no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

De Marnixhoeve

De Marnixhoeve

Marnixhoeve dat is (h)eerlijke nostalgie sinds 1909 met een rijke geschiedenis.

Authenticiteit, identiteit, traditie en een goede Vlaamse kost zonder teveel fantasietjes… Dat is onze filosofie.

Je kan bij ons op de kaart enkele Vlaamse klassiekers als kalfsfricasee, stoofvlees friet van de bomma en paling in’t groen vinden.

De kaart is bewust niet te uitgebreid daar we alles van A tot Z vers en zelf bereiden van fond tot afgewerkt product.

Elke maand serveren we een streekgebonden 3-gangen maandmenu aan 35 euro per persoon waarvan u de gerechten ook apart kan bestellen.

Dankzij de ligging is de Marnixhoeve de ideale ontmoetingsplaats voor een zakenlunch. Ons lunchmenu is markt en seizoensgebonden en veranderd elke 2 weken. U heeft er de keuze tussen 2 voorgerechten en 2 hoofdgerechten voor maar 19.95 euro per persoon. Ook de gerechten uit dit menu zijn afzonderlijk te bestellen.

Bier is waar elke Belg trots op mag zijn en wordt te vaak aan de kant gezet voor wijn of andere dranken bij het eten. Omdat dit stukje erfgoed perfect in onze filosofie past maken we op de kaart de link tussen de bieren en onze gerechten. Kom zeker eens proeven.

Daarnaast is het er ook de ideale plek om na een wandeling of fietstocht te komen genieten tijdens onze „tea-time” van een heerlijke kop illy koffie met een pannenkoek of andere zoetigheid.

De Marnixhoeve is al lang en heel ver bekend, maar is pas sinds februari 2014 onder de uitbating van Inge, Anouk en Bjorn.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit

K. uit Beerzel

Vriendelijke bediening.

do 17 mei 2018

Lea Van der Auwera

Het is altijd gezellig en lekker eten bij julie Veel keuze en genoeg te eten

zo 08 april 2018

Joke Bruyndonckx

Zoals steeds zeer lekker gegeten, bordjes mooi om te zien en vriendelijk personeel.

vr 23 maart 2018

Ann Dupon

Super ervaring. Zeer vers en uitgebreid ontbijtbuffet. Ideaal om met zijn 2 of met familie of vrienden te doen. Wij komen zeker terug. Ook het personeel is er zeer vriendelijk.

za 17 maart 2018