account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Kleine Toren

De Kleine Toren

Seizoens- en streekproducten staan centraal in de keuken van chefkok Dennis van Nispen. Op de regelmatig wisselende menukaart vindt u dan ook de mooie Zeeuwse ingrediënten terug. Naast het à la carte en Menu van de chef worden er ook thema menu’s geserveerd, zoals een wildmenu, fruits de mer en het Oosterscheldekreeftmenu.

Maître en sommelier Jelle draagt zorg voor de service en weet altijd weer verrassende wijn en spijscombinaties te maken. Naast de uitgebreide wijnkaart met bekende klassiekers en onbekende verrassingen, worden er ook meer dan 15 wijnen per glas geschonken, zodat bij ieder gerecht een passende wijn geserveerd kan worden.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Eddy&Linda Brotmann

Top in 1 woord. Service wat een aandacht datde klant hier krijgt.wijn mooie kaart.Gerechten prachtig voor het oog en rijkelijk voor de maag..proef zeker de Sabayone.........

zo 07 juli 2019

L. uit St.Jansteen

Prettige ontvangst in bijzondere locatie, pure verwennerij met heerlijke verse producten, uitstekende wijnen. Aangename bediening. Een aanrader! Hier komen we nog eens terug.

zo 07 juli 2019

Mark Sprenkels

We komen graag regelmatig en het is immer een heerlijke ervaring. Chapeau!

za 06 juli 2019

E. uit Sin-Pauwels

heel lekker gegeten! een aanrader!

za 29 juni 2019