account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Kleine Toren

De Kleine Toren

Seizoens- en streekproducten staan centraal in de keuken van chefkok Dennis van Nispen. Op de regelmatig wisselende menukaart vindt u dan ook de mooie Zeeuwse ingrediënten terug. Naast het à la carte en Menu van de chef worden er ook thema menu’s geserveerd, zoals een wildmenu, fruits de mer en het Oosterscheldekreeftmenu.

Maître en sommelier Jelle draagt zorg voor de service en weet altijd weer verrassende wijn en spijscombinaties te maken. Naast de uitgebreide wijnkaart met bekende klassiekers en onbekende verrassingen, worden er ook meer dan 15 wijnen per glas geschonken, zodat bij ieder gerecht een passende wijn geserveerd kan worden.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Mijn ouders kregen een diner in De Kleine Toren cadeau voor hun 55-jarig jubileum en hebben enorm genoten van het eten en van de wijze waarop ze door het personeel in de watten werden gelegd. Daarnaast waren ze erg onder de indruk van de locatie en die manier waarop deze ingericht was. Een dikke 10.

za 14 september 2019

Elzalien Christiaanse

Heerlijk gegeten en goede bediening! Mooie locatie, echt prachtig. Ik ben zelf zwanger en een moeilijk eter plus een allergie maar ook daar was voor gezorgd en ik had een mooie aangepast menu.. super bedankt

vr 13 september 2019

Jacques Wouters

Hier is ALLES perfect in orde. Ontvangst, charmante bediening, bovenal sterkwaliteit keuken

zo 08 september 2019

M.

Elk gerecht was als een schilderij op je bord !

vr 06 september 2019