account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Meesterproef

De Meesterproef

Waar voorheen de makkelijke pakjes met e-nummers werden geproduceerd, kunt u nu in industriële sfeer genieten van ambachtelijk eten en drinken, met passie bereid en geserveerd. U vindt de Meesterproef op het Honigcomplex in Nijmegen.


Wij houden van klassieke en vergeten technieken als pekelen, wecken, roken en conserveren. We kiezen waar mogelijk voor lokale producten. Dat vinden we niet alleen leuk, maar ook belangrijk om te doen. Deze oude technieken en zorgvuldig gekozen ingrediënten zorgen volgens ons voor bijzondere en mooie gerechten, waarvan u zult smullen! We hebben verschillende open wijnen om uw lunch of diner te complementeren en diverse lokale speciaalbieren die ook perfect passen bij de volle smaken die wij serveren.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Esther Popelier

Heerlijk gegeten en bediend. Ivm glutenintolerantie is uit eten gaan lastig, maar hier kan ik onbezorgd heerlijk eten. Zelfs voor een glutenvrije lekkernij bij de thee werd gezorgd.

di 16 juli 2019

Henk Veldhuis

Heerlijk gegeten: erg smakelijke en ook mooi uitziende gerechten, met verrassende smaken en ingrediënten. Vriendelijke bediening met uitgebreide uitleg over het gerecht. Tweede keer dat we hier aten en wat ons betreft zéker niet de laatste keer!

za 06 juli 2019

C.

Heerlijk genoten. Vriendelijk ontvangen en geholpen, bij een super uitzicht:)

do 27 juni 2019

Anang Melis

Wij hebben hier superlekker gegeten. De sfeer is top, de locatie is super, en de bediening is fantastisch en bekwaam, super uitleg bij de gerechten en goede aanbevelingen wat de keuze makkelijk maakt. Dus super tevreden. Echt een aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt.

zo 16 juni 2019