accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

De Paalkoepel

Contact

U wilt uit eten in sfeervol restaurant in of rondom Groningen? Kom naar ‘De Paalkoepel” aan het Paterwoldsemeer in Haren. Hier kunt u terecht voor een overheerlijk kopje koffie met eigegemaakt gebak, lunch, high tea of een smaakvol diner. Geniet van onzekeuken en de knusse ambiance aan het water. Perfect als uitgaansgelegenheid met familie, vrienden en bekenden. Tevens voor zakelijke gelegenheden geheel voor u zelf te reserveren.
Op nog geen tien minuten rijden van de dynamische stad Groningen, op een idyllisch plekje aan het Paterswoldsemeer, vindt u het oude thee huis van de familie Scholten “De Paalkoepel”.
  • Terrassen
Stel een vraag
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.4/10Kwaliteit
  • 9.3/10Service
  • 8/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jacqueline Mulder

Weer heerlijk gegeten en vriendelijke bediening! Fijn dat de Paalkoepel weer open is om te komen lunchen, etc en niet alleen voor besloten partijen.

do 04 mei 2023

Anneke Knoppert

Heel fijne plek, aardige en behulpzame bediening. Heerlijk geluncht!

do 27 april 2023

Ella Prins

Was weer zoals altijd heerlijk en gezellig! Liefs, Ella Prins Bilthoven

ma 10 april 2023

Paulina Smedes

Een van de mooiste eetgelegenheden in Groningen e.o. Vooral als je bij het raam of op het terras ongehinderd kunt genieten van het uitzicht. En van het eten vanzelf.

do 30 maart 2023