. Prijs kwaliteit fantastisch. Goede bediening. Hier gaan we nog veel komen

vr 19 januari 2018