accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Restaurant De Monnikendam

Contact

Social media

Gastronomisch eten in een ongedwongen sfeer op een prachtige locatie. Wij vinden het belangrijk dat u zich als gast verwend voelt.
Waterpoort ‘De Monnikendam’ is met zijn twee torentjes een bekend monument aan de stadsring van Amersfoort, maar wist u ook dat er een restaurant in en achter verborgen ligt?
Op deze mooie historische locatie heten wij u van harte welkom voor een uitgebreide lunch of een heerlijk diner.

Richard Veld verrast u graag met zijn visie op gastronomie!
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10Kwaliteit
  • 9.7/10Service
  • 8.8/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H.

De wijnmakerslunch die we bij De Monnikendam hadden was in alle opzichten perfect. De locatie is prachtig, het eten was fantastisch qua smaak en opmaak. Tezamen met de perfecte bediening en de uitleg over de wijnen maakte dit een onvergetelijke heerlijke middag. Was ons betreft is en blijft dit het beste restaurant van Amersfoort e.o.

zo 28 mei 2023

F. uit Amersfoort

Ook deze wijnproeverij was weer een feestje. En de lunch erbij was ook weer perfect. Plus daarbij heerlijk weer, wat wil je nog meer.

zo 28 mei 2023

Elise Nillesen

Perfect

za 27 mei 2023

Tia Hatakka

Mooie omgeving, in alle opzichten fantastisch personeel en service, heerlijk eten. Wijn arrangement uitstekend. Beautiful setting, in all aspects fantastic personnel and service, wonderful food. Wine pairing excellent.

do 25 mei 2023