account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Klub

De Klub

De Klub in Utrecht: een moderne, maar tijdloze bistro met een kleine kaart, waar je voor een goede prijs waanzinnig lekker eet en drinkt en waar gastvrijheid als een vanzelfsprekendheid wordt gezien.

De Klub serveert ontbijt, (warme) lunch en diner. Hierbij gebruiken ze alleen ingrediënten waar ze volledig achter staan.

Het menu (geïnspireerd op de Franse en Italiaanse keuken) wisselt wekelijks. Zo word je iedere keer verrast met een nieuw menu. Geniet van de lunchkaart met soep, salade en een quiche, waarvan de ingrediënten dagelijks wisselen of ga voor een 3-gangendiner voor maar €29,50.

Ook is er een mogelijkheid om je menu uit te breiden met bijvoorbeeld oesters, charcuterie of een kaasplateau. Bovendien schenkt De Klub heerlijke bijpassende wijnen bij alle gerechten. Wil je dit ook proeven? Reserveer dan nu bij De Klub in Utrecht.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Frank Philips

Ohhh, was weer heerlijk! 2 Fantastische amuses. Heb de lente geproefd in het voorgerecht. Diepe smaken in het hoofdgerecht. En genoten van de desserts. Mooie wijnen en fijne mensen. Yum, yum!

vr 13 maart 2020

Maarten van Putte

Je betaald voor wat bijzonders en dat krijg je ook. Daarnaast goede en informatieve gastheren/vrouwen, die nog echt oprecht interesse hebben in de gasten en hun vragen/verhalen.

vr 13 maart 2020

G.

Wat een bijzondere plek om te dineren, op de rand van Utrecht in een gebied waar eigenlijk verder biet zoveel is. De bediening is ontzettend aardig en het eten os echt heerlijk. En ik houd vN het concept “eten wat de pot schaft”. Je hoeft voor het eten maar een keer te kiezen Vegetarisch of niet.... Echt een aanrader voor een gezellig avondje uit.

vr 06 maart 2020

Pim Brassien

Wat een fijn restaurant. Een absolute topper in Utrecht!

wo 04 maart 2020