account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Klub

De Klub

De Klub in Utrecht: een moderne, maar tijdloze bistro met een kleine kaart, waar je voor een goede prijs waanzinnig lekker eet en drinkt en waar gastvrijheid als een vanzelfsprekendheid wordt gezien.

De Klub serveert ontbijt, (warme) lunch en diner. Hierbij gebruiken ze alleen ingrediënten waar ze volledig achter staan.

Het menu (geïnspireerd op de Franse en Italiaanse keuken) wisselt wekelijks. Zo word je iedere keer verrast met een nieuw menu. Geniet van de lunchkaart met soep, salade en een quiche, waarvan de ingrediënten dagelijks wisselen of ga voor een 3-gangendiner voor maar €29,50.

Ook is er een mogelijkheid om je menu uit te breiden met bijvoorbeeld oesters, charcuterie of een kaasplateau. Bovendien schenkt De Klub heerlijke bijpassende wijnen bij alle gerechten. Wil je dit ook proeven? Reserveer dan nu bij De Klub in Utrecht.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Heerlijke avond: het eten, de bediening, de sfeer....TOP!

vr 06 december 2019

C.

Ik heb heerlijk gegeten. We waren met zijn tweeën, hadden het vlees en vegetarische menu en beiden waren heerlijk. Bij een aantal gerechten vielen we stil. En voor een mooie prijs. Dank voor een fijne avond.

wo 27 november 2019

Olaf Laurs

De Klub is na 5 jaar inmiddels gegroeid tot één van de beste restaurants van Utrecht. Originele ingrediënt- en smaakcombinaties, goede portionering, prima wijn en een ontspannen bediening - wat wil je nog meer. En: het kan allemaal ook nog een voor minder dan € 100 pp. Top.

za 16 november 2019

L.

Zo hoort een avondje uit te zijn!

do 14 november 2019