account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Monnikendam

Restaurant De Monnikendam

Gastronomisch eten in een ongedwongen sfeer op een prachtige locatie. Wij vinden het belangrijk dat u zich als gast verwend voelt.
Waterpoort ‘De Monnikendam’ is met zijn twee torentjes een bekend monument aan de stadsring van Amersfoort, maar wist u ook dat er een restaurant in en achter verborgen ligt?
Op deze mooie historische locatie heten wij u van harte welkom voor een uitgebreide lunch of een heerlijk diner.

Richard Veld verrast u graag met zijn visie op gastronomie!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P Wouters

Wij hebben genoten. De gerechten waren heerlijk en de voorgestelde wijn bij ieder gerecht maakte het af. Het was een genot en voor herhaling vatbaar.

za 03 november 2018

J. Guis

In alle opzichten een geweldige avond gehad. Excellente gerechten, zeer plezierige bediening en een fantastische omgeving. Wij waren hier voor het eerst maar zeer zeker niet voor het laatst. Een absolute aanrader!

za 03 november 2018

Yvonne Steenmetz

Heerlijke en bijzondere gerechten en smaken, oog- en tongstrelend

do 01 november 2018

Bram Brundel

Wat een bijzondere avond! We werden hartelijk ontvangen en werden als verrassing begeleid naar het torenkamertje, waar je een privé kamer had! De service was geweldig en het eten heerlijk. We geven nooit een 10 maar voor zoiets bijzonders kunnen we niet anders! Zeker een aanrader en misschien wel het mooiste plekje van Amersfoort!

za 27 oktober 2018