account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Klub

De Klub

De Klub in Utrecht: een moderne, maar tijdloze bistro met een kleine kaart, waar je voor een goede prijs waanzinnig lekker eet en drinkt en waar gastvrijheid als een vanzelfsprekendheid wordt gezien.

De Klub serveert ontbijt, (warme) lunch en diner. Hierbij gebruiken ze alleen ingrediënten waar ze volledig achter staan.

Het menu (geïnspireerd op de Franse en Italiaanse keuken) wisselt wekelijks. Zo word je iedere keer verrast met een nieuw menu. Geniet van de lunchkaart met soep, salade en een quiche, waarvan de ingrediënten dagelijks wisselen of ga voor een 3-gangendiner voor maar €29,50.

Ook is er een mogelijkheid om je menu uit te breiden met bijvoorbeeld oesters, charcuterie of een kaasplateau. Bovendien schenkt De Klub heerlijke bijpassende wijnen bij alle gerechten. Wil je dit ook proeven? Reserveer dan nu bij De Klub in Utrecht.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Raymond Steffen

Leuke locatie, goed en gratis parkeren, goede sfeer!

di 25 juni 2019

N.

Het was een top avond! Heerlijk eten, lekkere wijn en fijne bediening. We komen sowieso terug!!

wo 19 juni 2019

M.

Erg lekker eten. Creatief samengesteld menu. Als je blij wordt van het ontdekken van meerdere smaken in een gerecht, raad ik de Klub ten zeerste aan!

ma 17 juni 2019

V.

Bij binnenkomst een warm ontvangst. Fijne sfeer. Prijs-kwaliteitverhouding is super en het diner en de wijnen zijn goed op elkaar afgestemd

zo 09 juni 2019