account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Meesterproef

De Meesterproef

Waar voorheen de makkelijke pakjes met e-nummers werden geproduceerd, kunt u nu in industriële sfeer genieten van ambachtelijk eten en drinken, met passie bereid en geserveerd. U vindt de Meesterproef op het Honigcomplex in Nijmegen.


Wij houden van klassieke en vergeten technieken als pekelen, wecken, roken en conserveren. We kiezen waar mogelijk voor lokale producten. Dat vinden we niet alleen leuk, maar ook belangrijk om te doen. Deze oude technieken en zorgvuldig gekozen ingrediënten zorgen volgens ons voor bijzondere en mooie gerechten, waarvan u zult smullen! We hebben verschillende open wijnen om uw lunch of diner te complementeren en diverse lokale speciaalbieren die ook perfect passen bij de volle smaken die wij serveren.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Myrka Van Gestel

Heerlijk gegeten!! Mooie smaken, leuke bediening👍👍

ma 13 september 2021

M.

Heerlijk gegeten op een bijzondere locatie. Interessante, prikkelende combinaties. Bediening was erg vriendelijk en meedenkend.

zo 12 september 2021

L.

Mooi opgemaakt en heerlijk eten. Zeer vriendelijke bediening. Leuk dat ze voor frisse avonden buiten dekens hebben en verwarmde stoelzittingen. Een aanrader

zo 05 september 2021

Paula Kuijvenhoven

Uniek restaurant op unieke plek aan de Waal , Industrieel en retro , net even een wat andere kaart , prima gastvrije bediening . Heerlijk terras , niet te groot , aan de Waalkade ,binnen en omgeving : een echte oude fabriek van Honig! Aanrader!

zo 05 september 2021