account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Monnikendam

Restaurant De Monnikendam

Gastronomisch eten in een ongedwongen sfeer op een prachtige locatie. Wij vinden het belangrijk dat u zich als gast verwend voelt.
Waterpoort ‘De Monnikendam’ is met zijn twee torentjes een bekend monument aan de stadsring van Amersfoort, maar wist u ook dat er een restaurant in en achter verborgen ligt?
Op deze mooie historische locatie heten wij u van harte welkom voor een uitgebreide lunch of een heerlijk diner.

Richard Veld verrast u graag met zijn visie op gastronomie!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Wat hebben we een geweldige avond gehad. Het eten was fantastisch en de service uitmuntend.

za 23 oktober 2021

J. uit Amersfoort

Heerlijk gegeten!

do 21 oktober 2021

Evelien Hoffmann

Ik heb ontzettend genoten van het verrassingsdiner. Elke gang zag er prachtig uit en smaakte heerlijk. Er werd goed voor gezorgd dat het ons aan niets ontbrak. Het was een ontspannen sfeer en de ruimte was sfeervol.

za 16 oktober 2021

Jos Terhoeven

Wat hebben wij een gezellig avond gehad! Bijzonder lekker gegeten op een hele speciale locatie. We kregen een 5 gangen verrassingsmenu met bij elke gang een mooie wijn die er uitstekend bij smaakte. De mooi opgemaakte borden waren een lust voor het oog. De bediening was lekker vlot, attent en gezellig. Met duidelijk verstand van zaken kreeg elk gerecht een goeie uitleg. Aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt!

do 14 oktober 2021