account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Peer

Restaurant De Peer

Deze zaak heeft nog geen informatie vrijgegeven. Eens deze beschikbaar is, vind je de informatie hier.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.3

Gemiddelde score

  • 8.4/10   Kwaliteit
  • 8.4/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Op een mooie locatie aan de rand van het Liesboslaan, kun je bij de Peer heerlijk en gezellig uit eten. De service is top net als de kwaliteit! Ook niet super duur. We hebben genoten gisteravond, samen met onze moeders een heel gezellige avond gehad.

vr 06 maart 2020

Jaap Deen

Dineren in de vriendelijke en gezellige eetruimte van dit restaurant is een fijne culinaire belevenis. De aandacht en zorg waar je als gast zo van kunt genieten wordt volledig ingevuld. Al met al een volgende keer wordt het zeker en vast ; restaurant DE PEER.

vr 28 februari 2020

Froukje Smeding

Heerlijke ribeye gegeten! Mooi opgediend en de smaak was precies zoals hij wezen moet. Prima wijn en ook de panna cotta van witte chocolade is een aanrader. Bediening is vriendelijk en attent. Het was een gezellige en fijne avond omdat alles klopte.

vr 07 februari 2020

Jorn Fricke

We hadden ons huwelijkslunch bij de Peer, en van begin tot einde was het een hele fijne ervaring met goede communicatie en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

ma 13 januari 2020