account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Kleine Toren

De Kleine Toren

Seizoens- en streekproducten staan centraal in de keuken van chefkok Dennis van Nispen. Op de regelmatig wisselende menukaart vindt u dan ook de mooie Zeeuwse ingrediënten terug. Naast het à la carte en Menu van de chef worden er ook thema menu’s geserveerd, zoals een wildmenu, fruits de mer en het Oosterscheldekreeftmenu.

Maître en sommelier Jelle draagt zorg voor de service en weet altijd weer verrassende wijn en spijscombinaties te maken. Naast de uitgebreide wijnkaart met bekende klassiekers en onbekende verrassingen, worden er ook meer dan 15 wijnen per glas geschonken, zodat bij ieder gerecht een passende wijn geserveerd kan worden.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marc en Toots Dhooge

Elk gerecht was een feest zowel de presentatie als de smaak !

za 23 maart 2019

B.

Wat een prachtige inrichting., WoW effect als je binnen komt. Heel erg genoten van jullie gerechten, wijn en service. Zijn erg verwend. Bedankt voor deze middag. Komen zeker gezellig bij jullie terug!

za 16 maart 2019

I.

Bijzonder mooie locatie, heerlijke ruime opzet met fijne stoelen. Mooi menu. Dieetwensen worden met alternatieven ingevuld terwijl in de presentatie iedereen een gelijkogend gang gepresenteerd krijgt. Lekkere wijnen. De mensen ontzorgen de hele avond zodat je echt kunt genieten.

vr 15 maart 2019

J.

Geweldige service in een prachtige ambiance

za 09 maart 2019