account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Monnikendam

Restaurant De Monnikendam

Gastronomisch eten in een ongedwongen sfeer op een prachtige locatie. Wij vinden het belangrijk dat u zich als gast verwend voelt.
Waterpoort ‘De Monnikendam’ is met zijn twee torentjes een bekend monument aan de stadsring van Amersfoort, maar wist u ook dat er een restaurant in en achter verborgen ligt?
Op deze mooie historische locatie heten wij u van harte welkom voor een uitgebreide lunch of een heerlijk diner.

Richard Veld verrast u graag met zijn visie op gastronomie!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Bijzonder dineren op bijzondere locatie

za 20 juli 2019

Ingrid Rooijakkers

Heerlijk gegeten in een bijzonder sfeervol restaurant, verscholen op een werkelijk verrassend mooie plek in Amersfoort. Echt een aanrader!

do 11 juli 2019

Liesbeth Heijnen

Wij hebben ontzettend lekker en goed gegeten! Vriendelijk personeel, we hadden een verrassend 4-gangen diner. Erg leuk om door zo'n smaak sensatie verrast te worden.

vr 21 juni 2019

Saskia Zeebregts

We werden door een lieve dame ontvangen. Heel klantgericht met veel kennis van zaken. Het 4 gangen menu zat fantastisch in elkaar! Heerlijke gerechten, genaakt door slechts twee topkoks. Dank jullie voor het heerlijke eten, de fijne ambiance en de mooie wijnen. Mijn vader heeft een top vaderdag gehad!

zo 16 juni 2019