accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

De Paalkoepel

Contact

U wilt uit eten in sfeervol restaurant in of rondom Groningen? Kom naar ‘De Paalkoepel” aan het Paterwoldsemeer in Haren. Hier kunt u terecht voor een overheerlijk kopje koffie met eigegemaakt gebak, lunch, high tea of een smaakvol diner. Geniet van onzekeuken en de knusse ambiance aan het water. Perfect als uitgaansgelegenheid met familie, vrienden en bekenden. Tevens voor zakelijke gelegenheden geheel voor u zelf te reserveren.
Op nog geen tien minuten rijden van de dynamische stad Groningen, op een idyllisch plekje aan het Paterswoldsemeer, vindt u het oude thee huis van de familie Scholten “De Paalkoepel”.
  • Terrassen
Stel een vraag
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 8.5/10Kwaliteit
  • 8.7/10Service
  • 8/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Margreet Pijnacker

Zaten heerlijk op het nieuwe terras. De bediening was vlot en het meisje vriendelijk Het eten smaakte prima , wel vind ik de dikke plakken brood niet zo fijn . Zou liever de keus hebben en dan kiezen voor dunne plakken of toast

do 21 juli 2022

H.

Als altijd een heerlijke plek met mooie kaart en normale prijs. Top

wo 20 juli 2022

L.

Altijd weer fijn om hier te komen. Keuze genoeg op de kaart, vriendelijke en vlotte bediening, weer heerlijk gegeten. Mooi weer of minder mooi weer, buiten en binnen altijd een schitterend uitzicht op het Paterswolde meer. Dat krijg je er gratis bij.

do 07 juli 2022

T.

Mooie omgeving, personeel lief en attent. Heerlijk gegeten.

do 30 juni 2022