account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Meesterproef

De Meesterproef

Waar voorheen de makkelijke pakjes met e-nummers werden geproduceerd, kunt u nu in industriële sfeer genieten van ambachtelijk eten en drinken, met passie bereid en geserveerd. U vindt de Meesterproef op het Honigcomplex in Nijmegen.


Wij houden van klassieke en vergeten technieken als pekelen, wecken, roken en conserveren. We kiezen waar mogelijk voor lokale producten. Dat vinden we niet alleen leuk, maar ook belangrijk om te doen. Deze oude technieken en zorgvuldig gekozen ingrediënten zorgen volgens ons voor bijzondere en mooie gerechten, waarvan u zult smullen! We hebben verschillende open wijnen om uw lunch of diner te complementeren en diverse lokale speciaalbieren die ook perfect passen bij de volle smaken die wij serveren.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Michiel Van Megen

Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening met persoonlijke aandacht. Mooi restaurant

vr 13 maart 2020

T. uit Nijmegen

Genoten van een lekkere lunch, prachtig uitzicht op de Waal. Vriendelijke bediening!

zo 01 maart 2020

A. uit Nijmegen

Het was weer een heerlijk menu, super service en het wijn arrangement was top! Tot snel weer.

za 29 februari 2020

R.

Een geweldige industriële locatie, met zo’n heerlijke uitstraling. Gecomplimenteerd met de inrichting van toen. Waanzinnig. Als je de kans hebt, ga er heen, want het pand zal uiteindelijk gesloopt gaan worden. Houd je van industrieel en heerlijk eten, een top bediening die weten wat ze serveren en schenken, dan is this the place to be!

za 29 februari 2020