account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Mess

De Mess

Nood om de werkdag door te spoelen? Zin in een smakelijke hap met vrienden? Op zoek naar een bar om je elleboog wat tijd te geven? Ongedwongen genieten van een échte lekkere cocktail? Welkom in “De Mess”… een bar & worldfoodkeet met ballen!

In het met stijl ingericht oud legerpand vind je zowel een goed glas wijn, een speciaal biertje als een verfrissende cocktail, dit in combinatie met een van onze multiculturele barsnacks of avontuurlijke gerechten!

Zoekt u eens iets anders dan een Mojito of Sex on the Beach? Eigen creaties of een echte klassieker met een twist zijn cocktails die onze barhand zullen verlaten. Niet helemaal thuis in de wereld van cocktails? Wees gerust, onze barman zal u met man en macht proberen navigeren doorheen ons aanbod om iets te vinden die bij u aansluit! De cocktails variëren maandelijks naar 'goesting' van de barman, maar wie chic, afgelikt en binnen de lijntjes zoekt zal dit bij ons niet vinden...

Vanuit passie voor reizen en “goed, simpel en eerlijk eten" serveren we world- en streetfood uit alle windstreken. Van Mexicaans tot Vietnamees, van “Vlaamse kost” tot gerechten uit het Midden Oosten, alles komt eens aan bod!

Bitterballen, kaas en salami passeren bij ons helaas niet over het barblad, maar eerder buffalo wings, ceviche of griekse mezze.

Een aantal barfoods, main dishes en desserts pronken op onze kleine maar wisselende kaart met respect voor smaak, cultuur en u geldbeurs! Daarnaast kunnen seizoens- en smaakgebonden suggesties niet ontbreken, dus volg onze pagina of kom langs voor het laatste nieuwtje...

“Share your table, share your life”

TOT BINNENKORT!

- De Mess
  • Moederdag special
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D.

Topper!

vr 19 januari 2018

D.

Heel druk en veel lawaai. We komen zeker terug maar proberen op wat rustiger moment.

vr 08 december 2017

Fie Serruys

Mooi kader, gezellig zitten, vriendelijke bediening, lekkere cocktails, lekker eten,... Top!

wo 11 november 2015

P. uit Oedelem

Toffe inrichting, vriendelijke bediening, lekker eten en zalige sfeer. Prijs - kwaliteit enorm goed. Kortom, zeker een aanrader voor iedereen. Keep up the good work!

za 07 november 2015