account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Monnikendam

Restaurant De Monnikendam

Gastronomisch eten in een ongedwongen sfeer op een prachtige locatie. Wij vinden het belangrijk dat u zich als gast verwend voelt.
Waterpoort ‘De Monnikendam’ is met zijn twee torentjes een bekend monument aan de stadsring van Amersfoort, maar wist u ook dat er een restaurant in en achter verborgen ligt?
Op deze mooie historische locatie heten wij u van harte welkom voor een uitgebreide lunch of een heerlijk diner.

Richard Veld verrast u graag met zijn visie op gastronomie!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E. uit Amersfoort

We hadden t 6 gangen verrassingsmenu en wijnarrangement. Heerlijke smaaksensaties, mooie opmaak en goede uitleg. Verder een cozy restaurant waar je je al Snel op je gemak voelt.

za 07 maart 2020

Ria Wiersum

Een aanrader voor een bijzondere avond.

za 01 februari 2020

D.

We hebben gedineerd in de torenkamer, een heel bijzondere ambiance. We hebben er erg van genoten en het eten was heerlijk. Ook een hele prettige bediening.

vr 17 januari 2020

Ralf Silvius

We hebben weer genoten van een weldaad aan mooie smaken en fijne texturen in de gerechten van Richard. We lieten ons verrassen en dat is een aanrader. Het warme welkom, de service, de kennis over de gerechten en wijnen (ook non alcoholisch!) draagt allemaal bij aan een heerlijke ervaring.

ma 13 januari 2020