account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Monnikendam

Restaurant De Monnikendam

Gastronomisch eten in een ongedwongen sfeer op een prachtige locatie. Wij vinden het belangrijk dat u zich als gast verwend voelt.
Waterpoort ‘De Monnikendam’ is met zijn twee torentjes een bekend monument aan de stadsring van Amersfoort, maar wist u ook dat er een restaurant in en achter verborgen ligt?
Op deze mooie historische locatie heten wij u van harte welkom voor een uitgebreide lunch of een heerlijk diner.

Richard Veld verrast u graag met zijn visie op gastronomie!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jeroen Dekker

Topzaak!

ma 10 augustus 2020

André en Trudy Heine

Wat een super plek hebben jullie!! Deze keer buiten mogen eten, maar binnen is het ook een feestje om te zitten als het buiten niet kan. Het buiten terras is een heerlijke rustige plek in de stad met een prachtig uitzicht. Geweldige service en super mooi eten, echt genieten met een grote G. Tot de volgende keer! André & Trudy

za 01 augustus 2020

M.

Prachtige locatie, enthousiaste bediening Heerlijk avondje uit met een verfijnd diner!!

zo 26 juli 2020

Wilma Leenders

Goede ontvangst bij de ingang. Unieke, sfeervolle plek voor en gezellig en lekker diner. Ij hbben genoten van het 4 gangen verassings menu. Alles vers klaar gemaakt. Ook van het lactose vrije dieet werd veel werk gemaakt. Vriendelijke, kundige bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.

za 25 juli 2020