account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Klub

De Klub

De Klub in Utrecht: een moderne, maar tijdloze bistro met een kleine kaart, waar je voor een goede prijs waanzinnig lekker eet en drinkt en waar gastvrijheid als een vanzelfsprekendheid wordt gezien.

De Klub serveert ontbijt, (warme) lunch en diner. Hierbij gebruiken ze alleen ingrediënten waar ze volledig achter staan.

Het menu (geïnspireerd op de Franse en Italiaanse keuken) wisselt wekelijks. Zo word je iedere keer verrast met een nieuw menu. Geniet van de lunchkaart met soep, salade en een quiche, waarvan de ingrediënten dagelijks wisselen of ga voor een 3-gangendiner voor maar €29,50.

Ook is er een mogelijkheid om je menu uit te breiden met bijvoorbeeld oesters, charcuterie of een kaasplateau. Bovendien schenkt De Klub heerlijke bijpassende wijnen bij alle gerechten. Wil je dit ook proeven? Reserveer dan nu bij De Klub in Utrecht.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D.

De afgelopen jaren verschillende keren gegeten. Waar de meeste restaurants nog wel eens wisselend zijn in kwaliteit van bediening en eten, is dit bij De Klub constant. Altijd perfecte bediening, service en heerlijk eten. Een aanrader om zelf te beleven!

vr 11 oktober 2019

J.

Heerlijk eten in een fijne ambiance met plezierige bediening.

do 10 oktober 2019

Janneke Vorstenbosch

Het was weer super!!

za 05 oktober 2019

Rosa Wansink

Goede kundige service die net dat stapje extra zetten. Leuke verschillende bereidingen van de groente. Altijd een feestje om hier te eten!

za 28 september 2019