accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

De Mess

Contact

Social media

Nood om de werkdag door te spoelen? Zin in een smakelijke hap met vrienden? Op zoek naar een bar om je elleboog wat tijd te geven? Ongedwongen genieten van een échte lekkere cocktail? Welkom in “De Mess”… een bar & worldfoodkeet met ballen!

In het met stijl ingericht oud legerpand vind je zowel een goed glas wijn, een speciaal biertje als een verfrissende cocktail, dit in combinatie met een van onze multiculturele barsnacks of avontuurlijke gerechten!

Zoekt u eens iets anders dan een Mojito of Sex on the Beach? Eigen creaties of een echte klassieker met een twist zijn cocktails die onze barhand zullen verlaten. Niet helemaal thuis in de wereld van cocktails? Wees gerust, onze barman zal u met man en macht proberen navigeren doorheen ons aanbod om iets te vinden die bij u aansluit! De cocktails variëren maandelijks naar 'goesting' van de barman, maar wie chic, afgelikt en binnen de lijntjes zoekt zal dit bij ons niet vinden...

Vanuit passie voor reizen en “goed, simpel en eerlijk eten" serveren we world- en streetfood uit alle windstreken. Van Mexicaans tot Vietnamees, van “Vlaamse kost” tot gerechten uit het Midden Oosten, alles komt eens aan bod!

Bitterballen, kaas en salami passeren bij ons helaas niet over het barblad, maar eerder buffalo wings, ceviche of griekse mezze.

Een aantal barfoods, main dishes en desserts pronken op onze kleine maar wisselende kaart met respect voor smaak, cultuur en u geldbeurs! Daarnaast kunnen seizoens- en smaakgebonden suggesties niet ontbreken, dus volg onze pagina of kom langs voor het laatste nieuwtje...

“Share your table, share your life”

TOT BINNENKORT!

- De Mess
  • Terrassen
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10Kwaliteit
  • 9.4/10Service
  • 9.2/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Wij komen zeker en vast terug! 🥳

za 19 maart 2022

E. uit Varsenare

Het vijfgangenmenu was heerlijk, heel gevarieerd en origineel. De bediening was vlot en het personeel is zeer vriendelijk. Ook als vegetariër krijg je waar voor je geld.

za 19 maart 2022

Caroline De corte

De wereld keuken van de MESS blijft ons bekoren. Door dat er gebruikgemaakt wordt van een grote variatie van kruiden , specerijen en uitheemse ingrediënten vertaald dat zich in verassende smaakcombinaties neem daarbij de correcte bereidingswijze en je krijgt automatisch heerlijke gerechten in je bord. Een voordeel is dat de wijnen gunstig geprijsd zijn zodat het je toelaat een extra glas of fles te bestellen. De vlotte bediening bezorgd je een ontspannen avond en door hun professionele uitleg van de gerechten blijf constant op de hoogte van wat er geserveerd wordt. We beleefde een fijne smakelijke zaterdagavond! Mvg. Familie Hens de Corte.

za 05 maart 2022

D.

Topper!

vr 19 januari 2018