account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Klub

De Klub

De Klub in Utrecht: een moderne, maar tijdloze bistro met een kleine kaart, waar je voor een goede prijs waanzinnig lekker eet en drinkt en waar gastvrijheid als een vanzelfsprekendheid wordt gezien.

De Klub serveert ontbijt, (warme) lunch en diner. Hierbij gebruiken ze alleen ingrediënten waar ze volledig achter staan.

Het menu (geïnspireerd op de Franse en Italiaanse keuken) wisselt wekelijks. Zo word je iedere keer verrast met een nieuw menu. Geniet van de lunchkaart met soep, salade en een quiche, waarvan de ingrediënten dagelijks wisselen of ga voor een 3-gangendiner voor maar €29,50.

Ook is er een mogelijkheid om je menu uit te breiden met bijvoorbeeld oesters, charcuterie of een kaasplateau. Bovendien schenkt De Klub heerlijke bijpassende wijnen bij alle gerechten. Wil je dit ook proeven? Reserveer dan nu bij De Klub in Utrecht.
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C. uit NUenen

Aanrader op een ongewone plek. Gezellige en relaxte sfeer met open keuken. Heel verfijnde en verrassende gerechten, wijnen passen perfect bij de gangen. Bediening die echt aandacht voor je heeft. Een echte parel.

za 25 juni 2022

Wim Rieff

merci, topavond gehad

do 23 juni 2022

J.

Erg lekker gegeten…de barhap was super! En de Frangipane was een heerlijke afsluiter. Aanrader!

za 04 juni 2022

S.

Heerlijk gegeten, goede service, leuke locatie en mooi interieur!

vr 03 juni 2022