account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Luytervelde

De Luytervelde

Bij De Luytervelde weten we wat het geheim van écht genieten is en dat delen we graag met onze gasten. Echt genieten doe je pas als alles klopt; van het gerecht op je bord, de wijn in je glas, het gezelschap aan tafel tot de sfeer in het restaurant.

En hoe lang, dat maakt ons niet uit. Of je nu ‘s middags een uurtje komt lunchen of een hele avond wilt dineren, bij
De Luytervelde ben je altijd welkom.

Als onze gasten genieten, dan doen wij dat ook. Gastvrouw Karin Smits en haar brigade verwelkomen je dan ook graag in dit bijzonder smaakvolle stukje Eindhoven.

Als de weersomstandigheden het toelaten, serveren wij lunch en diner ook in onze prachtige tuin.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • Vergaderzaal
  • € 50 - 100
  • Terras
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Andres Lopez

Heerlijk familier. Eten fantastisch. Verrassende smaken. Een aperitief van het huis om te smullen. Gezellige, passie-volle bediening die het zo professioneel doet dat je niet eens merkt dat ze dingen van de tafel weghalen. Kortom een feestje om er te zijn.

vr 29 november 2019

C. uit Eindhoven

Eten was voortreffelijk!

wo 27 november 2019

S.

Goede bediening en goed eten.

di 26 november 2019

A. Willems

In plaats van zakelijk een keer met gezin wezen dineren voor onze trouwdag. Vooraf had ik de wensen van onze dochter doorgegeven én aangegeven dat we graag met champagne (en icetea green in champagneglas voor onze dochter) wilde starten. Alles verliep vlekkeloos en volgens vraag. En dan het eten, in één woord voortreffelijk. Maar dat is het altijd bij de Luijtervede. Zeer vriendelijk en kundige brigade. Karin en team, jullie hebben jezelf weer bewezen. We komen zeker terug.

di 26 november 2019