account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Partage

De Partage

De Partage is een eigentijds Pop-up restaurant waar delen centraal staat.
Frisse gerechten worden in schotels aan tafel gebracht en door de klant zelf op het bord geschept. We werken zoveel mogelijk met lokale ingrediënten en elk bord wordt steevast afgewerkt met verse kruiden en eetbare bloemen. Naast vlees- en visgerechten serveren we ook steeds een vegetarisch alternatief.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Nicole Cossey

Tweede bezoek aan de Partage en tweede keer woaw-moment! Superverse ingrediënten, geweldige en verrassende smaken, zeer vriendelijke bediening en fijne babbels aan tafel. Onvergetelijk en een absolute aanrader!

za 24 november 2018

Tessa Bosmans

Het was top! Op alle vlakken!

za 17 november 2018

Danny Goossens

Wederom super lekker gegeten, mooie eerlijke gerechten, leuk concept, fijne beleving en lekkere wijn.

za 17 november 2018

Klaas Chielens

Heerlijke avond. Het concept van gedeelde schotels met een vast menu sprak ons erg aan. Je krijgt weliswaar geen mooi gedresseerd bord maar de kwaliteit van het eten is voortreffelijk. Bij de maaltijd namen we een water forfait dat ons de hele avond van spuitwater voorzag. De wijnen, waarvan je naast de huiswijn ook een suggestie wijn per glas kan drinken waren erg lekker. We hadden een fantastische avond en hopen deze chef na het popup avontuur ergens anders in Mechelen te mogen terugvinden.

do 15 november 2018