account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Klub

De Klub

De Klub in Utrecht: een moderne, maar tijdloze bistro met een kleine kaart, waar je voor een goede prijs waanzinnig lekker eet en drinkt en waar gastvrijheid als een vanzelfsprekendheid wordt gezien.

De Klub serveert ontbijt, (warme) lunch en diner. Hierbij gebruiken ze alleen ingrediënten waar ze volledig achter staan.

Het menu (geïnspireerd op de Franse en Italiaanse keuken) wisselt wekelijks. Zo word je iedere keer verrast met een nieuw menu. Geniet van de lunchkaart met soep, salade en een quiche, waarvan de ingrediënten dagelijks wisselen of ga voor een 3-gangendiner voor maar €29,50.

Ook is er een mogelijkheid om je menu uit te breiden met bijvoorbeeld oesters, charcuterie of een kaasplateau. Bovendien schenkt De Klub heerlijke bijpassende wijnen bij alle gerechten. Wil je dit ook proeven? Reserveer dan nu bij De Klub in Utrecht.
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Michel Kok Kok

Het was weer bijzonder goed

za 04 december 2021

M.

Door coronamaatregelen moeten ze om 17 uur dicht, dus we zijn nu uitgebreid gaan lunchen. De beste steak frites ooit gegeten, daarnaast serveren ze ook hun uitgebreide menu. Vlakbij de keuken gezeten, zodat je de koks goed aan het werkt kumt zien. Erg gezellig, fijn personeel en we voelden ons zeer welkom!

za 04 december 2021

A.

Groot fan van De Klub en hun gevoel voor gastvrijheid en koken!!! Wederom heerlijk gegeten, ik word altijd verrast!

zo 28 november 2021

R.

Fantastisch gegeten. Een culinaire verrassing.

vr 26 november 2021