account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Klub

De Klub

De Klub in Utrecht: een moderne, maar tijdloze bistro met een kleine kaart, waar je voor een goede prijs waanzinnig lekker eet en drinkt en waar gastvrijheid als een vanzelfsprekendheid wordt gezien.

De Klub serveert ontbijt, (warme) lunch en diner. Hierbij gebruiken ze alleen ingrediënten waar ze volledig achter staan.

Het menu (geïnspireerd op de Franse en Italiaanse keuken) wisselt wekelijks. Zo word je iedere keer verrast met een nieuw menu. Geniet van de lunchkaart met soep, salade en een quiche, waarvan de ingrediënten dagelijks wisselen of ga voor een 3-gangendiner voor maar €29,50.

Ook is er een mogelijkheid om je menu uit te breiden met bijvoorbeeld oesters, charcuterie of een kaasplateau. Bovendien schenkt De Klub heerlijke bijpassende wijnen bij alle gerechten. Wil je dit ook proeven? Reserveer dan nu bij De Klub in Utrecht.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S. uit Utrecht

Eten was uitstekend maar de keuze is beperkt dus je moet het net lekker vinden.

do 06 februari 2020

C.

De Klub is een plek waar je je meteen thuis voelt, de liefde van de mensen en het eten zijn fantastisch! We komen er dan ook regelmatig met heel veel plezier. Dankjewel voor weer een mooie avond lieverds!

za 01 februari 2020

D.

Vertrouwd lekker!

za 01 februari 2020

Nicoline Van der laan

Wat een fijne plek! Heerlijk eten, ontzettend verrassend en dat in een vriendelijke, persoonlijke sfeer. Top!

wo 22 januari 2020