account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Klub

De Klub

De Klub in Utrecht: een moderne, maar tijdloze bistro met een kleine kaart, waar je voor een goede prijs waanzinnig lekker eet en drinkt en waar gastvrijheid als een vanzelfsprekendheid wordt gezien.

De Klub serveert ontbijt, (warme) lunch en diner. Hierbij gebruiken ze alleen ingrediënten waar ze volledig achter staan.

Het menu (geïnspireerd op de Franse en Italiaanse keuken) wisselt wekelijks. Zo word je iedere keer verrast met een nieuw menu. Geniet van de lunchkaart met soep, salade en een quiche, waarvan de ingrediënten dagelijks wisselen of ga voor een 3-gangendiner voor maar €29,50.

Ook is er een mogelijkheid om je menu uit te breiden met bijvoorbeeld oesters, charcuterie of een kaasplateau. Bovendien schenkt De Klub heerlijke bijpassende wijnen bij alle gerechten. Wil je dit ook proeven? Reserveer dan nu bij De Klub in Utrecht.
  • Afhalen
  • Delivery
Bestel
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Originele gerechten, met spannende smaakcombinaties! De biet in klei was echt een bijzonder en stoer gerecht. Heerlijke bijpassende wijn voor een hele goede prijs. Aanrader!

vr 02 april 2021

J.

Het brood als altijd: top

za 27 maart 2021

M.

Ik had het viergangenmenu besteld en was zeer tevreden! De instructies waren helder en de gerechten makkelijk klaar te maken. Ik heb enorm genoten van het heerlijke eten. Bedankt!

za 27 maart 2021

Marcella Van Teeffelen

Heerlijk gegeten. De uitleg van hoe het klaar te maken is heel simpel te volgen.

za 27 maart 2021