accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

De Klub

Contact

Social media

De Klub in Utrecht: een moderne, maar tijdloze bistro met een kleine kaart, waar je voor een goede prijs waanzinnig lekker eet en drinkt en waar gastvrijheid als een vanzelfsprekendheid wordt gezien.

De Klub serveert ontbijt, (warme) lunch en diner. Hierbij gebruiken ze alleen ingrediënten waar ze volledig achter staan.

Het menu (geïnspireerd op de Franse en Italiaanse keuken) wisselt wekelijks. Zo word je iedere keer verrast met een nieuw menu. Geniet van de lunchkaart met soep, salade en een quiche, waarvan de ingrediënten dagelijks wisselen of ga voor een 3-gangendiner voor maar €29,50.

Ook is er een mogelijkheid om je menu uit te breiden met bijvoorbeeld oesters, charcuterie of een kaasplateau. Bovendien schenkt De Klub heerlijke bijpassende wijnen bij alle gerechten. Wil je dit ook proeven? Reserveer dan nu bij De Klub in Utrecht.
  • Gault&Millau
  • Terrassen
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10Kwaliteit
  • 9.6/10Service
  • 9.2/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P.

Zoals altijd zeer goed, en nu, met een borrel voor een grote groep en aansluitend diner was alles uitstekend en ontzorgd. We konden genieten en De Klub dacht in alles mee, vriendelijk en met heerlijk eten.

wo 29 maart 2023

Kim Lew

Bij de Klub word je echt verwend! Geluk is dus toch te koop 😜!

vr 24 maart 2023

K.

Heerlijk gegeten, heerlijke avond gehad.

vr 24 maart 2023

Nina Sanderse

Wat een fijne avond, eten was heerlijk, goede bediening en lekkere muziek. Een plek waar we zeker terug gaan komen!

do 23 maart 2023