accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Controverse

Contact

Controverse is één en al harmoniërende tegenstelling, waarin onze passie voor ‘vers’ centraal staat. Hoogstaand én toegankelijk, authentiek én hedendaags. Een echte smaaksmederij waar we ruwe grondstof van bij ons (vergeten groenten, vlees van geselecteerde rassen, …) omvormen tot een geweldig gerecht. Iedereen in het team heeft een food crush met grote cru. En dat proeft u. Controverse is een restaurant voor ondernemers, vrienden en gezinnen die houden van puur karakterfood. Er is een aparte lounge en een zaal voor grotere gezelschappen met magistraal uitzicht. In ons restaurant in Aalst kan echt iedereen genieten. Welkom! Mag ik alvast uw virtuele jas aannemen?
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10Kwaliteit
  • 9.5/10Service
  • 8.9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K. uit Merchtem

Zeer lekker gegeten enkel spijtig van de akoestiek. Zeer veel lawaai.

za 23 september 2023

M.

De verwerkte producten zijn heel kwalitatief en de bediening is vriendelijk, warm, rustig en discreet. Fijn en betaalbaar eten in een mooi kader. Een plek met Karakter.

di 19 september 2023

Herwig Coppens

Zoals gewoonlijk lekker ,vriendelijke bediening. Goede prijs / kwaliteit verhouding

za 16 september 2023

I.

Zeer verfijnde afwerking en bijzonder lekkere smaken! Zoals er wordt omschreven: ‘puur karakterfood’! Ook de bediening is er uitstekend. Wij keren zeker terug.

za 16 september 2023